Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

-
gastro branding, 2023.01.17.

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

Először a szemünkkel eszünk… Most pont abban szeretnénk segíteni, hogy az ételeitek az étlapon, instagramon, hirdetésekben is annyira jól nézzenek ki, mint a valóságban!


2023-ban több ajánlattal is készülünk, először az ételfotózást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Még 2021-ben elkezdtünk együttműködni Szabó Bendegúz ételfotóssal, de 2022-ben kezdődött el a szoros, szinte mindennapos munka. Látjuk, hogy milyen jó képeket csinál, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őt ételfotózáshoz!

Szabó Bendegúzról a www.bendeguzszabo.com oldalon olvashattok bővebben.

Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

Szabó Bendegúz - ételfotós
Bendegúz nagy magyar és külföldi márkákkak együttdolgozott már, sőt a Dubai EXPO-n is találkozhattatok az ő képeivel!
Éttermi referenciákat lásd az oldal alján, a kapcsolódó helyeknél!
ételfotózás referenciák

Ételfotózás árai

ételfotózás általános díja

10 fotóig: 12,500 Ft +ÁFA /db
11 fotótól: 11,500 Ft +ÁFA /db 
16 fotótól:  10,000 Ft +ÁFA /db

speciális díjak

étel részletkép: 20,000 Ft +ÁFA/db
portré kép készítése: 10,000 Ft +ÁFA /db

kiszállási díj

alapdíj 15,000 Ft +ÁFA /alkalom (nap)
távolsági díj: 250 Ft + ÁFA /km (Egerből számítva)

ételfotózás általános tudnivalói

  • A fotókat utómunkázva adja át
  • A fotókat digitálisan készíti el és adja át
  • Átadott file méretek:
    - Kisméret, ami social mediában felhasználható
    - Nagyméret, ami akár óriásplakátra (vagy más nyomdai anyagokra) is felhasználható
  • Átadási határidő: fotózás utolsó napjától számított 5 munkanapon belül
  • Felhasználási jogok:
    - időbeli és területi korlát nélkül, átalakítási és továbbértékesítési jog is átadásra kerül
    - névfeltüntetési jogot és mű egységének védelmét fenntartjuk (Szabó Bendegúz és Gastro.hu feltüntetése szükséges)

  
Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

 

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Írd meg véleményed!

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben

A tavasz frissessége és kreatív gasztronómiai megoldások találkoznak Bíró Dani legújabb fogásaiban, amelyeket a Zazie Bistro & Bar étteremben kóstolhatunk meg. A séf, Bíró Dani most is a megszokott lendülettel és merészséggel nyúl az alapanyagokhoz, izgalmas ízkombinációkkal és meglepő textúrákkal hozva el a szezon legjavát a Kopaszi-öbölbe.

éttermek, 2025.03.27.

A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben

Az UNESCO Világörökség részét képező svájci főváros, amelynek középkori építészete és az óvárost kecsesen körülölelő Aare folyó magával ragadó hangulatot teremt, egyúttal egy olyan kulináris élményt is kínál, amely méltó a felfedezésre.

Gastro kaland, 2025.03.26.

Tiramisu világnapja (03.21.)

Március 21-én a tiramisu világszerte reflektorfénybe kerül, hiszen ezen a napon ünnepeljük a legendás olasz desszert világnapját. A tiramisu, amelyet krémes mascarpone, kávéba mártott piskóta és kakaó tökéletes harmóniája jellemez, generációk óta meghódítja az édesszájúakat.

világnapok, 2025.03.21.

Az első csillag örökké ragyog

A budapesti Costes Restaurant nemcsak Magyarország, hanem az egész közép-európai gasztronómia számára is mérföldkővé vált, amikor 2010. március 16-án megszerezte az ország első Michelin-csillagát.

éttermek, 2025.03.18.

Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije

Az „1000 indok az őszi Balaton mellett” nevű kampány részeként mutatták be a Balaton sütijét 2024. szeptember 26-án. A desszert szeptember 27-től 8 balatoni cukrászdában lesz elérhető. A küllemében is a Balatont idéző sütemény helyi alapanyagokból készült, hangsúlyosan jelenik meg benne az otelló szőlő, szeder, málna.

cukrászok, 2024.09.26.

Megérkezett az Airfryekek új generációja

Mostantól nem kérdés, hogy lehetséges-e gyorsan, finomat és táplálót készíteni, akár nagyobb mennyiségben is. Megérkezett a forrólevegős sütők legújabb innovációja!

gastro technológia, 2024.08.05.

Zöld Málna lett 2024-ben Magyarország Cukormentes Tortája

A szegedi Reök cukrászai hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája versenyét, amelyet minden évben a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai partnerségével rendeznek meg.

Ország tortája, 2024.08.02.

"narrow"
Gear.svg