Náncsi néni karácsonyi ajánlata,elvitelre!!! :-)
2016.12.23.12:00 - 2016.12.24.04:00 Náncsi néni vendéglője
EVENT description
Karácsonyi ajánlatunk elvitelre: December 23-án: 12.00 - 22.00–ig December 24-én: 10.00 - 14.00 –ig Karácsonyi halászlé Friss harcsából, pontyból, kárászból és keszegből főzik a szakácsok kissé csípősen. 2850.- Libamáj terrine Gyümölcskenyérrel, mangós zöldsalátával, friss eperrel és gránátalmával 2650.- Kocsonya fokhagymával, pirospaprikával és citrommal 2350.- Ropogós kacsacomb Ropogósra sült kacsacomb, párolt lilakáposztával, vörösboros aszalt szilvával, fahéjas, vaníliás almakompóttal és hagymás tört krumplival. 3450.- Kemencében ropogósra sült pecsenye kacsa Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával, birsalma kompóttal és vörösboros aszalt szilvával tálalom. 3 fő részére. Egészben: 6900.- Kemencében ropogósra sült fiatal pecsenye liba Bacon szalonna takaró alatt, almával, majorannával és rozmaringgal szép lassan ropogósra sütjük. Mellé hagymás tört krumplit, párolt lilakáposztát, vörösborban párolt aszalt szilvát és birsalma kompótot kínálunk. 4-6 tagú társaságnak (étvágytól és gyomor mérettől függően igazi ünnepi lakoma) 15.000.- Egészben sült bébipulyka Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával, birsalma kompóttal és vörösboros aszalt szilvával kínálom. 4 fő részére: 14.800.- Kemencében pirosra sült kétszemélyes báránylapocka illatos fűszerekkel A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom, végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom, így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Szalonnás zöldbabbal, bébi karottával és sáfrányos burgonyapürével tálalom. Nagyon finom. 6900.-/2 fő Pontyderék rántva Vajas petrezselymes krumplival és tartárral. 2850.- Fogas filék rántva Vajas petrezselymes krumplival és tartárral. 3480.- Töltött káposzta 2850.- Majonézes burgonya 1050.- Our Christmas offer for take away: On the 23 rd of December: from 12.00 till 22.00 On the 24th of December: from 10.00 till 14.00 Christmas fish soup A truly Hungarian fish soup, prepred by our excellent chefs from catfish, carp, bream and „kárász” and a tiny dash of hot paprika. 2850.- Goose liver terrine Served with dried fruit cake, mango balsamic vinegar parfumed green salad, fresh strawberry and fresh pomegranate 2650.- Quavering cold pork in aspic with garlic, lemon and red paprika 2350.- Crispy duck leg A crispy leg of duck, with steamed red cabbage, in red wine stewed prune, compote of cinnamon and vanilla parfumed apple and sautéed potatoes mashed up with onion. 3450.- Oven baked crispy duck We offer steamed red cabbage, in red wine stewed prune, stewed spicy quince and sautéed potatoes mashed up with onion to it. For 3 people. In whole: 6900.- Oven baked crispy young goose in whole Under a bacon cover, apple, marjoram and rosemary in the inside, the goose is baked in oven, slowly untill crispy and auburn. Served with sautéed potatoes mashed up with onion, steamed red cabbage, in red wine stewed prune and a compote of quince. For a company of 4-6 members, it’s a real festive dish. (Depending on the appetite and the size of stomach) 15.000.- Baby turkey, in whole Accompanied by steamed red cabbage, in red wine stewed prune, stewed spicy quince and sautéed potatoes mashed up with onion. For 4 people. 14.800.- Oven baked shoulder of lamb parfumed with spices (for 2 people) The piece of lamb was marinated in spicy oil during a few days then braised long time to be soft and tender. Served with bacon wrapped green beans, mini carrot and saffron seasoned mashed potatoes. Very delicious dish. 6900.-/2 people Breaded filet of carp Served with parsely seasoned buttered potatoes and Hungarian sauce tartare. 2850.- Breaded filet of pike perch Very delicious with parsely seasoned buttered potatoes and with Hungarian sauce tartare. 3480.- Stuffed cabbage with sour cream 2850.- Potato salad in mayonnaise 1050.-
2016.12.23.12:00 - 2016.12.24.04:00 | |
Náncsi néni vendéglője Ördögárok u.80., Budapest, Hungary, 1029 |
grade EVENT review
PLACE opening hours
- Monday 12:00 - 23:00
- Tuesday 12:00 - 23:00
- Wednesday 12:00 - 23:00
- Thursday 12:00 - 23:00
- Friday 12:00 - 23:00
- Saturday 12:00 - 23:00
- Sunday 12:00 - 23:00
PLACE contact
information: