Születésnap alkalmával látogattunk el a Textúrába. Megérkezésünkkor kedvesen fogadtak Bennünket, majd rögtön a helyünkre kísértek.
A rendelést pár perc múlva fel is vették. Egy hiányosságot itt megjegyeznék: az aktuális ,degusztációs menüsort' egy kis menülapra fel lehetne írni, elkerülve azt hogy miközben gyorsan elhadarja a felszolgáló, azzal a lendülettel el is felejtsem.
Az előétel és a leves felszolgálása között viszonylag hosszas idő telt el, az azt követő ételek már rendben érkeztek. A vacsora elfogyasztása közben figyelmesek voltak, gyakran érdeklődtek, hogy minden rendben van-e az ételekkel.
A vacsora ékköve a desszert volt, de jobbára minden étel tökéletes harmóniában volt, illetve a Gin-tonic is remek választás volt.
Összeségében ott tartózkdásunk alatt jól éreztük magunkat, kedves, figyelmes csapat alkotja a Textúrát!
Ezúton is köszönjük az élményt!
Boglárka Balogh
Nagyon-nagyon finom volt minden,ez a hely csúcs,a pincérek nemcsak udvariasak,hanem teljesen képben vannak,mit szolgálnak fel,minden ételhez van egy kis bevezetőjük. Maga a hely is nagyon tetszett!
Szilvia Havasi
Atyaég, ilyen kiszolgálásban mindenkinek részesülnie kell! Nagyon köszönjük az élményt, szemnek, szájnak, léleknek egyaránt felemelő volt. Degusztációs menüsort kóstoltunk, nem bántuk meg.
Ágnes Márta Szabó
Ajándékba kaptuk az évfordulónkra azt az Élmény utalványt, ami számunkra duplán élményt adott!
Vártnál kedvesebb fogadtatás, közvetlen hangvételű, profi felszolgálás!
Az 5+2 fogásos „ételcsodák” felszolgálását Sárközi Ákos Chef személyes közreműködésével, magyarázatával emelte a Michelin csillag fölötti színvonalra.
Az ételek minősége, textúrája mennyisége számunkra igazolta a profizmust. Azt az összhangot, amit az ízekkel való játék, a párosítások merészsége és kreativitás összessége adott, az maga a csoda!
Az étek élményét hatásosan fokozta a fogásonkénti (precízen kiválasztott, oda illő), más-más borkínálat és a hozzájuk tartozó ismertetők.
Köszönjük az élményt!
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Mihály Krucsó
nagyon imadtuk :)
a kiszolgalas kedves volt es udvarias, mindig elmondta a pincer, hogy eppen mi van a tanyerunkon.
az etelek nagyon finomak voltak, nyilvan volt ami kevesbe izlett, de ez mar izles kerdese, hogy ki mit szeret.
kulon koszonet, hogy nincs az etlapon feltuntetve vegetarianus degusztacios menu, de hogy a parom is tudjon azt enni, nalam helyettesitettek a husokat :)
Olívia Bognár
Nagyon elegáns, exkluzív étterem, különösen kedves kiszolgálással és isteni finom ételekkel. Az ételallergiámra nagy gondot fordítottak már rögtön az étlap átadásánál. Szinte bármit választhattam, mindenre volt glutén-és tejmentes változatuk. És egyáltalán nem tartottam attól, hogy emiatt majd kevésbé lesz finom.
Minden gyönyörűen megkomponált tányér valóságos ízbomba volt és minőségi alapanyagok felhasználásával készült.
Évfordulónkra különleges meglepetéssel is készült a személyzet, el voltunk ájulva, főleg én mert itt is külön készültek részemre is, nagyon jól esett.
Nikolett Szamosi
Az étterem tiszta, a személyzet kedves és hozzáértő. Az ételek mimden esetben különlegesek, újragondoltak. Azért csak 3 csillag mert a levesem kifejezetten ízetlen volt és langyos. Szerintem ez elfogadhatatlan egy ilyen étteremben. A tatár rendkívül krémes volt az én ízlésemnek, de az ízek rendben voltak. A főétel kellemes volt, új ízvilág volt számomra, de nem éltem át katarzist. Az árak nagyon kedvezőek, szerintem a legjobbak ebben a budapesti kategóriában. Az étlap valahogy hiányos volt nekem, persze tudom, hogy egy ilyen helyen nem lehet 600 étel az étlapon, de akkor is bélszin, vagy még hal étel lehetett volna. Én valahogy többet vártam, lehet, hogy az elvárásaim voltak túl magasak.
Zoltán Sárközi
Zsenialisan megalkotott izek-texturak:)isteni volt leirhatatlan elmeny kezdve a levestol a tojasos eloetelig,a hazi tepertokrem is egy csoda,a foetelek gyonyoruek,a desszert egy mualkotas-es a meglepetes falatok a vegen pedig a teljes beteljesules:)kedves kiszolgalas,minoseg,es muveszet.eltelltem az izekkel-pedig sokat tudok enni.fuggoseget okozo hely,ajanlom mindenkinek aki eletre szolo elmenyt szeretne!
Petra Hajos
Négy ételből kettő (steak és csokis desszert) kiemelkedő ízélményt adott. A csirkepaprikás és a madártej is finom volt, de az nem volt olyan meglepő. Az étterem beltere kicsit rideg és kifejezetten nem tetszetősek a falon elhelyezett kompozíciók! Összességében egy próbát mindenképp megér!
Tamás Hartmann
Csodálatos volt minden :) Igazi bakancslistás élmény volt. Finom és igényes, jó a választék is, szép a hely. A kiszolgálás is nagyon kedves volt, és még a séfet is láthattuk sürögni-forogni egész este fel-alá :)
György Rónai
Ez a hely valami csoda. Én nagyon válogatós vagyok, de itt még olyan ételt is megeszek amit sose gondoltam volna. Már nem először járunk itt, de tuti még biztosan visszatérünk. Legutóbb egy élményutalványt vettünk ami csodálatos volt. A kiszolgálás rendkívül udvarias és kedves és minden pillanat egy élmény csak ajánlani tudom 😉
Zsuzsanna Tóth
Csodálatos élmény volt itt enni.
Minden falat maga volt a mennyország.
A kiszolgálás elsőosztályú, nagyon kedvesek maga a hely gyönyörű.
Külön odafigyeltek a kislányunkra, aki sajnos nem nagy étkű, kedvében jártak és jóízűen fogyasztotta az isteni finom gyöngytyúk mellet.
Nagy köszönet érte.
Titkon reménykedtünk, hogy megpillanthatjuk Ákos séfet ,sajnos nem sikerült. Miatta érdemes nézni ahogy a kislányom mondja: A főzős műsort 🤗
Nikolett Gutai
Elmondhatatlan élmény itt vacsorázni pároddal. Brutál profi csapat, soha nem tapasztalt ízekkel, színekkel, textúrákkal ötvözve.
Ákos séf pedig lenyűgöző személyiség!
Visszajövünk!!!
Gabor Beke
Szenzációs szülinapi estét töltöttünk el. Az ételek fantasztikusak nem is tudtam eddig, hogy vannak ilyen ízek 😁
Visszatérő vendégek leszünk ez biztos.
A kiszolgálás kifogástalan. Nagyon kedves, figyelmes csapat.
Köszönjük ❤️🥰
Judit Nagy-Barna
Tökéletes. Erre nincs más szó. A kiszolgálás, az ételek, italok, a környezet. Eddigi életem legjobb éttermi élménye, ez nem kérdés!
András Salvári
Fantasztikus ízélmény! Rendkívűl magasfokú felszolgálás! Ákos séf közvetlen és barátságos viselkedése nagyon szimpatikus! Köszönjük szépen! Találkozunk még! 😉
Imre Pare
Nem csak az ételek olyanok, amit egy Michelin csillagos séftől várunk, hanem a kiszolgálás és a borok is.
István Pomozi
Pontosan érkezünk, az oltási kártyákra vetnek egy pillantást és már bent is ülünk. Igényes belső kialakítás, kellően szellős is, a járványnak legalább ez a pozitívuma megvan, hogy nem ül a szomszéd a számba. Érkezik az étlap, majd a pincér elsorolja a degusztációs menü részleteit, illetve a napi menüt. Ezek egyébként a falon is fent vannak, de a vendégek kb. fele nem lát rá, a rengeteg elmondott információt pedig nehéz megjegyezni. Több lenne az értékesítés ezekből, ha ki lenne nyomtatva akár csak egy kis egyszerű lapon. Leadjuk a rendelést, majd jön a házi vaj és a kenyér, a víz. Ez utóbbi üveges, nem szaporítja a műanyag hulladékot! A kenyér és a vaj kifogástalan, nem lehet belekötni. Kóstolunk egy bort, de inkább egy másikból rendelünk, finom. Az előtel szarvasgombás nudli, illetve kacsamáj. A nudli eléggé jellegtelen, de hát mit várunk egy nudlitól, nem volt ütős, ezt a fogást kihúznám az étlapról, szarvasgombával sokkal jobb dolgot lehet/kell kreálni. Ezzel szemben a kacsamáj, az egressel, a salotta hagymával, a mártással bombasztikus, egy íz orgia. Kicsit elakad a rendszer, elég sokat kell várni a főételekre, pedig félház sincs. A gombás ravioli nagyon jól eltalált, finom, de a mennyiség az nagyon kevés (3db). A kacsacomb tankönyvi, kellően puha, és klasszul le van pirítva, a burgonya gratin is szuper, tényleg kifogástalan, kár, hogy csak egy bébi kacsa combja, 2db köret elemmel. Az Eszterházy torta fenomenális, mind formailag, mind ízre. A somlói nagyon jó, viszont a diót vétek lepirítani… ez egy puha édesség, nem való bele csak az ázott dió reszelék. Persze értem, hogy textúra, meg ropogós elem kell mindenbe, de itt nem ok. Összességében nagyon jó benyomásunk volt, egészen apró hibák vannak csak, és mindenből (!) kicsit több mennyiségnek jobban örültünk volna.
Gabor V
Nyitás előtt kiszolgáltak kávéval, rendkívül udvariasan.
(Ezt becsülöm a kiszolgálóban, hogy nem elküldött, mondván miért akarok én ott bármit is ilyen korán, hanem kedvesen gond nélkül kiszolgáltak).💯
KRISTOF HORVATH
Flottul megy az átvételes kiszolgálás is.
Tibor Sarnyai
Kedves kiszolgálás! Kiváló ételek, méltóak a vezető chef hírnevéhez.
Gellért Bolváry
Kiváló első osztályú ételek, minőségi kiszolgálás minőségi ételekkel.Köszönjük Ákosnak a lányunknak szánt meglepetést, örökre szóló élményt kapott!Aki elégedetlen a hellyel és ételekkel az főzzön magának!
László X
Nagyon finom minden és nagyon szép design-os hely! Udvarias kiszolgálás és hát a chef alkotási önmagukért beszélnek!! Öröm volt látni a sztár-chéfet! :)
Viktor Rab
Michelin star quality, crossing my fingers for them to get it in real life too. The degustation menu will be a life time experience with many great surprises along the way. Every dish is exceptional, the paired wines are also best of the best.
The service well compliments the food.
Természetesen ez nem az a hely amit valaki minden nap megengedhet magának, de a hosszú spórolás igenis megéri! Ez egy életre szóló különleges élmény. Nem lennék meglepve, ha hamarosan Michelin csillaggal értékelnék.
Minden étel különleges meglepetéseket tartogat. A nyírségi gombócleves talán az egyik legkülönlegesebb a menüben, szerencse, hogy a magyar konyha is megjelenik.
Az ételekhez párosított borok a magyar borok krémjét mutatják be.
A kiszolgálás is kiváló.
Peter Simon
Egy születésnapi vacsorára tértünk be szombat este a Textúrába. Vétek kihagyni a benti étkezés lehetőségét, ugyanis sem a hely, sem a felszolgált ételek nem méltók arra, hogy kutyaszaros utcagőzben inflálódjanak el a kinti teraszon.
Ezzel szemben az enteriőr magával ragadó, végletekig igényes, megadja az alaphangot a kulináris élvezetekhez.
Szemet és ízlelő bimbókat bizgeráló ételekkel lettünk gazdagabbak, az előétel-leves-főétel-desszert kombó után is azt éreztük, hogy még szívesen maradnánk, és folytatnánk a kalandozást.
Az egyébként példás kiszolgálás talán kicsit túl gyors is, jó lett volna akár 5-8 perccel többet várni az egyes fogások között, hogy tovább tartson az élmény.
A végtelen időfolyam hibátlan szeletkéje volt ez a másfél óra, az öröm, amit vele okoztam pedig megfizethetetlen. :)
Viktor Tóth
Szép, igényes hely, barátságos személyzet és nagyon jó ízű ételek!
Ádám Mészáros
Legjobb étterem budapesten de talán az egész országba!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
István Antal
Én àr érték arànyban megvagyok elégedve az étterem minőségi értékeivel.
Lazacot rendeltem,nagyon jó volt,sőt ottimo!
Gratulálok a szakàcsoknak!!!
Jòzsef Drobinoha
Első kalandozázunk a fine dining világában, és egyáltalán nem csalódtunk. Az ételek tálalása szemetgyönyörködtető, az ízük tökéletes, semmiből sem túl sok, sem kevés, az utolsó kis pacáról is lehet tudni, hogy mi micsoda 😉 A pincérek profik, kedvesek és lazák. A hely belső kialakítása és a kellemes zene is hozzáadott az est hangulatához.
Bianka Bálint
Ami itt igazán a magávalragadó íz- és textúraélményt nyújtotta számomra, az a csipkebogyó piskóta. Semmihez sem tudom hasonlítani, komplex és lenyűgöző! Nagyon tetszett és ízlett. A felszolgálók nagyon felkészültek és előzékenyek.
Azért adtam mégis 5 helyett 4☆-ot, mert nagyon zajos lett az étterem, miután benépesedett, és mert tériszonyos embernek nagy kihívás a mosdóba lejutni a csigalépcsőn.
Agnes Semmelweis
Nagyon figyelmesek voltak, kulon koszonet a meglepi szulinapi tortaert!!
Spisák Gergő
Michelin's recommendation, restaurant, nice ambiance, we got a tasting menu. A little pricey but the food is delicious.$$$
Super nice service, interesting flavour mix dishes and cool atmosphere. Prices are on the higher side though.
Elizabeth V
The tasting menu with selected wines is a treat. Every course was delicious and presented beautifully. Service was very good as well, so the dining experience there was all together wonderful.
Mariann R
Actually this is a very good fine dining spot. And I prefer the fish. Which ever plate you Will choose it Will be good. ;)
Vadim A
Very beautiful kitchen. Same chef as in Borkonyha.
Ann B
Az ételek kiválóak voltak, főként a kacsamájas fogás, amit mindenkinek egyszer kikell próbálnia. Az egész estét Márton Tibor étterem vezető/főpincér ékesítette, aki mérhetetlenül kedves jófej és szakmájához hű ember, aki mindent tud, ha kérdésünk van felé, alázattal van a vendégek iránt szóval ha egy jó estét akar az ember eltölteni párjával vagy barátaival akkor már csak ő érte is megéri elmenni nem bánjátok meg.
Csuncsi96
Szèp környezet finom ètelek megèrdemelt michlen csillag!degusztàcios menü !mindenkinek ajànlom probàljàk ki
Laszlo D
A vendéglátás magasiskolája! A malaccsülök egészen kimagasló volt. Csak ajánlani tudom minden gourmet kollégának!!
Trail17795210729
Ököruszály leves lágytojással és steak sült karfiollal kaposztával volt a választásom. Jó minőség de nem túl izgalmas fogások. Textúra orgiát vártam de azt nem kaptam meg. A főételhez kért Toscan vörösbort palackból dekantálás nélkül szolgálták fel. A steak nem volt kellő gondossággal előkészítve itt-ott inas és így egy-egy falat rágós volt. A vacsora legfényesebb pontja a desszert volt ami somlói galuska pohárban. Ebben többfajta állagú elemek együttese kiváló összhatású. Ajánlott betérni de ha izgalmasabb menüre vágyik az ember akkor csalódni fog kicsit.
szabi5559
Nagyon szeretünk ide járni. Szépen kialakított belső. Az ételek minig különlegesek, egy-egy ízutazás minden fogás. A felszolgálás magas szintű. Köszönjük mindig az élményeket.
Kornel_11
Házassági évfordulónk alkalmából mentünk el az étterembe, hogy megkóstolhassuk végre Sárközy Ákos Chef főztjét :-) Mind az ételek ízvilága és TEXTÚRÁJA, mind a kiszolgálás színvonala, mind pedig a hely könnyed eleganciája és nem utolsó sorban a személyzet kedves humora megkoronázta a napunkat, amit egyébként a Madáchban a Macskák délutáni előadásával kezdtünk, ahol már olyan éhesek voltunk, hogy jól "bepereceztünk", így nem annyira éhesen értünk az étterembe, úgyhogy a felszolgáló legnagyobb meglepetésére kértük az amúgy sem nagy adagjaink majdnem felének elcsomagolását :-) Majd mikor már harmadszor dícsértem a férjemnek az előételként felszolgált kétféle házi kenyeret, melynek a nagy részét szintén otthagytuk, közbenjárt az étterem vezetőnél a kenyér elcsomagolásának érdekében is, mire felajánlották, hogy ha szeretnénk, a pincért is szívesen becsomagolják :-D azzal azonban nem kívántunk élni, de hát nem tehetek róla, hogy olyan isteni volt a kenyér is, viszont távozáskor azért megjegyeztem, hogy legközelebb, ha csomagolnak otthonra, szavukon fogom őket, de pincért én választok ;-D summa summarum: az ételekkel és kiszolgálással maximálisan elégedetten, jókedvvel és a további együtt töltött évekre várakozással tekintve távoztunk az étteremből, amit szívből ajánlok mindenkinek, aki egy igényes és színvonalas, de nem "puccos" helyen szeretne elérhető áron ebédelni/vacsorázni egy Michelin csillagos Chef konyhájában :-)
Bevelinke
Szerelmemet szülinapján leptem meg egy Textura vacsorával. Sosem voltunk még itt, de mivel nagy Konyhafőnök rajongó lett, ezért gondoltam biztos nagy örömöt szerzek neki.
A kiszolgálás nagyon kedves és udvarias, a hely belül is remekül ötvözi a különböző textúrákat. Mi a teraszon ettünk, nagyon hangulatos volt.
Az ételek egyszerűen fantasztikusak. Igyekeztem minél lassabban ízlelni a párosításokat. Külön öröm, hogy az adagok nagyobbak voltak mint ahogyan azt elképzeltük. A házi egres szörp isteni, ahogyan minden falat! Nagyon örültünk, hogy ilyen élvezetben volt részünk, köszönjük a séfnek a kihagyhatatlanul finom ételeket :)
GalDora
A Tripadvisorra ez az étterem miatt regisztráltam.Kora esti időpontban érkeztünk két kisgyerekkel (1,7) kicsit vonakodva az miatt, hogy bevállalhatjuk-e velük ezt az éttermet.Az ételekre nem találok szavakat.Az ízek párosítása lehengerlő.A díszítés nem veszi el a hangsúlyt az ételek minőségéről , íz világáról, pont megfelelő.A kiszolgálás pedig tökéletes volt .Fiatal , tisztelettudó ,barátságos FELKÉSZÜLT személyzet.Ezek összessége miatt lett nekem az étterem egy felejthetetlen hely.
biankabora
Udvarias kiszolgálás, pazar helyszín. A szarvasgombás nudli és a báránygerinc fenséges volt. Visszajövünk :-)
lajosgiczi
A feleségemmel egy meglepetés vacsorára mentünk.
A hely hangulata nagyon jó, a személyzet kivétel nélkül kedves volt. A fő fogáshoz kínált bor is nagyon ott volt.
A kiszolgálás gyors volt minden fogást kellő ütemben kaptuk meg.
Az ételek nem csak külcsínre voltak szépek hanem nagyon finomak is voltak és ami "meglepett" hogy megfelelő mennyiség is volt. (Előzetesen tartottam tőle H nagyon kis adagok lesznek 😉)
Az étlapon meg voltak a hagyományosabb ízvilágot kedvelőinek is és a kíváncsiak számára is a megfelelő fogások.
Nagyon tudom ajánlani a helyet, ami összességében árban is rendben volt.(vissza fogunk még jönni máskor is)
hmtms
Psztráng paradicsommal ,táj leves rákkal,burgonyás nudli szarvasgombás tojás vajtökkel,Fürj borso retek,báráy bab paprika.,deszert málna fekete szezám.
deaklaci76
Egy csodálatos vacsorát töltöttünk el a párommal kiváló ételek társaságában. Ízharmónia, tökéletes,formabontó tálalás, kedves, udvarias személyzet... köszönjük!
958emesep
Degusztàcios menüt vàlasztottam!🤗kivàlóan elkèpzelt elkèszitett màj tokaji aszuval !nagyon jo volt !majdkaptam egy pàrolt halat cèkla variàciokkal nagyon finom ! Oldalas gomba szosszal ès pàrolt gombàval nagyon finom volt majd borju szüz kàpia paprikàval nagyon ötletes ès finom! A deszert illatos szèp ès finom volt!összesitve nagyon jo ès kàpràzatosan finom volt a degusztàcios menü ajànlom mindenkinek!!
deaklaci76
Sauska pezsgővel nyitottunk, kaptunk frissen sült kenyeret és minőségi vajat. Előételnek a méltán nevezetes „kacsamáj és tokaji aszú” elnevezésű fogást illetve a birsalmakrémlevest szentjakab-kagylóval választottuk. Már az előétel is remek volt, de az igazi élvezetet a főétel okozta. Nejem kacsamellet kért zellerkrémmel és szívsalátával, én a napi kínálatból választottam ribeye-steaket édesburgonyakrémmel. Remek döntésnek bizonyult, ilyen szépen medium rare-re készített steaket Magyarországon még nem ettem. Pihentetésül a ház egy kis erdeigyümölcs sorbet-val kedveskedett, majd érkezett a desszert: feleségemnek pekándió szilvával, nekem, körtegolyók gorgonzola fagyival, s mivel menetközben kiderült, hogy születésnapom van, ennek megfelelően díszítették. A bort minden fogásnál megbeszéltük, az ajánlatból kóstolót hoztak, így a választott borok mindig remekül passzoltak a fogásokhoz. Az egész este a tökéletes ízharmóniák és a rendkívül figyelmes, barátságos kiszolgálás jegyében telt. Köszönet érte.
nikischa1
A top 5ben nálam ott van. Sokan riogattak, hogy mini adagok, nem lehet jóllakni... de ez nem így van és aki ezt gondolja, hatalmas tévhitben van. Nekem az előétel + főétel bőségesen elég volt. Isteni ízek, kifogástalan felszolgálás/kiszolgálás, felkészült , türelmes személyzet. Árakban magasan pozícionált, de mindenképpen ‘ must have ‘ kategória.
Licsike
Bevezetés - tárgyalás - befejezés : kiváló-hihetetlen-nagyon jó! 👌👏😀 előétel- leves- főétel! 👏👏👏
asot88
finom, kreatív ételek
kedves, felkészült, nyelveket beszélő személyzet
nem olcsó, de ettől a helytől nem is ezt várjuk
Imre S
Az érkezésnél az embert rögtön lenyűgözi a dizájn. Az étlap a hagyományos ételeken alapul, viszont részletesen, jól felépítve át van gondolva. Ezáltal teljesen új, varázslatos ízeket kapunk. Így az étterem neve, Textrúra, pontosan jellemzi a helyet, mind a küllemébe, mind az ízeiben. Nem utolsó sorban a pincérek is kedvesek, hozzáértőek, érdeklődők. Merem ajánlani, hogy bátran mindenki próbálja ki a nem hétköznapi ízkombinációkat, mert garantálom, hogy nem lesz csalódás.
Bianka V
Egy szombat este mentünk ide vacsorázni a családdal. A Degusztációs menüt választottuk, borsorral. Az ételek nagyon ízletesek voltak, a borok kitűnőek. A személyzet nagyon kedves volt és szórakoztató. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
RolandD1336
Hangulatos étterem, kedves személyzet, finom ételek, jó borok a belváros szívében. Biztosan visszatérünk a barátainkkal is...
Georgina S
Azt hiszem új, kedvenc budapesti éttermem lett. Az ételek fantasztikusak, a borlap nagyon jó, a pincérek nagyon közvetlenek és felkészültek, a környezet nagyon letisztult, nagyon elegáns, nagyon jól néz ki, mindent összevetve az egész vérprofi. Külön plusz pont, amiért az ételek nagy részét laktózmentes változatban is elkészítik.
Veronika N
Kiváncsian készültünk a vacsorára, hiszen a chef a Borkonyhában már elkápráztatott bennünket. És nem csalódtunk! Fantasztikus étel költemények, profi kiszolgálás.
juditbedi
Vacsoráztunk, a degusztációs menüt választottuk borkísérettel - mindenkinek csak ajánlani tudjuk :) Egy élmény volt. Letisztult, kifinomult, gondosan prezentált ételek (a hozzájuk igazított borokkal), nagyon kedves, felkészült felszolgálással. Ez az opció jó választás lehet azoknak, akik ritkábban fordulnak meg az étteremben, hiszen ízben és "textúrákban" :) is egy teljes skálát kóstolhatnak végig. Mi sokáig emlékezni fogunk még erre az estére. (A kacsamáj kihagyhatatlan ;) )
Köszönjük!
AnnamariaBekesi
Nincs túl nagy választék, de ami van, azok érdekes, inycsiklandozó fogások, nem a sablonok. A pincérek figyelmesek és segítőkészek, az ételek nagyon finomak és vannak különleges íz kombinációk, amiért érdemes kipróbálni. És az ár-érték aránya is rendben van!
Buci18
Csodálatos környezet, profi kiszolgálás, kifogástalan és isteni finom ételek. Csak ajánlani tudom, mi biztosan jövünk még!
Kriszta R
Kivalo etterem, remek etelekkel, figyelmes es kedves szemelyzettel. Csak ajanlani tudom mindenkinek, aki rajong a minosegert!
marcus1310
Születésnapomkor voltunk itt vacsorázni, az ételekkel és borokkal maximálisan elégedett voltam, a hely belsőépítészete is kifogástalan. A kiszolgálásra adnék 5/4-et, végtelenül kedvesek voltak a felszolgálók, de talán picit jobban figyelhetnének az apróbb dolgokra,pl.: ki elé rakják le először az ételt, mikor kóstoltatják meg a bort (közben hűlt az ételünk..). Ezen az apróságon kívül tökéletes este volt, ajánlom mindenkinek 😊
viskivi
Különleges helyet kerestünk az alkalomhoz, és sikerült is.
Itt minden egyben van. Minden ízléses, normális.
Kitűnő borválaszték. Érdekes ételek.
Már a nevükben levő leírás kiváncsivá tesz.
Minden étel egy kis költemény.
Érdemes kipróbálni.
Fjozsi
Bevallom, mindeddig nem értettem azt a baráti házaspárt, aki Budapesten újra és újra a Borkonyhába megy vacsorázni, miközben a székesfővárosban megannyi pazar vendéglő működik, s ugyebár „varietas delectat”. Mindeddig, mondom, mert a Borkonyha testvéréttermében, a Textúrában tett látogatásunk hatására megvilágosodásom támadt. Hozzá kell tennem, hogy a Borkonyhában nem sokkal nyitás után voltam, amikor még nem tartottak azon a szinten, mint ma. Mely szintet ugyanaz a séf, Sárközi Ákos biztosítja.
Amit a Textúrban művelnek, az lélegzetelállító. Íz- és állagjátékok, pazar tálalás, izgalmas alapanyagok, kiváló textúrák. Mindez fesztelen, de elegáns, jól megkomponált környezetben, kifogástalan kiszolgálás mellett, reális, nem elszállt árakon. Egy itt elköltött ebéd vagy vacsora visszatérésre csábít, az embert kíváncsivá teszi arra, hogy más alapanyagokból mit képes a csapat kihozni.
Rendeltünk velőhabot gerslivel és törökmézzel, póréhagymalevest Szent Jakab kagylóval, galambmellet csillagánizzsal és kávéval, valamint „fehércsoki, zeller és birs” nevű desszertet. A séfüdvözlet rakott mangalicafejhús volt, remek kiegészítőkkel, kaptunk kétféle helyben sült kenyeret is, jó minőségű vajjal. Fogásaink egytől-egyig katartikusak voltak, egy-egy külön kaland mindegyik. A galambétel neve nem is tartalmazta, hogy a fő elem mellett szerepel egy szemre és ízre egyaránt lehengerlő galambmáj-tortácska is, nem szólva a kiváló pecsenyemártásról és selymes gyökérzöldségpüréről.
Az ételekhez a legjobb magyar borok közül válogathatunk, melyek közül a drágábbak árképzése kifejezetten kedvező, az általunk választott Konyári Alfa Omega esetében például a szaküzleti árhoz számolt plusz 20% alatt volt.
A Textúra feledhetetlen élményt nyújtott, nemhiába áll mögötte egy michelin csillagos séf.
406endred