Diótörő Fesztivál az Operánál

-
2015.12.01.

Diótörő Fesztivál az Operánál

Előadás előtti kórusénekléssel, sült gesztenyével, forralt borral, és a megújult Opera Café finomságaival várnak benneteket az Opera vezető énekesei és balettművészei.


A főbejárat előtt álló, feldíszített fa körül zajlik az ünnepi kavalkád, többek közt előadás előtti kórusénekléssel a Hajós utcai szfinx „A’Capella” teraszán.

 

Sült gesztenyével, forralt borral és az Opera Café klasszikus süteményeival, és frissen sütött óriás palacsintáival várnak benneteket.  Olyan híreségek kínálják számotokra a finomságokat, mint például Gál Erika, Lukács Gyöngyi, Kiss B. Attila, Cser Krisztián.

 

 

A bevétel egy részét idén is jótékony célra ajánlják fel. A Diótörő-bábuval, a téli ruhába öltöztetett Hajós utcai Szfinxszel, valamint a Dalszínház utcai teraszon felállított hatalmas szánon 2015-ben is egyedi, ünnepi szelfiket, sőt akár családi fotókat is készíthettek.

 

Az eseménysorozat partnerei: A’Capella Szőlőbirtok, Piarista Bor, Skrabski Pincészet. 

 


 

A részletes műsorért, és az árusító művészek listájáért katt ide.

 


Tetszett a(z) Diótörő Fesztivál az Operánál hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Diótörő Fesztivál az Operánál hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg