Gasztroangyal a Millenárison & Játék!

-
2014.06.27.

Gasztroangyal a Millenárison & Játék!

Júlus 4-6. között megismerhetitek a Gasztroangyal szereplőit a Millenárison, sőt most belépőt is nyerhettek a rendezvényre.


A Gasztroangyal szereplői július 4-6. között a Millenárisra költöznek. Egyaránt találkozhattok a gazdákkal, termelőkkel, borászokkal, vendéglősökkel, és általuk ízelítőt kaphattok a magyar vidék gasztronómiai értékeiből.

 

A rendezvény nem csupán egy vásár és kiállítás, hanem szakmai műhely is. A fesztiválon személyesen élhetitek át a Gasztroangyal utazásait és kalandjait, megízlelhetitek azokat a kincseket, melyek gyakran egy messzi vidék kis tanyáján rejtőznek.

 

A személyes találkozáson és kóstoláson túl recepteket gyűjthettek és praktikákat leshettek el, legyen szó hússütésről, kenyérdagasztásról vagy lekvárok, szörpök és savanyúságok befőzéséről.

 

A Magyarország finom átfogja az egész magyar gasztronómiát a termelőktől, a kézműveseken át a konyhaasztalig. Az izgalmasnak ígérkező gasztronómiai eseményen a kiállítók folyamatosan bemutatókat tartanak, kóstolókkal kedveskednek, valamint árusítják portékáikat.



Ráadásul megismerhetitek egy-egy alapanyag sokszínűségét is: számtalan burgonya, paradicsom, paprika és babfajta közül válogathattok, és az elkészítésük módját is megismerhetitek. Meghívott hírességek és chefek bemutatók keretében sütnek-főznek egész nap.

 



A műsorban látott Gasztroangyal recepteket is megízlelhetitek: a bajai halászlétől a karcagi birkapörköltön át a legnépszerűbb ételek készülnek majd el. A szervezők meggyőződése, hogy a Gasztroangyal hétvégén a magyar vidék legvonzóbb arcát mutathatják be.

 

 

Az esemény házigazdája természetesen Borbás Marcsi lesz. A központi helyen lévő konyhaszigeten Marcsi több fogást is elkészít majd, amit meg is kóstolhattok.

 

 

Játék!


Lájkold a gastro.hu Facebook-oldalát, és írd meg a Gasztroangyalos posztok alá kommentben, hogy melyik magyar alapanyag a kedvenced. Ha pedig nem vagy regisztrált felhasználó a Facebookon, akkor küldd el válaszodat a sales@gastro.hu címre.

 

A válaszokat 2014.07.01. 24:00-ig várjuk. A játékosok között 5 db belépőt sorsolunk ki.

 

 

Hasznos infók:

 

Nyitva:


2014. július 4., péntek: 11.00-22.00
2014. július 5., szombat: 10.00-22.00
2014. július 6., vasárnap: 9.00-22.00

 

Napijegy árak:


felnőtt jegy: 1500 Ft
gyermek (6-12 éves korig) /nyugdíjas jegy: 1000 Ft
6 éves korig ingyenes
családi jegy (2 gyerek - 12 éves korig, 2 felnőtt): 4000 Ft

A jegyeket elővételben a Jegymesternél tudjátok megvásárolni.

Az online megvásárolt jegyek a Fény utcai információs pavilonban karszalagra cserélendők, a rendezvény bármelyik napján egyszer váltható be. A helyszínre érkezők az alábbi bejáratoknál tudnak jegyet váltani: Fény utca, Kis Rókus utca, Marcibányi tér és Lövőház utca felől.

 

További infókért katt  ide.

 

 

Tetszett a(z) Gasztroangyal a Millenárison & Játék! hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Gasztroangyal a Millenárison & Játék! hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg