Húsvéti vendégvárás Noszvajon

-
2012.04.02.

Húsvéti vendégvárás Noszvajon

Húsvéti Vendégvárás a Noszvaji Gazdaházban, ahol lesz mákos, diós és mazsolás foszlós kalács sütése, kóstolója, kézműves mesterségek bemutatója, a gyermekeknek báb előadás és folklór műsor.



A palócföldön hagyományos ünnepi menü egy részének elkészítésével, kóstolójával várjuk Húsvét hétfőjén a falunkba látogatókat . A noszvaji tájháznak két használható kemencéje van, ezekben sütjük a diós-, mákos- és mazsolás kalácsot. A tájház udvarán helyi termelők borával kínáljuk látogatóinkat, akiket közben népzenészek és néptáncosok szórakoztatnak. Kézműveseket is hívunk, akik az árusítás mellett be is mutatják mesterségük fogásait. A Húsvét nem maradhat el tojásfestés nélkül, s a gyerekeknek külön programokról is gondoskodunk.
www.noszvaj.hu www.noszvaj.hu

Tetszett a(z) Húsvéti vendégvárás Noszvajon hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Húsvéti vendégvárás Noszvajon hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg