Gastro Magazin

Bestia (Budapest) borítóképe

Bestia (Budapest)


Budapesten a Bazilika mellett található a Bestia. Zseniális hely, nem csak turistáknak: a belső kinézete (design), az ételek, az italok (kézműves sörök, borok, spiritek) mind kimagaslóak! Életem legjobb cézár salátáját itt ettem - de erről majd később még írok :)

étteremkritika 2018.01.10.
Market BDPST - a budapesti food-hall borítóképe

Market BDPST - a budapesti food-hall


Mindig is szerettem azokat a helyeket, ahol egyszerre több hely van, több étkezde kínálatából lehet változtatni. a Market BDPST ilyen, különböző stílusok egy fedél alatt: burger, taco, coffee, beer

étteremkritika 2017.11.16.
Kishusom - Kolbász mennyország borítóképe

Kishusom - Kolbász mennyország


Rozina Wossala megnyitotta új helyét a Madách téren: egy olyan hely a városban, ahol újhullámos (kézműves?) hotdogot ehetünk - kíváló minőségben!

étteremkritika 2017.11.14.
Camelot - egy falat középkor a Balaton-parton borítóképe

Camelot - egy falat középkor a Balaton-parton


Az Artúr király váráról elnevezett étterem az Ezüspart kedvenc vendéglátóhelyei közé tartozik. Nem csoda, hiszen innen még a nagyétkűek is elégedetten távoznak.

étteremkritika 2017.09.15.
bEAT Étterem – az ízek ritmusa borítóképe

bEAT Étterem – az ízek ritmusa


A bEAT a vidéki vendéglátás viszonylag új és ígéretes színfoltja. Középpontban a megújult, kreatív magyar ételek, egyenesen Fülepi Kálmántól.

étteremkritika 2015.11.01.
Akademia Italia – Budapest, az olasz meló borítóképe

Akademia Italia – Budapest, az olasz meló


Mi az Akademia Italia? Étterem? Piac? Olasz gourmet bolt? Főzőiskola? Minden egyben! De ez igazán akkor lesz érthető, ha személyesen látjuk. Ha össze kéne röviden foglalni, akkor azt mondanám, hogy egy hely az olasz életérzésnek...

étteremkritika 2015.11.01.
Buda Gourmet – market & bistro borítóképe

Buda Gourmet – market & bistro


Óbuda gastro fellegvárában a volt Új-Udvarban nyílt meg a Buda Gourmet market & bistro, közel 3.000 négyzetméter alapterületen, így itt tényleg mindent megtalál, aki minőségi alapanyagot keres (a cápauszonytól a krokodik steak-ig tényleg mindent...)

étteremkritika 2015.10.26.