Gastro magazin

Légy Te is Teraszügynök! cikk borítóképe

Légy Te is Teraszügynök!


Bizonyára többünkkel előfordult már, hogy beültünk egy elsőre jól kinéző kávézóba, étterembe, majd életünk legnagyobb balekjaként távoztunk. Máskor viszont úgy éreztük: rátaláltunk minden helyek legjobbikára. Az ilyen kiülős helyeknek se szeri, se száma, elöntötték a tereket, a körutakat és mellékutcákat a teraszok. A jelenség jó. Az eredmény vegyes. Itt az ideje, hogy visszajelezzünk.A KGB tisztek és 007-esek ideje lejárt. Korunk ügynöke tesz a hidegháborúra és a szakállas ladeni eposzra,...

Terazzia 2019.07.02.
PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben cikk borítóképe

PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben


Az elmúlt időszakban rengeteget írtunk már a műanyag szívószálakról és azok égető problémáiról, azonban egyelőre relatíve kevés szó esett a környezetbarát oldalról. Ebben a cikkünkben a két legelterjedtebb környezetbarát szívószál típust szeretnénk bemutatni, azaz a PLA szívószálakat és a papír szívószálakat. (x)

gastro technológia 2019.06.28.
Terazzia 2019 cikk borítóképe

Terazzia 2019


Elindult a Terazzia! Teraszos, kiülős helyek tematikus gyűjtőhelye.
Ismersz egy szuper helyet? Netán tulajdonos, manager, boltvezető vagy? Jelenj meg főoldalunkon és érj el szélesebb célközönséget!

Terazzia 2019.06.04.
VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális! cikk borítóképe

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális!


Idén már 7. alkalommal rendezik meg Budapesten (a Kincsem Parkban) a Food Truck Show-t, ahol 51 foodtruck kínálatát tudjátok megkóstolni. A jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, a gyerekeket pedig bohóc köti le :) Sőt, a Lovi futamokra is ki lehet menni. Minden adott egy jó hétvégi programhoz, érdemes kinézni!

gastro fesztivál 2018.05.04.
Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne! cikk borítóképe

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne!


Ha mondhatjuk üzleti vállalkozásra, hogy szerelemprojekt, hát a Fittnass feltétlenül az. Zábrádi Annamária tulajdonos az Operettszínház énekesművésze, akinek a színpadi munkájánál fogva is fontos volt a fitt és egészséges táplálkozás.

Csak a Mentes 2018.03.28.
Bestia (Budapest) cikk borítóképe

Bestia (Budapest)


Budapesten a Bazilika mellett található a Bestia. Zseniális hely, nem csak turistáknak: a belső kinézete (design), az ételek, az italok (kézműves sörök, borok, spiritek) mind kimagaslóak! Életem legjobb cézár salátáját itt ettem - de erről majd később még írok :)

étteremkritika 2018.01.10.
A Karácsonyi Vásár legnépszerűbb ízei cikk borítóképe

A Karácsonyi Vásár legnépszerűbb ízei


Sült malac, kakashere pörkölt, sajtos-tejfölös lángos, sült kolbász, forralt bor, tócsni, kacsasült – körbejártuk, hogy milyen ételek hódítanak az idei Budapesti Karácsonyi Vásáron.

gastro fesztivál 2017.12.14.
Lengyel-magyar barátság a konyhában is cikk borítóképe

Lengyel-magyar barátság a konyhában is


Zsurek és gulyásleves. A Lengyel-magyar irodalmi szakácskönyv szerzői két nyelven mutatják be a lengyel és a magyar konyha emblematikus ételeit. A receptekhez ismert és kevésbé ismert történeteket is összegyűjtöttek. Ráadásul nem öncélúan tették ezt, ugyanis a könyv teljes bevételét jótékonysági célra fordítják.

gastro könyvek 2017.12.02.
Gastro-Hack, avagy vagány férfiak a gasztronómia szolgálatában cikk borítóképe

Gastro-Hack, avagy vagány férfiak a gasztronómia szolgálatában


Egy szenvedélyes konyhaművész, egy elhivatott borszakíró és egy elismert gasztrofotós. Ők alkotják a Gasztro-Hack triumvirátusát. A 2017 nyarán létesült gasztro pop up vállalkozás célja a minőségi étel- és italfogyasztás terjesztése, sok-sok jókedvvel és spontaneitással fűszerezve.

gastro személyiségek 2017.12.01.
Market BDPST - a budapesti food-hall cikk borítóképe

Market BDPST - a budapesti food-hall


Mindig is szerettem azokat a helyeket, ahol egyszerre több hely van, több étkezde kínálatából lehet változtatni. a Market BDPST ilyen, különböző stílusok egy fedél alatt: burger, taco, coffee, beer

étteremkritika 2017.11.16.