Csúcskategóriás flair show-t tartottak a Mericanoban

-
2015.12.15.

Csúcskategóriás flair show-t tartottak a Mericanoban

Buda Julianna és a Delpech fivérek akrobatikus elemekkel megfűszerezett flair bartender show-t mutattak be a Mericano GastroBarban.


A Delpech fivérek jelenleg Olaszországban vannak, ahol több Master Class-t tartanak az érdeklődőknek, de előtte még beugrottak Budapest első számú gasztro és koktélbárjába, hogy támogassák és segítség Juliannát a a Hungary’s Got Talent elődöntőjére való felkészülésben, és megmutassák a hazai közönségben, miben is rejlik az akrobatikus bartending művészete.

A világbajnokok nem vicceltek, a kezüket és az üvegeket gyakorlatilag alig lehetett követni, olyan sebességgel és profizmussal dobálták őket egymás után. Ők mindketten az amerikai álom megvalósítói és jelenleg is Las Vegasban és Miamiban élnek és dolgoznak.

 



 Christian Delpech bemutatójáért katt ide, Rodrigo Delpech bemutatójáért pedig ide.

 


 

A Mericano GastroBar Budapest legfrissebb és igazán egyedi gastro és koktélbárja, melynek a színes zenei paletta felvonultatása mellett célja, hogy megismertesse a közönséggel az olasz apéro kultúrát, hogy munka utáni lazulásképpen bátran koccintson és falatozzon olasz étkeket mindenki a barátaival, mielőtt nekiindul az éjszakának, vagy hazatér.

Az olaszok ugyanis tökéletesen tudják, hogyan kell munka után feltöltődni. Nem tudnak csak leülni inni, ők folyamatosan eszegetnek ezt-azt az ital mellé. Ez az apéro kultúra, ami Olaszországban már réges-rég egy bevett hagyomány, míg nálunk csak éppen, hogy szárnyait bontogatja.

Ennek szellemében nyílt a Sas utcában a Mericano GastroBar, ami egy amerikai koktélbár és az olasz konyha keresztmetszete egy hangulatos és tágas térbe költöztetve, meghintve egy csipet show-al. Enni, inni és élni! Mindezt jól és felszabadultan, tökéletes bor, koktél és ételkombinációkkal. Ebben hisznek a tulajdonosok és ezt a kultúrát viszik végig a mindennapokon.

Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Csúcskategóriás flair show-t tartottak a Mericanoban hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Csúcskategóriás flair show-t tartottak a Mericanoban hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg