Gastro magazin

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális! cikk borítóképe

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális!


Idén már 7. alkalommal rendezik meg Budapesten (a Kincsem Parkban) a Food Truck Show-t, ahol 51 foodtruck kínálatát tudjátok megkóstolni. A jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, a gyerekeket pedig bohóc köti le :) Sőt, a Lovi futamokra is ki lehet menni. Minden adott egy jó hétvégi programhoz, érdemes kinézni!

gastro fesztivál 2018.05.04.
Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne! cikk borítóképe

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne!


Ha mondhatjuk üzleti vállalkozásra, hogy szerelemprojekt, hát a Fittnass feltétlenül az. Zábrádi Annamária tulajdonos az Operettszínház énekesművésze, akinek a színpadi munkájánál fogva is fontos volt a fitt és egészséges táplálkozás.

Csak a Mentes 2018.03.28.
Bestia (Budapest) cikk borítóképe

Bestia (Budapest)


Budapesten a Bazilika mellett található a Bestia. Zseniális hely, nem csak turistáknak: a belső kinézete (design), az ételek, az italok (kézműves sörök, borok, spiritek) mind kimagaslóak! Életem legjobb cézár salátáját itt ettem - de erről majd később még írok :)

étteremkritika 2018.01.10.
A Karácsonyi Vásár legnépszerűbb ízei cikk borítóképe

A Karácsonyi Vásár legnépszerűbb ízei


Sült malac, kakashere pörkölt, sajtos-tejfölös lángos, sült kolbász, forralt bor, tócsni, kacsasült – körbejártuk, hogy milyen ételek hódítanak az idei Budapesti Karácsonyi Vásáron.

gastro fesztivál 2017.12.14.
Lengyel-magyar barátság a konyhában is cikk borítóképe

Lengyel-magyar barátság a konyhában is


Zsurek és gulyásleves. A Lengyel-magyar irodalmi szakácskönyv szerzői két nyelven mutatják be a lengyel és a magyar konyha emblematikus ételeit. A receptekhez ismert és kevésbé ismert történeteket is összegyűjtöttek. Ráadásul nem öncélúan tették ezt, ugyanis a könyv teljes bevételét jótékonysági célra fordítják.

gastro könyvek 2017.12.02.
Gastro-Hack, avagy vagány férfiak a gasztronómia szolgálatában cikk borítóképe

Gastro-Hack, avagy vagány férfiak a gasztronómia szolgálatában


Egy szenvedélyes konyhaművész, egy elhivatott borszakíró és egy elismert gasztrofotós. Ők alkotják a Gasztro-Hack triumvirátusát. A 2017 nyarán létesült gasztro pop up vállalkozás célja a minőségi étel- és italfogyasztás terjesztése, sok-sok jókedvvel és spontaneitással fűszerezve.

gastro személyiségek 2017.12.01.
Market BDPST - a budapesti food-hall cikk borítóképe

Market BDPST - a budapesti food-hall


Mindig is szerettem azokat a helyeket, ahol egyszerre több hely van, több étkezde kínálatából lehet változtatni. a Market BDPST ilyen, különböző stílusok egy fedél alatt: burger, taco, coffee, beer

étteremkritika 2017.11.16.
Kishusom - Kolbász mennyország cikk borítóképe

Kishusom - Kolbász mennyország


Rozina Wossala megnyitotta új helyét a Madách téren: egy olyan hely a városban, ahol újhullámos (kézműves?) hotdogot ehetünk - kíváló minőségben!

étteremkritika 2017.11.14.
Camelot - egy falat középkor a Balaton-parton cikk borítóképe

Camelot - egy falat középkor a Balaton-parton


Az Artúr király váráról elnevezett étterem az Ezüspart kedvenc vendéglátóhelyei közé tartozik. Nem csoda, hiszen innen még a nagyétkűek is elégedetten távoznak.

étteremkritika 2017.09.15.
Attaboy nagyonatta kampány cikk borítóképe

Attaboy nagyonatta kampány


Nyerj 2 főre szóló VIP backstage belépőt a Pannonia Allstar Ska Orchestra (PASO) augusztus 14.-i koncertjére a Szgetre. Nem kell mást tenned hozzá, mint #nagyonatta hashtaggel feltölteni kedvenc képedet az instagramra.

gastro esemény 2017.07.18.