Glamping 4.0 – a SVÉT finomságaival

-
2017.05.27.

Glamping 4.0 – a SVÉT finomságaival

Egyedülálló környezet, laza hangulat, minőségi ételek. A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping május 28-án immár negyedszer bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés.


Mi a Glamping?

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokott keretektől. A természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával pedig újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

 

Ilyen lesz a Glamping 4.0

A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a noszvaji Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti különleges szállásainak számát. Hol egy sátorral, hol egy konténerházzal rukkol elő, idén három bűbájosan megújult faházzal lép a nagyközönség elé. A május 28-i, immár hagyományos közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a trendi pihenési formát a nagyérdeművel és bemutassa azokat a bérelhető egységeket a Nomád Hotel területén belül, amelyek az életre szóló nyaralás ígéretével kecsegtetnek. A Glamping 4.0 nem más, mint laza piknikezés, pokrócon heverészés, fűben ülés, nyugalom, madárcsicsergés, finom falatok összesége.

 

Kiegészítő programok

ÉTEL-ITAL: A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátók és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Chianti Étterem Veszprémből, a Babka Budapestről, az Ikon Debrecenből, a Baricska Csárda Balatonfüredről. A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró, illetve a Bar Italia képviselik, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.

ALTERNATÍV PROGRAMOK: Aki megnézné a falu egy másik attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre tavaly nyílt helyén, a Csendülőben, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zóna egyben. Ide a Nomád Hotelből nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket, kár kihagyni! A Nomádba azonban érdemes visszatérni, mert idén workshopokban is erősítünk. Lesz gasztrovideó workshop, salátakészítő workshop, de salsa alaplépéseit is megtanulhatja, aki nyitott arra, hogy a szabadidejében képezze magát.

GYEREKKEL VAGYOK: jó neked, mert felnőttként is izgalmas program a MeseErdő! A Nomád Hotel & Glamping mellett, a tóréten, csodálatos környezetben, varázslatos erdei 7próba várja a kicsiket. A 10.00-kor kezdődő program a közösen átélt kaland mellett egy csodálatos belső utazásra hívja a résztvevőket, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, félelmeik legyőzéséhez, erényeik megismeréséhez. 

Hasznos információk:

Időpont: 2017. május 28., vasárnap, 12.00–18.00

Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel &Glamping kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7.

Dress code: laza, stílusos glampingszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír.

Regisztráció: az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információk a Nomád Hotel oldalán.

Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Glamping 4.0 – a SVÉT finomságaival hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Glamping 4.0 – a SVÉT finomságaival hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg