Magyar habzóborokkal csalogat a Buborék Fesztivál

-
2014.07.13.

Magyar habzóborokkal csalogat a Buborék Fesztivál

Habzóbor, pezsgő, champagne, prosseco - július 24-26. között frissítő italokkal vár benneteket az Origo Buborék Fesztivál.


Július 24-26. között ismét a buborékos italoké lesz a főszerep az Erzsébet téren. Az immár harmadik alkalommal megrendezendő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatjátok végig. 

Külön pozitívum, hogy az idén minden korábbinál több hazai pince települ ki. A rendezvényre továbbra is ingyenes a belépés, a kóstolópohár megvásárlása azonban kötelező.

A rendezvény célja, hogy megismerkedhessetek a hazai piacon elérhető buborékos italokkal, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőségetek nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére is, és olyan italok „tesztelésére”, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek.

 

A szervezők emellett számtalan programmal, gasztronómiai különlegességgel, és izgalmas kóstoltatásokkal várnak benneteket, hogy ez a pár nap a szellem számára is üdítő lehessen.

 

Külföldi kiállítók:

 

Zwack (Moet, Dom Perignon, Schlumberger, +magyar habzók)
Pernod-Ricard (GH Mumm, Cafe de Paris)
Frizzanti
Abrau Durso az igazi Orosz Pezsgő
Bols (Gancia Olasz pezsgő, Aperol)
Törley
Villa Sandi
Wine Mission
Bacardi

 

Magyar kiállítók:


Sauska
Pócz
Kertész
Solybor
Holdvölgy
Vissy
Ostoros
Garamvári
Légli
Fáncsi
Bujdosó

 

További infókért katt ide.

Tetszett a(z) Magyar habzóborokkal csalogat a Buborék Fesztivál hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Magyar habzóborokkal csalogat a Buborék Fesztivál hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg