Egyik legjobb étterem Budapesten. Minden nagyon finom. Kedvesek a pincérek. A kaják 90% már végig kóstoltam. Minden nagyon finom. Árba nagyon jó.Csak ajánlani tudom!
Milán Opris
Sok előző véleményhez képest mi nem tapasztaltuk, hogy flegmák/bunkók lennének a pincérek, igaz az angol nyelvvel nincs problémák. Nagyon segítőkész volt a felszolgalonk, ajánlott borokat, segített az étel választásában. Igazán ízletes ételeket fogyasztottunk és remekül éreztük magunkat az étteremben, mindenkinek csak ajánlani tudom aki szeretne elmerülni a közel keleti gasztronómiában. Mindenképp vissza megyünk még.
Tamas “Csige” Pinter
A csirke hideg volt, finom sütemények és finom limonádé, nagyon érdekes hely. A személyzet nem beszél jól magyarul
Lebovsky Jeffrey
Ha ki szeretnéd próbálni a belváros szívében, hogy milyen az igazi grúz konyha, akkor a Tifliso a legalkalmasabb hely erre. A modern, tágas belső térrel rendelkező étteremben szinte mindig lehet üres asztalt találni. A személyzet kedves és figyelmes, azonban ami nagyon érdekes volt, hogy csak angolul és oroszul beszélnek.
Az ételek számomra visszahozzák azokat az ízeket, amiket kint Oroszországban éreztem, így igazán visszarepített az ott eltöltött időkbe. Amennyiben nem vagy jártas a kaukázusi nép által kínált fogásokban, akkor legklasszikusabbakat javasolnám kipróbálni, úgy mint a hinkalit és a hacsapurikat. Kevesen tudják, de Georgia nagyon híres a borairól. Ha valami igazán minőségi italt szeretnél fogyasztani az ételek mellé, akkor nagyon is tudom javasolni a grúz borokat. Ha pedig valami tényleg egyedi és különleges italra vágysz, akkor a grúz limonádé, a tarhun a számodra legmegfelelőbb választás.
Máté Illés
Ez az étterem minden este tele van úgy hogy érdemes asztalt foglalni függetlenül attól melyik nap megyünk. Az ételek finomak, különlegesek. A kiszolgálás nem villámgyors de aranyosak, kaptunk grúz kenyeret míg vártunk az ételre. Az előételek maguk laktatóak. Nem hatalmas adagok de jól lehet lakni. Az árak szerintem kicsit magasak. Hasonló minőségben és mennyiségben máshol tudsz olcsóbban is enni, de egyszer minden képpen ki kell próbálni mert különleges és ízletes a grúz konyha.
Ditta Fekete
Nagyon finomak az ételeik. Már nem először ebédeltünk itt de biztosan nem utoljára. A borjú saslik szenzációs.
Kicsit várni kellett hogy megjelenjen a felszolgáló, de utána flottul ment minden. Ajánlom ezt az éttermet.
Márton Varga
Érdemes kipróbálni. Ma rájöttünk, hogy a Grúz konyha nagyon jó! Főételnek mix grill tálat kértem, három féle saslik, grillezett paradicsom, grillezett erős paprika. Nagyon ízletes és finom. Pont jól átsütve, nem nyers és nem túl sütött. Pont jò!
Köretnek sajtos puliszkát kértem. Az is tökéletes volt.
Előételek között van a hagyományos grúz savanyúságos tál. Savanyú uborka, savanyú káposzta és ami extra és érdemes kipróbálni az a savanyított kapri bogyó virág. Nem túl savanyú és nem túl édes. Kellemes könnyen fogyasztható. Akár magában is.
Méz süti. Itthon mi marlenka néven ismerjük. És az a bolti marlenka, ehhez képest egy menzás piskóta tekercs. Ha nem is eszik az ember mást, már ezért érdemes beülni és az étlapon szereplő "mézes süteményt" rendelni.
Felszolgálással nem volt probléma. A pincér nem beszélt magyarul, de ez nem zavart minket mert angolul tudtunk vele kommunikálni. Gyorsan és frissen megkaptuk az ételeket. Erősen éreztetik, hogy ők ezzel az étteremmel képviselik hazájukat, és nem akarnak csalódást okozni. Máskor is megyünk!
Gábor Nagy
Ilyen étteremben régen voltam. A kiszolgálás tökéletes, az ételek fenomenálisak. Biztosan többször is visszatérünk.
Egyetlen gondom volt, hogy csak angolul és oroszul beszélnek, magyarul éppen hogy csak, de mindent megoldottunk.
Adrienn Megyeri
Az ételek tényleg finomak, bár kicsit sótlan volt minden. A felszolgálással már kevésbé voltunk megelégedve. A kirendelt vörösbor helyett fehérbort kaptam, feleségemnél a fél literes sör helyett 0,33-ast hoztak. Csak az elsőt tettük szóvá, de még csak elnézést sem kért a hölgy.
Szabolcs Szakalas
Finom étel, jó kiszolgálás
Mark Pozsar
Kedves kiszolgálás, nagyon-nagyon finom ételek.
László Tőkés
Nagyon kellemes hely, finom ételek, nem diétásak. A személyzet roppant kedves, segítőkész és felkészült Grúziából. 😊 Visszajárók lettünk.
Rita Dudas
Annyira ritka amikor a lélek is, nem csak a test táplálkozik. Letisztult, tiszta belső. Nagyon jól elkészített és gusztusosan tálalt ételek. Szép választék grúz borokból, csacsából és üdítőkből. Remek kiszolgálásban volt részünk. Ide biztosan visszatértünk! Sok sikert az étteremnek!
András Kolozsvári
Igényes grúz étterem, kiváló ízekkel és jó felszolgálással.
Péntek délután voltunk szinte egyedül az étteremben (ez minden bizonnyal a járvány okán, egyértelműen nem tükrözve az étterem magas színvonalát).
Beltér nagy, stílusos, kültere is elég nagy (nem közvetlenül az étterem előtt, ezt csak később vettük észre). Mosdóhelység tiszta.
Az ételek ízvilága különleges, de nem teljesen üt el a számunkra megszokottól így ajánlani tudom azoknak is, akik esetleg az erősebb fűszerezésű külföldi konyhát nem kedvelik.
A pincérnő nagyon aranyos volt, jókat tanácsolt mind az ételek, mind a bor terén és még a kedvünkért grúz zenét is betetetett.
Abban hogy mindennap a csodás grúzia konyháját élvezzem, egyedül az ára akadályoz meg, mivel szokásos belvárosi étterem árak vannak, ami teljesen elfogadható.
Máté Horváth
Szombat ebédre tértünk be a családdal, rajtunk kívül még 3 asztalnál ültek. Bozbash és harcho levesekkel kezdtünk, melyek gazdagok és ízdúsak voltak, a Grúz konyhától megszokott módon
A Harcho esetében a zeller sajnos elvette a többi összetevő ízét. A levesek mind kinézetre,mind ízre nagyon hasonlóal voltak
Grúz kenyeret kaptunk mellé, ami a zsírossága és csípőssége miatt elengedhetetlen (ez utóbbinak köszönhetően se a gyerek, se a párom nem tudta megenni). Jeleztük a glutén érzékenységet, de a pincérnő nem volt annyira szemfüles, hogy kukoricalepényt adjon kenyér helyett, mi már csak későn szúrtuk ki az étlapon a kiszolgálás amúgy szerintem már csak ezért sem érte meg a felszámított szervizdíjat). A levesek kapnak egy 4-es alát.
A limonádé legalább eredeti grúz volt, de üveges és szénsavas (amit szintén elfelejtettek jelezni). Az ételekről amúgy is igen szűkszavúan tájékoztattak.
Sertés-marha kebabot kértünk, grill zöldségeket, csirke saslikot és sertés-marha hinkálit.
Kebab 4 feletti, jó konzisztencia, ízben semmi különös, se nem jó se nem rossz. Lehet a parázs volt gyenge, deén még pirítottam volna rajta, így 4-est kap.
Hinkali tésztája megfőtt, jó volt, hús benne a kebabéhoz hasonló, de csípős (gyerek nem ette meg a húst) és hiányzott a jó leveses lé belül, ezért egy 3-ast kap.
Csirke saslik - a húst valószínűleg megfőzték majd rádobták egy gyors grillre, de a füst kellemes ízét nem kapta meg, így szintén 3-as, ízetlen.
Otthon jobb ízeket sikerül csinálnunk, ezeknél az ételeknél. Az alapanyagok minőségiek, de sajnos az ízekben és az élményben csalódtunk.
Zoltan Hleba
Kétszer jártunk az étteremben, egyszer a nyitás után, január végén, és másodszor májusban. Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás figyelmes és kedves, a felszolgálók mindig ott teremtek, amikor kellett, de sohasem voltak tolakodóak. Mégsem vagyunk teljesen elégedettek, mert a szedermártásos csirkeételnél se az étlapon nem tüntették fel, hogy csak csirkeszárnyból készül, sem a felszolgáló nem szólt erről, holott majdnem a legdrágább étel, ami rendelhető. A ház boraként feltüntetett száraz fehérbort tilos grúz étteremben felszolgálni, bármelyik magyar boltban kapható legolcsóbb palackozott bor színvonalán áll. Első alkalommal szerencsénkre éppen elfogyott, akkor jó bort ittunk. Emellett az étlapon rendkívül apró betűkkel tüntetik fel, hogy a számla tartalmazza a szervízdíjat. Májusi látogatásunkkor borravalót adtunk, mert mi elfeledkeztünk erről, de aki elfogadta, annak illett volna szólnia. Vissza fogunk még térni, mert az ételekért megéri, de jobban fogunk figyelni.
horv_the
A pincér barátságos volt és kedvesen fogadott minket. Az italok ízlettek. Én grúz bort ittam, barátom pedig tárkonyos limonádét, ami elsőre furán hangzik, de jó az íze.
Megkóstoltuk a lobiani-t (babpürével töltött csónak alakú kenyér, a Harcho levest, ami a gulyásra emlékeztetne, ha nem lenne dióval és keleties fűszerekkel ízesítve (ehhez is szolgáltak fel egy remek lepénykenyeret) és gránátalmás öntettel csurgatott grúz sült kolbászokat is ettünk sütőtökpürével.
Összességében kellemesen éreztük magunkat és nagyon jól laktunk ezekkel a pompás ételekkel!
Ajánlanlom bárkinek, aki kicsit szeretne eltérni a hétköznapoktól :)
szijartoibolya
There are many restaurants (and other places which should not be described as such) on Raday utca, but this one stood out for us. First time eating Georgian food, so cannot fairly judge on authenticity, but we really enjoyed our meal. Service was efficient and helpful. Wine was very good indeed and prices very fair for the quality.
Nice terrace location for a warm evening in Budapest. We would return when in the city again.
SarahC0805
The waiters were very kind and professional. About the food which was ok generally maybe i write later. We ll probably visit this place again and not just in a hurry like this time and then we can try different dishes and explore more.
868endreb
Been here for a couple of times since it opened just before Covid in 2020. Both my wife and myself love this place. The best in town if you’d like some Georgian cuisine (tried them all).
rolandk736
This is a Georgian restaurant with a great location, warm interior, and friendly staff (although a bit deadpan). We ordered the Georgian chesse-stuffed bread, a soup with beans and smoked meat, and stuffed wine leafs. The meal was simply perfect. Definitely recommended!
ACCOMScope
Our first ride at this place. We gave some cake a shot & this special Georgian mineral water “Borjomi”. It was amazing. We’ll come back for sure, and I want this water next time!
AdamRocska
We ate here for dinner, we ordered Adjarian Khachapuri, a Tabaka Baby Chicken with Baje (Walnut) sauce and chili oli and crispy mint and Lamb Chop with Ajafsandalj (charcoal of roasted vegetables) as a side.
As wine we ordered a glass of Saperavi Kondoli and a glass of Saperavi Qvevri, and we finished with a Chacha.
The dinner room is elegant and nice, the service is kind and the staff is very careful about hygiene, everyone was wearing a mask.
A very positive experience for me, I will come back for sure!
SimoncinEh
Service and food were outstanding. Will be going back soon, and highly recommend to anyone. Not many places on Raday worth going to, but this place is a gem.
wporter22
We went here with a family of 10 for engagment dinner, trying a lot of food from the menu. Everything was delicious and well prepared, our favourites are Hacsapuri and Hinkali, they make these especially well!
792p_terk
Very tasty apperatives; khinhali, salads, hachapuri
Delicious shashlik (lule kebap, chicken, pork)
But expensive ;( for the size of the service.
This is why we give 4 star...
The prices can be at least 15-20% less
2019bySO
The best Georgian restaurant in Budapest at the moment. Authentic fresh food. Must try if you like Georgian.
DShihan
I don't know how to start honestly. I never tried Georgian food in my life. The food was amazing, tasty and attractive. The service was amazing too. The waiter suggested us some of the dishes and the dishes we tasted were so good! Prices are low if we count quality of the food and service!! Can't wait to come back and try new dishes from Georgia. Thanks
caterina g
Strangely, Georgian restaurants in Budapest tend to be quite expensive and sort of . Tifliszo has okay prices for the city center (=high for Hungary) but if you just pop in and get an adjaruli, you'll pay less then (for some plastic stuff) in McDonald's. For the nice grilled meat dishes you should be prepared to pay more though, I would even call them expensive. In return you will get excellent food, sometimes better than what you would get in Georgia which is funny.
We had the chance to taste a wide-range of dishes and all of them were beautiful and quite enough. The food here is spot-on!
The place itself looks a bit sterile to me when you enter but it just recently opened, I'm sure they'll bring life into it.
Good luck! We'll be back
Powerpill
My first experience with Georgian cuisine ever and what an experience it was. All my friends and teammates were suggesting this place as it just recently opened. Look, it was great from reservation stage till very last goodbye words from what I believe was an owner of the place. Food delicious, packed with flavors up to the point I was sure I was in Georgia. This was exactly the tastes I was imagining when reading about Georgian cuisine. Enough said, I’m returning there ASAP!
Mep3avec
We were with my friend for a dinner. We both were in Georgia - but long time ago. Bit it was a same warm welcome.
Robi G
Látogattunk meg az újonnan megnyílt gyöngyszemmel grúz barátainkkal, és elbűvölték a mindegyik tányéron bemutatott minőség és gondosság miatt! A személyzet rendkívül figyelmes, a tulajdonos nagyon személyes. Kiváló hely egy nagy csoporttal való utazáshoz, így kipróbálhat egy kicsit a menüből, és kiválóan alkalmas alacsony dátumú esti órákra is. Nem fog csalódni!
Milan M
A legjobbkhachapuri és khinkali, jó elhelyezkedés, barátságos dolgok és olcsó árak? Nagyon ajánlom ezt a helyet ???
Lasha_Karalashvili
Ajánlása!
Gyors, kedves, figyelmes kiszolgálás, ízletes és friss étel, élveztük a vasárnapi vacsoránkat! Minden bizonnyal vissza fog térni!
B890XEdianag
Nagyon ízletes grúz konyha, jó hangulatú, kiváló kiszolgálás, köszönhetően a tiflisonak, hogy kedvesen szórakoztak)))
Levan N
A kedvenc BP-ben; ízletes ételek, tökéletes ügyfélszolgálat és hangulatos hely, hagyományos zenével. De kérlek, olvassa el újra a bozbashi receptjét:) csicseriborsó, burgonya és szárított savanyú szilva must / újra megpróbálom, ha elfogadja változtatni:) köszönöm!
043Malik