GasztrOperett

-
2012.04.24.

GasztrOperett

Kultúra és Gasztronómia Érzéki Találkozása három felvonásban


Számok bűvöletében:

1 zongoraművész, 6 operaénekes, 12 halhatatlan operettszerző, 28 legnépszerűbb operett sláger, 1 séf, 3 fogásos vacsora, gasztronómiai érzékiséggel fűszerezve, sok-sok mosolygós felszolgáló, 4 óra GasztrOperett Produkció


Mindig ezek a Nők! A csodálatosak, a feledhetetlenek, életünk értelmei és végzetünk kovácsai… Szerelem, vágyódás, lángolás, a Szerelem tüzétől való megperzselődés, csalódás, emészthetetlen fájdalom, beteljesedett Szerelem, Boldogság… Szilágyi Éva és Barátai az Örök, az emberiséggel egyidős csodás érzésről, a Szerelemről mesélnek. Időutazás ez a javából: megelevenedik a XX. századi Budapest századelője, a boldog békeidők utolsó leheletvétele, a dévaj-dúvad mulatozások és a könnyed operettek időszaka és a két nagy háború közötti, pezsgéssel teljes magyar operett világ. A „komoly operaénekesek” erre az estére egy különleges kirándulásra csábítanak: az operett könnyed, kacagtató, habos és érzékeny, néhol frivol, ámde egyáltalán nem könnyű műfajú világába kalauzolják a könnyedebb szórakozásra vágyó, komolyzene iránt érdeklődő kulturált hallgatóságukat.


GasztrOperett – Columbus Vacsora:

Welcome Drink:Pezsgő
Előétel: Házi kacsamájpástétom balzsamos meggyel
Főétel: Grillezett jércemell fetasajttal és paprikával töltve bazsalikomos mártásban, jázmin rizzsel kísérve
Desszert: Csokoládés brownie, madártej-fagylalttal
(Összeállította Tobai Róbert, a Nők Lapja, Nők Lapja Konyhája cikkírója, a Columbus Étterem és Pub séfje, több megjelent szakácskönyv szerzője)


A vendégváró pezsgő, a csodás, ízletesen összeválogatott étkek, a Columbus Hajó kifinomult vendéglátása, a színvonalas GasztrOperett Produkció együttesen igazi „kulturális attrakció”, melyre tisztelettel és szeretettel várjuk Önt és kedves Barátait!



Jegyvásárlás:

  www.columbuspub.hu/club/​jegyvasarlas
valamint személyesen a Columbus Hajón

Információ: +36-1-266-90-13; +36-30-463-13-53
 

 Időpont: 2012. május 27. Pünkösd vasárnapja, este 18.00 óra

Helyszín: Columbus Hajó (1051 Budapest, Vígadó tér – 4. számú kikötő)
 

 

 

 

 

Tetszett a(z) GasztrOperett hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) GasztrOperett hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

Közel tízezer liter sörrel készül az Indoor Sörfesztivál

Százféle különböző sörrel, majd tízezer liter habos nedűvel várja vendégeit február 23-24-én a legnagyobb hazai téli sörfieszta. Az immár 8. alkalommal jelentkező Indoor Sörfesztivál látogatócsúcsra is számít, ezért idén már a Várkert Bazár ad majd helyet a sörkedvelők kánaánjának.

2024.02.23. 17:00 - 2024.02.24. 23:59

Valentin-nap a Matild Palotában

A Matild Palotában Valentin-napon a Michelin Guide által is ajánlott Spago by Wolfgang Puck Budapest egy lenyűgöző, 6 fogásos vacsoraélménnyel lepi meg a szerelmeseket.

2024.02.08.

Kocsonya piknik Vácrátóron

A téli időszak nem múlhat el kocsonya nélkül és ahány ház, annyi módon készítik el ezt a hagyományos ételt. A vácrátótiak pedig immár kilencedik alkalommal ízlelhetik meg a legjobb kocsonyákat a Forralt bor és kocsonya pikniken.

2024.01.20. 13:00 - 2024.01.20. 18:00

"narrow"
Gear.svg