Kuti-Kerti Kisvendéglő

-
Balaton, 2022.03.01.

Kuti-Kerti Kisvendéglő

Bemutatunk nektek egy igazi rejtett kincset a Balatonfelvidéken. Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a parti forgatagból, akkor ez egy jó választás lehet - de télen is ideális célpont!


A 2017-es év igazán különlegesnek bizonyult a Kuti-Kerti Kisvendéglő számára, hiszen ekkor nyitotta meg kapuit Vászoly központjában, a Szent-Jakab forrásnál (a víziszínpad felett).

Kuti-Kerti Kisvendéglő

A Kuti-Kerti Kisvendéglő tuljdonosai mind a mai napig megőrizte a vendéglátás iránti szeretetétüket, sőt ennél még többet kaphatunk, ugyanis a vendéglő bájos és bensőséges hangulatát élvezhetjük egy igazán pazar környezetben: közvetlenül a tó mellett! Kevés olyan hely van, ami ilyen adottságokkal rendelkezik.

Kuti-Kerti Kisvendéglő kínálata

Klasszikus vendéglői vonalat visznek. Ez azt jelenti, hogy házias fogásokat készítenek el éttermi színvonlon, hogy otthon is érezzük magunkat, ugyanakkor legyen az ételekben valami plusz, amit otthon nem találhatunk meg.

Házi finomságokkal, szezonális ajánlatokkal és minden héten megújuló étlappal várnak mindenkit! Az étlapról nem maradhat el a a Halászlé harcsafilével és a sertészűz tökmagos bundában,tejfölös-baconos fejes salátával, desszertek közül a Mascarponés málnatortát érdemes kipróbálni!

Kuti-Kerti Kisvendéglő

A Kuti-Kerti Kisvendéglő egész évben nyitva tart, de a téli időszakban csak hétvégén ( pntektől-vasárnapig).
Nyári időszakban pedig szerdától-vasárnapig 12:00-21:00-ig között várnakmindenkit - akkor már a hangulatos kerthelyiségkben!

Mivel A Kuti-Kerti Kisvendéglők befogadóképessége korlátozott, ezért  ajánljuk az asztalfoglalást!

Nem egy hétköznapi hely, ezért ha valami rejtett, de családias helyre vágytok, akkor nézzetek be hozzájuk!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Kuti-Kerti Kisvendéglő magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kuti-Kerti Kisvendéglő magazin cikk? Írd meg véleményed!

Kuti-Kerti Kisvendéglő cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger

Kovács Balázs és Kovács Olivér már fiatalkorában álmodozott egy saját vendéglátóhelyről, az elhatározás pedig 2017-ben egy vasárnapi közös pezsgőzéskor született meg bennük, immár Olivér párjával, Radnóti Máriával együtt. Mostanra több mint 100 ezer eladott hamburgerrel büszkélkedhetnek.

éttermek, 2025.06.06.

Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás

Az Év Fagylaltja versenyre idén öt kategóriában rekordszámú, összesen 100 fagylalt nevezése érkezett, és a korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt több mint 130 féle fagylalt volt kóstolható az egész napos rendezvény alatt.

év fagylaltja, 2025.05.31.

3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan

Három új, tematikus degusztációs menüsort vezetett be az Újváros Bisztró (Szarvas), Békés megye első Michelin Bib Gourmand-ajánlott étterme. Az „Innen”, „Onnan” és „Mindenhonnan” elnevezésű ételsorokat Piltz Zoltán séf álmodta meg, a helyi alapanyagok tiszteletére, valamint a magyar konyha újraértelmezésére és a nemzetközi ízvilág bemutatására építve.

menüvariációk, 2025.05.22.

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

"narrow"
Gear.svg