Burger’z Bar - Balatonlelle

-
Balaton, 2022.02.26.

Burger’z Bar - Balatonlelle

COVID alatt nyílt Balatonlelle egyik legújabb hamburgerezője, ami hamar a helyiek kedvence lett. Kíváncsiak voltunk, hogy mit tudnak, ezért megnéztük személyesen is, mitől másabb a Burger'z Bar.


2020 nyarán - a koronavírus alatt - indult a Burger’z Bar Balatonlellén. A járvány helyzet miatt elkezdték a kiszállítást és a drive-thru kiszolgálást (bár ez mára már megszűnt, így parkoljunk le és menjünk be hozzájuk), így sikerült fenttartaniuk magukat.
Azóta pedig folyamatosan tele van az éttermük, ezért is kíváncsiak voltunk rá, hogy mit csinálnak másként.

Burger'z Bar - Balatonlelle


A Burger’z Bar egy könnyen megközelíthető hely viszonylag tágas parkolási lehetőséggel (Lidl mellett található). Családok, párok, állattulajdonosok mind megtalálják a helyüket itt. Kiskedvenceinknek külön itató szekció áll a rendelkezésre, így nyugodtan lehet vinni magunkkal négylábú barátainkat is.

Stílusuk amerikai vonalon haladt már a nyitás kezdete óta, amerikai reggeliző hangulata van az egész helynek (ebben segítenek a színek, fotelek, feliratok, képek).

Burger'z Bar - Balatonlelle - belső tér


Burger’z Bar kínálata


Ahogy a neve is mutatja, a hamburgerek jelentik a hely főprofilját, de gyrosok és wrapek is választhatóak a kínálatból, melyek mind helyi készítésűek.
Minden ott készül(t). Kezdetben a saját buci receptjük alapján helyben készítették még a hamburger zsemlét is, de a nagy érdeklődéssel már nem bírták, így végül úgy döntöttek, hogy kiadják receptjüket egy pékségnek, és ott süttetik tovább.
Ezzel szemben továbbra is, amit csak el tudnak készíteni helyben, azt megteszik. Ott készítik a húsokat és házilag főzött szószok közül tudnak választani a vendégek. Habár az alap szószok – ketchup, mustár és majonéz –adottak, a különleges hamburger, barbecue és csípős szószok mind házilag helyben készülnek.

Burger'z Bar - Balatonlelle - hamburger


Hétvégi ajánlatokkal is kedveskednek a vendégeiknek, érdemes megnézni alaposan az aktuális étlapot. Különlegességük a kreativitásban rejlik, hiszen Nem csak a hamburgerek neveit keresztelték el amerikai városokról, de az étterem hangulata is amerikai hangulatot tükröz. Főleg a premium szekcióban található hamburgereket és azok neveit ajánljuk figyelmetekbe :)



Egész évben, télen-nyáron minden kedves érdeklődőt vár a Burger’z Bar! Ha valaki szereti a finom, házi hamburger stílusú burgereket, érdemes benézni hozzájuk!

Burger'z Bar - Balatonlelle

Gubricza Laura

Tetszett a(z) Burger’z Bar - Balatonlelle magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Burger’z Bar - Balatonlelle magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

"narrow"
Gear.svg