Nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
Kopaszi gát, 2024.05.15.
A döner vagy másik nevén nevezve, döner kebab a török konyha egyik leghíresebb és világszinten híres gyorsétele. A hozzá készült, különleges fűszerekkel megbolondított pácolt húst, ami rendszerint borjú vagy marhahús, egy függőleges nyárson készítik, amelynek fordított kúpra emlékeztető alakja van. Erről a ropogósra sütött húsról függőlegesen vékony szeleteket vágnak le, amelyeket jellegzetes török kenyérbe, másnéven pitába csomagolnak. A hozzávalók között paradicsom, hagyma, saláta, uborka és chili is egyaránt szerepelhet.
Gastro magazin
406 Gastro magazin cikk
Nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
Kopaszi gát, 2024.05.15.
Bemutatjuk a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós nyári étlapját
Kopaszi gát, 2024.05.14.
AI alapú okos megoldás az éttermek számára
gastro technológia, 2024.04.30.
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
2024.05.15.