Olasz gasztropiknik Budapest közepén

-
2015.05.31.

Olasz gasztropiknik Budapest közepén

Prosecco, prosciutto, parmigiano, kávékülönlegességek, zene – június 6-án jön a Buongiorno Italia!


Igazi olasz életérzést ígér a Buongiorno Italia! rendezvény, amely június 6-án, szombaton a belvárosi Eiffel téren vár benneteket.

 

A nyár jegyében hűvös buborékokra, különleges antipastikra és persze krémes fagylaltokra számíthattok napozós-heverészős környezetben, olasz módra.  A NU bor- és bisztronómia belső terében jobbnál jobb olasz kávék kapnak helyet, a terasz pedig piactérré alakul, ahol késő délelőttől estig kóstolgathattok.

 

 

Belépődíj nincs, hanem 900 forintos karszalag megvásárlás ellenében kávézhattok kedvetekre: az espressótól a jeges lattékig, az egyéb ételek és italok vásárlása a standoknál, készpénzes fizetéssel történik.


A NU izgalmas olasz étlappal és teli piknikkosarakkal készül az eseményre, és kísérőprogramokból sem lesz hiány a latte art bemutatótól a kora délutáni Vespa-felvonulásig, az eseményhez illő zenéről pedig DJ Luca Pantani&Davide gondoskodik.

 


Az egész napos programot a BL-döntő zárja, ahol a Juventusért szurkolhattok.. Pokrócot hozzatok a piknikhez, ha pedig  esik az eső, akkor a NU bisztróban zajlanak a kóstolók és kísérőesemények.

 

A Buongiorno Italia! rendezvény a milánói világkiállításhoz is kapcsolódik; az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE-Agenzia) budapesti irodája a szervezőkkel és az illycaffé hazai képviselőivel közösen Milánó Expo Klubot tart a helyszínen 11.00-12.00 óra között, hasznos információkkal és érdekességekkel szolgálva az októberig zajló Világkiállításról.

 

Hasznos információk:

 

Dátum: 2015. június 6. 11.00 – 22.00 óra között
Helyszín: NU Bor és Bisztronómia + Eiffel tér (a Nyugati pályaudvar mellett).
Az eseményhez itt tudtok csatlakozni.

 

Tetszett a(z) Olasz gasztropiknik Budapest közepén hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Olasz gasztropiknik Budapest közepén hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg