Az alaplé egy igazi szuperfood?
éttermek, 2024.01.09.
Az Alaplé Bár ötlete 2018-ban született meg. A közeli rokonok és barátok után Nagykovácsi főterén egy karácsonyi vásárban a nagyérdeműnek is lehetősége nyílt megkóstolni a forrón gőzölgő folyékony aranyat. A pozitív fogadtatás hatására elkezdődött családi vállalkozásként az üzleti háttér kiépítése, 2020 őszén pedig megnyitott az első Alaplé Bár a két Mammut között.
Mára már több helyszínen is várják a vendégeket:
Illetve hőkezelt termékeik már a boltok polcain is megtalálhatók.
Te milyennek látod ezt a helyet (Alaplé Bár)? Értékeld:
Árkategória:
Az alaplé egy igazi szuperfood?
éttermek, 2024.01.09.
Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije
2024.09.26.