Előzetes foglalása érkeztünk, udvariasan fogadtak... Kényelmes a volt a helyünk. Finomak az ételek, italok.... Összeségében csilagos 5- ös....Köszönjük.
Zoltán Veszprémi
Nagyon finom és hangulatos, a személyzet nagyon kedves és tökéletes volt, minden fogás kiváló, a szarvasbélszín isteni volt, a párom szerint a krumpli krokettek a legjobb krumpli amit valaha evett :)
Viktoria Szep
Nagyon ízletes ételek, maximálisan elégedett voltam az ízvilággal.
Kötetlen volt a hangulat, és ehhez a pincér úrak is hozzájárultak.
Árpàd Kollarovics
Családias, régimódi hely valahol a normál étterem és a fine-dining között, ennek megfelelő árakkal. Az ételek finomak voltak és a kiszolgálás is perfekt. Ami miatt csak 4 csillag:
-A köret mennyisége azért hagy némi kívánni valót maga után
-Mi kacsamellet és libacombot ettünk, tényleg tökéletesen meg volt sütve, viszont a vajazó kés még így se vitte, lehet érdemes lenne élesebb kést kitenni a húsokhoz.
-990 forintot (+ ugye 12%) felszámolni pár levél díszítő salátáért, 2 félbevágott koktélparadicsomért, néhány vékony csík répáért és minimális dresszingért vegyes saláta címén még ilyen helyen is túlzásnak érzem :/
Ádám Jávor
Az étel finom volt
Az étterem stilusa elég retro - nekem tetszett. A nagy budapesti zajban, bent kis kellemes zene.
A kiszolgálás gyors volt, de a számlára sokat vártunk mert valamit benéztek és 2 asztalt "egybeszámláztak". Kisebb kellemetlenség semmi több.
Attila Bőr
A konyha zseniális. Az árak nincsenek nagyon elszállva, fejenként egy tízesből mindenki jót evett-ivott és az ételek nagyon ízletesek voltak.
A pincér is kedves volt, viszont több apró baki is történt (töltés közben az asztalra löttyent a víz, elfelejtette a desszert rendelésemet, amit igazából nem bántam, mert már nem is voltam éhes). Ezeket a kapkodásnak tudom be, bár nem volt csordultig a hely. Cserébe nem rugdostak minket kifelé, amikor már nem fogyasztottunk, csak beszélgettünk. Négy csillagot mindenképp megérdemel, a konyha akár ötöt is.
Janos Veller
Nagyon hosszú idő, majdnem 40 év után tértünk be véletlenül. A hangulata változatlan, nagyon kellemes élmény elüldögélni itt. És a töltött káposzta.....na az első osztályú, nem beszélve a kenyérről amit hozzá adtak, megkérdeztük - saját készítésű :) és a desszert is ellenálhatatlan volt, pedig nem vagyok oda az almáért, mind megettem :) ide visszatérünk...mindenképpen....
Judit Majorosné Vasvári
Bőséges adagok, nagyon ízletes, kisgyerek barát és kedves kiszolgálás. Olyan hely, ahol akár Krúdy is megfordulhatott a hangulata alapján. Nagyon ajánlom.
Erzsébet Alanyai
Igazán jó ízek. Bár emelt áras, a rendelésfelvétel sem megy nekik, de lehet, hogy csak nem készültek fel megfelelő létszámú személyzettel a hétvégére...
Tamás Kósik
Hangulatos, régi hangulatú étterem.
Nagyon finom ételekkel, gyors és figyelmes kiszolgálással. Az egyik lehjobb az Újlipótvárosba!!!
Marta Aichholzer
Hangulatos báj, kedves kiszolgálás és zseniális ételek - igazi gasztronómiai különlegesség Budapest szívében! 😊
Klaudia Antal
Finom volt minden, kedvesek voltak a pincérek, máskor is visszajövünk :)
Gergely Balogh
Finomak az ételek, udvarias kiszolgálás.
Ferenc Kölesdi
Nagyon kedves a kiszolgálás, és minden étel, ital nagyon finom 😊
Andrea Pikáné Kiss
Udvarias és gyors kiszolgálás fogadott minket, es külön köszönet, hogy a választott asztalt kaphattuk. Az étel bőséges és rendkívül ízletes volt. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.
Béla Tóth
Isteni ételek, a kiszolgálás kifogástalan. Biztos jövünk még. 😊
Szilvia Vigh
Kedves személyzet,gyors kiszolgálás, finom ételek, hangulatos hely.
Nóra Győry
Kiváló hangulatú egyedi hely, remek ételekkel és kedves kiszolgálással.
László Szeles
Nagy multú étterem. Finom ételek, picit nagyobb adag lehetett volna😀 minőségi italok. Profi konzervativ felszolgálás!! Figyelem ott volt a vendégen. Kevés hiányzott az ötöshöz...
kelemed plasztika
Finom ételek.
István Háromsitz
Remek rusztikus, régi stílusú a hangulat. A kiszolgálás kedves, és kimondottan gyors volt. Az egyetlen ami nem volt maximális a somlói galuska. Legnagyobb jóindulattal is csak átlagos volt. De ez nem rontott semmit az élményen, nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon finomat ettünk!
Alex Molnár
Sajnos nem ütötte meg a visszatéréshez szükséges mércét.
Pusztai Zsuzsanna
Kitűnő konyha, udvarias személyzet. Csak ajánlani tudom.
Veres László
Egy picit magasnak gondolom az árakat. Minden jó volt, amit kóstoltunk, de nem extra jó és neken a hortobágyi palacsinta inkább tűnik archaikusnak, mint tradicionálisnak vagy autentikusnak.
Czeglédi Tamás
Great atmosphere. Good like-home-made food. Unusual beef tar-tar with Hungarian spices. Goose liver with apple & potato purée is good match.
Александр К
One of the best and classic place I have ever been to in Budapest for a good family dinner (night out). Appreciate the service and decency of the waiter(s) and the quality of the food! A big 5 star
I'm a regular. Love the goose leg especially. Their fois gras appetizer is also delicious. You can't go wrong here with most díshes.
Cheryl F
Traditional hungarian cuisine in historical designed interior, very nice stuff and interesting menu. I had plum soup and duck with dumplings - after it I recommend long walk to feel less heavy :)
fast service, cozy interior. quite cheap. but unfortunately food was terrible.
Sergey Onoprienko
A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, minden vendéget a legjobb tudásuk szerint szolgálnak ki. Az étel, valami a borkínálat kifogástalan (Szarvasbszínt és a ház vörösborát kértem). Nem drága a hely ahhoz képest amilyen minőséget nyújtanak. Mindenképpen ajánlom annak aki erre jár!
Külön köszönet Ferencnek és Lászlónak!
domokos13
Egyike a patinás régi éttermeknek. Ez látszik is rajta sajnos egy kicsit. Az ételek átlagosak voltak , az árak magasak. Rajtunk kívül csak egy nyugdíjas külföldi házaspár volt az étteremben.
MedvigyM1
Nagyon jó hangulata van a helynek, csak ajánlani tudom :)
A személyzet kedves, az ételek finomak voltak, a mennyiséggel sem volt gond. Még visszatértünk.
AdamMrx11
Tanakodtunk, hol fogyasszuk el az idei Márton-napi libát. Jól döntöttünk,hogy ide jöttünk.
Kb. 10 éve voltam itt a munkatársaimmal évvégi vacsorán, jó emlékeim maradtak. Évek óta gondolkodtam, h be kéne térni egy ebédre, de mindig győznek a bisztrók,fiatalosabb helyek.
De ma végre ide foglaltunk asztalt., és már biztos, h a mai este is jó emlékeket hagy majd.
Rendkívül profi személyzet, isteni étel, a libacomb kívül ropogós, belül omlós, finom Leffe sör, könnyű csoki souflet desszert. A régi vágású pincér a gondolatainkat is olvasta, olyan profi volt, és a fiatalokon is látszott, h jó helyen jót tanultak.
Fizetésnél a párom automatikusan adta a borravalót, amit a pincér kétszer nem fogadott el mondván, hogy a szervizdíj fel van számítva, nem hajlandó elfogadni. Én ilyet máshol még nem láttam.
Az étterem atmoszférája pedig egyfelől ódon és régivágású, másfelől viszont barátságos, az ember nem feszeng, a pincér sem, az egész olyan, mintha minden nap oda járnánk, pedig hát nem... De visszatérünk az biztos.
Lumnitzer
Üzleti ebéd helyszínéül választottuk az éttermet. Asztalt foglaltam előre, végül többen érkeztünk mint az előzetesen jelzett. Ez a tény a minket fogadó pincérnek komoly problémát és méltatlankodást (!) jelentett. Nagyon sajnálatos, mert így az első benyomás nagyon rossz lett.
Pozitív: gyors konyha, gördülékeny kiszolgálás, egyebekben figyelmes pincér.
Negatív: kicsit régivágású (nem retró!), drága, magas szervízdíj, átlag alatti ételminőség.
Privát célból nem jövök ide.
HungarianOpinion
Nagyon finom lazacot ettem grillezett zöldségekkel. Az étel elkészítése rövid időn belül történt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
veszula
Hát igen, a nyolcvanas években ez egy ismert, menő étterem volt az Újlipótvárosban, patinás, jó nevű helynek számított. Sajnos nem sokat változott, gyakorlatilag ugyanaz a design, bár az érlap igazán bőséges és ínycsiklandozó.
Maga a légkör kissé áporodott, valahogy megrekedt a nyolcvanas években, de ez nem túlságosan zavaró, még némi nosztalgiát ébreszt bennünk.
Végülis az a fő, hogy az ételek ne a nyolcvanas évekből származzanak. Igaz?
A pincérekkel semmi probléma, a kiszolgálás kiváló, semmi panasz nem lehet rá.
Az ételek frissen készülnek, ez jó dolog, más kérdés a minőség.
Születésnapi vacsorára mentünk és nagy várakozással néztem az este elébe. Szerettem volna valami jó vadételt enni, de sajnos csak kétféle volt az étlapon, mindkettő szarvas és az sem ígérkezett különlegesnek. Végül a nagyon ígéretesen hangzó bárány étel elcsábított
Bárányborda kapros juhsajttal, bepirítva héjas sültburgonyával és friss salátával….5.990.- FT
Bacon szalonnával göngyölt szűzérmék héjas sültburgonyával és friss salátával….3.290.- Ft
Dijoni csirkemell kevert zöldsalátával 2890 Ft
és az obligát rántott sajt: Rántott camambert diós bundában, jázmin rizs és áfonyával……2690 Ft
Hát mit mondjak? A bárányborda rágós volt, talán jobban ki kellett volna klopfolni vagy egy kis húspuhitót használni vagy csak egyszerűen megtanulni, hogy is készül a jó bárány étel.
Rettenetesen érezni lehetett a bárány ízt, ez sem volt kellemes.
A többi étel sem volt semmi különös, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy ez a gasztronómia csúcsa, ide vissza kell jönni.
Az árak túl magasak, valószínű, hogy a betévedő amatőrök (mint mi is!), illetve külföldi turisták megkopasztására koncentrálnak. Ráadásul erre a szolgáltatásra még szervízdíjat is felszámítanak, mégpedig jó magas szervízdíjat.
Tudom, hogy a „coperta” Olaszországban szokásos, no de ez sem minőségben, sem hangulatban nem Itália...
Állítólag élőzene is van; örökzöld slágereket játszik egy zongorista. Hát mi ezzel nem találkoztunk.
Az étteremmel sem akarok feltétlenül még egyszer találkozni….
shangri-la-fan
A Kiskakukk régebben patináns, jó nevű helynek számított, így legutóbb is nagy várakozással indultunk egy finom ebédre. Az enteriör még a régi, bár kissé áporodott, kopott, nincs légkondícionáló, és a mosdó sem a legtisztább. Nagy meglepetésünkre a pincérek gyorsasága és szolgálatkészsége a 80-as évek színvonalára esett vissza. A hosszú várakozási idő illetve a lassú felszolgálás után teljesen átlagos ételeket kaptunk. Talán csak a káposztás cvekedli emelkedett ki ebből a sorból. A minőséghez, a kiszolgáláshoz képest az árak túl magasak, valószínű, hogy a mai üzletpolitikájuk szerint az erre bóklászó amatőrök, illetve külföldi turisták megkopasztására koncentrálnak. Ráadásul erre a szolgáltatásra még szervízdíjat is felszámítanak. Az elmúlt években sokat romlott a hely minősége.
Vivino64
Régivágású, de működésében a mai igényekhez igazított étterem. Családi, baráti ebédekhez, vacsorához remek.
deakbalazs
Kis családi ebédre tértünk be a Kiskakukk étterembe, ahol végig figyelmet és kiváló ételeket kaptunk. Maga az étterem igényesen van berendezve, minden adott egy kellemes ebéd elfogyasztasához! A kiskakukk palacsinta vanília öntettel külön ajánlott! :)
gombiiagi
Nagy izgalommal indultunk az etterembe hiszen egy igazan patinans nevu helyrol van szo.
A regi megkopott butorok es a tobb ember altal reklamalt “hasznalt” etlap inkabb csak emlekeztett a regmultra. A borlap alakja es formaja igen korhu. Meg az sem problema, hogy a 40 fokban nincs legkondi.
Azonban az etelekben nincs nagy kulonlegesseg. Inkabb klasszikus turistakra specializalodott erzes jott le a minosegbol.
BeatrixD61
Sosem felejtem el amikor 1985-ben elöször bementem a"Kakukkba" enni.Akkor is jóllaktam és azóta is minden alkalommal,ha ott ebédelek.Ugyanaz a bútor,ugyanaz a személyzet és ugyanazok az étkek.Finom levesek,emberes méretű főételek,figyelmes,"régivágású" kiszolgálás.Mint ha otthon lenne az ember és a felesége főztjét enné.Szeretem a Kiskakukkot,gyakran viszem erre a kiszámítható helyre az üzleti partnereimet is.Ajànlom mindenkinek!
DayTrip729510
Először a nyolcvanas években jártam itt, aztán öt-hat éve és most kétszer is. Mindig nagyon jó emlékekkel jöttem el, tradicionális magyaros ételek, minden frissen, finoman készítve és igényesen, gusztusosan tálalva. A maceszgombócleves, a harcsa halászlé, a kacsamell, a rántott harcsa, a káposztás cvekedli, a mákparfé, mind "kiválóan vizsgázott". Az étlapon levő szarvaspörköltet sajnos nem tudtuk megkóstolni, mert elfogyott. A nagyobbik helyiségben élőzene is van; örökzöld slágereket játszik egy zongorista. A borválaszték is jónak mondható, de bizony elég drága ez a hangulatos hely...
Istvan J
Amerikai vendégeinknek is nagyon tetszett mind az étel minősége, mind a mennyisége. A kiszolgálás is remek volt, köszönjük ezt a szép délutánt.
Megjegyzés: Amexet nem fogadnak el, de lehet kártyával fizetni.
SzilviaS211
Ha Balsac korában élnék, az mondom modern, de ez megmaradt szakács is. Összességében egy kiváló étterem kiváló ételekkel. Ajánlom!
Zoli58
Névnapi családi ebédre mentünk. Többen maceszgombócos levessel kezdtünk ami nagyon fincsi volt! Szarvas bélszínnel folytattam az ebédet ami FANTASZTIKUS volt! A szarvas omlós és zamatos, a krokett külseje ropogós, belseje lágy volt! Az összes étel nagyon jól volt elkészítve: bárány,liba,csirke,bélszín lyoni hagymával(ezt külön kérésre kaptuk, az étlapon nem is volt!) cukkinis vega lepény és sólet.
Én csak ajánlani tudom családi alkalmakra, annak ellenére, hogy az ára elég magas. Néha kell ilyen is!
saxophonemaster
2018 március végén voltam az étteremben egy nagyobb társasággal, melyben voltak fiatalok és idősebbek is. Mindenki elégedett volt a főételekkel. A felszolgálás barátságos, kulturált és professzionális volt, a pincér által ajánlott könnyű száraz fehér bor szintén telitalálat volt. Az édességek fenségesek. Számunkra az előbbieken túl nagy csáberő volt Ökrös Ottó a zongoránál, aki igazán remek formában volt ezen az estén is és jó néhány vendéget arra inspirálta, hogy a hangszer közelében énekeljen, dúdoljon vagy éppen doboljon. Szóval szokásos módon elvarázsolta a muzsikáláshoz affinitással bíró vendégeket, legyenek azok magyarok vagy éppen tengeren túliak. Mindenkinek ajánlani tudom a helyet, de csak előrefoglalással van esély bejutni. Péter
bpensioner
Figyelmes, szolgálatkész személyzet, izletes étkek! Finom , széles választékú italok!
Békebeli hangulattal, ráérős , elbeszélgetős, Krúdys hangulattal.
MajorArvaBorhaz
Sajnos ismét csalódtunk az étteremben. Igaz, az étlap már nem szamárfüles és festés is volt, de még vannak problémák. A hat főételből az egyiket 10 perccel később hozták ki. Egy ideig vártunk, de tovább nem, mert akkor a mienk teljesen kihűlt volna, így nem egyszerre étkeztünk az asztalunknál. A Brassói rendkívül sós és borsos volt, a szarvasbélszín pedig az árához képest (5590.-) eléggé kis adag. A bodzás limonádé rengeteg cukrot, narancs- és citromhéjat tartalmazott, de bodzaíze nem volt.
eleodm