Újdonság! Április 22-én PálinkaMozi a VinoPianoban

-
2017.04.22. - 2017.04.22.

Újdonság! Április 22-én PálinkaMozi a VinoPianoban

Az Ihatóbb Magyarországért hónapról-hónapra összehívja a bor-, és filmkedvelőket. A szervezők látták, hogy a borok és filmek párosítása működik, ezért úgy gondolták, hogy itt az ideje egy kis újításnak, ezúttal a pálinkázás élményét párosítják a filmnézés örömével.


Párlat és Film, a nyerő páros!

Kerüljünk együtt „tüzes” hangulatba, tapasztaljuk meg a finom magyar pálinkák zamatát, tartalmas filmekkel. Egy igazi kikapcsolódást nyújtó filmmel debütálunk, a Veszett a világgal – szól Az Ihatóbb Magyarországért felhívása.

 

A pálinkák

Az Agárdi Pálinkafőzde és a Schiszler pálinkák garantálják, hogy megváltozzon a pálinkákról kialakult képed. Ezek nem azok a kerítésszaggató italok melyeken jobb minél hamarabb túlesni. Mi olyan pálinkákat mutatunk majd be, amelyeknek minden cseppjében ott vannak a zamatos gyümölcsök és a főzési technológia bársonyosra párolja őket. Ezek a gyümölcsök nem a fa alól kerülnek összeszedésre, hanem a legideálisabb állapotban szedik le őket. A valóban minőségi pálinka egy másik világ, fedezd fel velünk.

 

 A mozi

Amikor Nicolas Cage még fiatal suhanc volt és David Lynch még nem veszett el az útvesztőjében. Ebből a találkozásból született egy igazi kis tüzes roadmovie, a szabadságról, szerelemről, bűnről és bűnhődésről. Mindezt fűszerezd egy csipetnyi őrülettel és misztikummal és máris kész az elképesztő utazás. Amelynek a végén a főszereplő felnő és felelősséget vállal? Vagy a bűn útjára lépve szakít az igaz szerelemmel? Nem tudjuk még, de a pálinkákkal tüzesítve egy olyan élményben lesz részed, amiben még nem volt.

 

PálinkaMozi

 

 

Hasznos információk:

 

Időpont: 2017. április 22-én, szombaton, 18 órakor

Helyszín: Vinopiano Borbár, Bp., IX. ker. Tűzoltó utca 22.

Pálinkák: Agárdi Pálinkafőzde és a Schiszler pálinkák

A Film: Veszett a világ (1990) – rendezte: David Lynch (amerikai, mb.)

Belépőjegy: 3.500 forint. A részvételhez előresztráció szükséges!

 

További információk a PálinkaMozi eseményoldalán.

 

Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Újdonság! Április 22-én PálinkaMozi a VinoPianoban hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Újdonság! Április 22-én PálinkaMozi a VinoPianoban hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg