AI alapú okos megoldás az éttermek számára
gastro technológia, 2024.04.30.
A zabpehely az egyik legfontosabb tápanyagforrás a teljesítmény-sportokat űzők számára, mert nemcsak a tápanyagszükségletet képes kielégíteni, hanem segít, hogy zökkenőmentesen kihúzzuk a napot a következő étkezésig, anélkül, hogy bármiféle egészségtelen rágcsát kezdenénk el nassolni. Fogyaszthatjuk kásaként tejjel, joghurttal, növényi tejjel vagy vízzel megfőzve, magokkal, gyümölcsökkel, lekvárral megspékelve pedig tényleg hatalmas energialöketet adhat. A zabpehely rendszeres fogyasztása rendkívül jó hatással van az egészségünk megőrzésére, éppen ezért érdemes beépítenünk a mindennapi étkezéseink közé. Nagyon sok ásványi anyagot, vitamint, továbbá antioxidánsokat tartalmaz, sőt kiváló vasforrásnak is számít és a fehérjetartalma sem utolsó, ha növényi viszonylatban mérlegeljük a kérdést. A rákos megbetegedések megelőzésében is nagy támaszt nyújt, oldhatatlan rostjai ugyanis csökkentik egyes savak toxicitását, és a méreganyagoktól is megszabadítják az emberi szervezetet.
Gastro magazin
404 Gastro magazin cikk
AI alapú okos megoldás az éttermek számára
gastro technológia, 2024.04.30.
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.