Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

-
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.


Hogyan érhetjük el mindezt?

1. Gyorsabb Tranzakciók, Több Elégedett Vendég

A rohanó vendéglátásban minden perc számít. Az integrált fizetési rendszer egyszerűsíti a tranzakciókat – a rendelés lezárását követően automatikusan elindul a fizetés, majd a nyugtaadás, NTAK adatszolgáltatással a háttérben. Az így megtakarított idő akár napi 100 perc spórolást eredményezhet (tranzakciónként 1 perc, napi 100 eladás esetén), és jelentősen felgyorsíthatja a kiszolgálást.

2. Hibalehetőségek Csökkentése, Maximális Pontosság

A hibázás lehetősége az fizetési rendszerrel szinte kizárt. Az automatizált folyamatok minimalizálják a félreütéseket, és a könyvelést is egyszerűbbé teszik. A vendéglátó rendzser, a terminál és a pénztárgép közötti összhang biztosítja, hogy minden tranzakció pontos legyen.

3. Kényelmesebb Munkavégzés, Jobb Vendégélmény

Az integrált fizetési rendszer egyszerűsíti a munkafolyamatokat, így több idő marad a vendégekre. A fizetési terminálhoz vagy a pénztárgéphez egyáltalán nem szükséges nyúlni – egyetlen kattintással a vendéglátórendszerben minden nyugtaadási és adatszolgáltatási kötelesség teljesíthető.

Kipróbálnád az Integrált Fizetési Rendszert?

Jó hír, hogy a megvalósításhoz nem szükséges hatalmas befektetés. A Teya termináljai meglévő vendéglátó rendszereddel és pénztárgépeddel is integrálhatóak, így akár 24 órán belül már fel is állhat az új rendszered.

Kérj ingyenes konzultációt még ma, és emeld üzleted hatékonyságát a következő szintre » https://partners.teya.com/teya_ajanlat

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

Angyalhaj csokoládéból fagylalt

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán.

gastro érdekesség, 2025.04.20.

"narrow"
Gear.svg