Készülj az ünnepekre a Larussal!

-
2017.12.10.

Készülj az ünnepekre a Larussal!

Bajai halászlé gyufatésztával, korianderes lazac, kacsacomb meggyes lilakáposztával, flódni, sóskaramell torta – csak egy pár étel a Larus Étterem ünnepi kínálatából. A menüt Várvizi Péter chef állította össze, figyelembe véve a magyar szokásokat és a szezonális alapanyagok használatát.


A Larus Étterem 2017-es decemberi mottója: Készüljön az ünnepekre kényelmesen!


A karácsonyi és szilveszteri ételeket konyhakész illetve melegítést igénylő állapotban kínálják az étteremben.

 

 

Karácsonyi elviteles ételek otthonra, a Larus Étteremből


Rendeld meg ünnepi ételeit a Larus Étteremből,
2017. december 21. 15:00-ig.

A konyhakész, csomagolt ételek átvétele:
2017. december 24. 09:00 és 14:00 között
Karácsonyi Elviteles Ételek - rendelés

 

Libamáj terrine porto-s meggyel, házi mandulás kaláccsal


A Larus Étterem elviteles ételei:

- Kocsonya paprika szórással és citrommal tálalva
- Bajai halászlé gyufatésztával
- Libamáj terrine porto-s meggyel, házi mandulás kaláccsal
- Kaporral, bazsalikommal töltött citromos sült lazac, vajban konfitált burgonyával és sárgarépás miso szósszal
- Lassan sült kacsacomb, almás lilakáposztás rétessel és préselt sült burgonyával
- Barna sörrel párolt malaccsülök, zsályás knédlivel
- Kakukkfüves marhasült, BBQ szósszal, sajtos burgonyapürével és marinált sült paprikás céklasalátával
- Meggyes csokoládétorta, ropogós csokoládé gyöngyökkel (69% outucan csokoládéból)
- Flódni
- Narancsos valrhona csokoládé torta (40%-os Jivara csokoládéval és narancs-mousse-szal)


Lassan sült kacsacomb, almás lilakáposztás rétessel és préselt sült burgonyával

Jazzy Gourmet Szilveszter

Ünnepeld az Újévet a Hegyvidék egyik leghangulatosabb helyszínén,
a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

A Larus Étterem és Várvizi Péter Chef szilveszteri menüje, ünnepi italok, és a Jazzy Rádió sztárfellépői: Group’n Swing, Pálinkás Gergely gitárművész. A lemezjátszónál Jazzkovács László keveri a zenéket hajnalig.

Ajándékozz vacsorát tetszőleges összegben!

Larus Étterem Voucher - gasztronómiai élmény ajándékba, 10000,- Ft-tól.

Barna sörrel párolt malaccsülök, zsályás knédlivel




További információkat itt találsz.




Gerlachfalvy Réka

Tetszett a(z) Készülj az ünnepekre a Larussal! hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Készülj az ünnepekre a Larussal! hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg