A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu

-
adminisztrátoroknak, 2024.02.25.

A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu

örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Gastro.hu / Kavehazak.hu és az EspressoShop.hu együttműködésre lépett. Ennek alkalmából az EspressoShop egy különleges ajánlatot biztosít a Gastro.hu partnereinek.


Igazi olasz CELLINI és MOAK kávéinkat minden vendég szereti.

Akciónkban új ügyfeleink az ingyenes kávégép használat mellett 120-240 ezer Ft értékű ingyenes bevezető árukészletet kapnak szerződést kötést követően.
(A kihelyezett kávégép és a kezdőcsomag nagysága az átlagos havi forgalomhoz illeszkedik.)

Csatlakozzon többszáz elégedett ügyfelünkhöz és rendeljen bármikor, egyszerűen, viszonteladói webshopunkban!

Ajánlat Gastro.hu partnereknek

120,000-240,000 Ft ajándék kezdő árukészlet új szerződáshez + ingyenes gép kihelyezés!

Egyszerű, teljesíthető feltételek, magas színvonalú kiszolgálás.
Online rendelés, ingyenes kiszállítás, széles termékválaszték.

Ingyenes kóstolóra jelentkezzen az ajánlatkérő űrlap kitöltésével!

További információ

az info@espressoshop.hu címen, vagy
telefonon:

  • 06 20 934 4052
  • 06 20 555 3339
  • 06 20 801 1412


EspressoShop.hu Üzlet/Bemutatóterem

1034 Budapest, Bécsi út 77-79.
(Bokor és Galagonya utca sarok)
H - P: 9:00 - 17:00
Szo - V: ZÁRVA


Reméljük, a Gastro.hu csapata és az EpressoShop.hu szakemberei hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy sikeres szezonotok legyen!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

Angyalhaj csokoládéból fagylalt

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán.

gastro érdekesség, 2025.04.20.

"narrow"
Gear.svg