Zsolnay Kávéház

4.73/ 5 star star star star star star
Étterem Kávéház Kávézó
Budapest egyik legkülönlegesebb kávéháza a város szívében az egykori, híres Britannia Szálló - ma Radisson Blu Béke Hotel - épületében. http://zsolnaycafe.hu/en/
Hiszünk abban, hogy az egyik legszebb dolog a világon másokat megvendégelni. Hiszünk abban, hogy ennek akkor van értelme, ha olyan színvonalon tesszük, hogy kellemes élményeket nyújtsunk azoknak, akik hozzánk betérnek - függetlenül attól, hogy egy kávét, teát isznak, süteményt esznek, netán az ebédidőt töltik nálunk. Kínálatunk napszakonként változik. Olyan gasztronómiai élményt nyújtunk, amelyet újra és újra át kell élni. Az étlapon minőségi alapanyagokból, frissen készített, könnyű fogások szerepelnek, amelyeket a tradíció és megújulás jegyében alkotnak séfjeink. Vendégeink egészsége is fontos számunkra, ezért készítünk gluténmentes, laktózmentes vagy éppen cukormentes ételeket is. *** The Zsolnay Café is one of the most special places in Budapest. The Café is on the ground floor of the Radisson Blu Béke Hotel****superior and first opened in 1985, after the hotel was reconstructed. It took its name from the world-famous Zsolnay porcelain factory. It’s the perfect venue for sitting down to congenial business lunches and suppers, holding inspiring company meetings, sharing a romantic bottle of champagne, or just enjoying an evening of cocktails with friends. Let’s meet again for a coffee, supper, or perhaps a drink. The main point is to have a good chat, and to enjoy a sociable, coffee-house experience!

Zsolnay Kávéház elérhetősége

Adatok:

Cím: Teréz krt. 43, Budapest, Hungary, 1067

Parkolási lehetőség:

Parkoló
Utcán

Tömegközlekedés:

A Nyugati pályaudvartól pár perc, míg az Oktogontól körülbelül tíz perc séta a Zsolnay Kávéház.

Zsolnay Kávéház értékelései

Az egyes oldalakon így értékelték a látogatók a(z) Zsolnay Kávéház helyet

 • Gastro.hu Gastro.hu
  4.73
 • Google Google
  4.7 137 értékelés alapján
 • Facebook Facebook
  4.9
 • Foursquare Foursquare
  3.65 3 értékelés alapján
 • Tripadvisor Tripadvisor
  4.5 26 értékelés alapján

Te milyennek látod ezt a helyet (Zsolnay Kávéház)? Értékeld:

Zsolnay Kávéház vélemények

Zsolnay Kávéház alapadatok

TOP listás helyezések:

73. Étteremkalauz 2014

Szolgáltatások:

Rendezvény kitelepülés
Csoportok részére
Gyerekbarát
Asztalfoglalás
Elvitelre
Felszolgálás
Betévedő vendégek jöhetnek

Specialitások:

Reggeli
Kávé
Ebéd
Vacsora

Árkategória:

$$ Közepes árfekvés

Zsolnay Kávéház facebook posztok

A nagymama receptjéből főznek

🙏Köszönjük szépen az új étlap apropóján Tóth Zolival, a Zsolnay Kávéház konyhafőnökével készült interjút, #gourmetriporter!

Zsolnay Kávéház, 2021.11.10.

Dominikai Köztársaságból származó kiváló minőségű arabica kávénk különlegessége, hogy a dűlőszelektált kávétermést családi recept alapján végzett kézi pörkölés nemesíti.
Jellegzetes íze, illata, aromája a legjobb kávégépeken történő elkészítés után élvezhető a legjobban.
Megkóstolná...

Zsolnay Kávéház, 2021.11.06.

Zónaételek eredete
A XIX. században a gőzmozdonyok víz és -szénkészleteit út közben is tölteni kellett. Az erre szolgáló megállók miatt az útvonalakat zónákra osztották. A rövid megállók jó alkalmat kínáltak a szemfüles vendéglátósoknak arra, hogy az utasoknak kis adag, gyorsan...

Zsolnay Kávéház, 2021.11.02.

Gear.svg