Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
Bemutatunk nektek egy igazi rejtett kincset a Balatonfelvidéken. Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a parti forgatagból, akkor ez egy jó választás lehet - de télen is ideális célpont!
A 2017-es év igazán különlegesnek bizonyult a Kuti-Kerti Kisvendéglő számára, hiszen ekkor nyitotta meg kapuit Vászoly központjában, a Szent-Jakab forrásnál (a víziszínpad felett).
Klasszikus vendéglői vonalat visznek. Ez azt jelenti, hogy házias fogásokat készítenek el éttermi színvonlon, hogy otthon is érezzük magunkat, ugyanakkor legyen az ételekben valami plusz, amit otthon nem találhatunk meg.
Házi finomságokkal, szezonális ajánlatokkal és minden héten megújuló étlappal várnak mindenkit! Az étlapról nem maradhat el a a Halászlé harcsafilével és a sertészűz tökmagos bundában,tejfölös-baconos fejes salátával, desszertek közül a Mascarponés málnatortát érdemes kipróbálni!
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás
év fagylaltja, 2025.05.31.
3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan
menüvariációk, 2025.05.22.
Balaton Fagyija 2025.
Balaton, 2025.05.20.
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban
éttermek, 2025.05.06.
26. Csabai Kolbászfesztivál - 2023.10.19-22.
2025.06.02.