A rizsfőzés tudománya
receptek, 2025.04.30.
Az étterem a saját receptjeit tartalmazó e-bookot adott ki, amellyel a gasztronómiát kedvelők otthon is ki tudják próbálni az étteremben fogyasztott különlegességek elkészítését. Az e-book linkje cikkünkben megtalálható!
A Hoppá! Bistro megálmodói Irtó Márton séffel közösen célul tűzték ki, hogy a Michelin-ajánlással és elismeréssel járó minőséget minél többek számára elérhetővé tegyék.
Az étterem receptjeit tartalmazó e-bookot ingyenesen elérhetővé tették, így mindenki számára szabadon hozzáférhetővé vált az étteremben kóstolható gasztronómiai élmény, így akár otthoni körülmények között is elkészíthetik és élvezhetik a magas minőségű ételeket.
Az alábbi linken keresztül bárki hozzájuthat a Hoppá! bistro receptjeihez » www.hoppabistro.hu/hoppa-receptkonyv
Az ebook-ban Irtó Márton séf féltve őrzött receptjei találhatóak, a Michelin ajánlással rendelkező étterem a la carte étlapjának minden egyes tételével a minőségi és egyedi ízélmény kedvelőinek.
Az e-book tartalma pedig 14 recept, fotókkal, a levesektől kezdve az előételeken át a kedvelt főételeiken keresztül a desszertjeikkel bezárólag.
A Hoppá! bistro célja, hogy magyar alapanyagok alapján folyamatosan, szezonálisan változó kínálattal, a gazdasági válság ellenére is elérhető árkategóriában nyújtson a hazai vendégkör számára egy különleges élményt. Legyen szó családi ebédről, romantikus vacsoráról, üzleti megbeszélésről vagy baráti találkozóról, a Hoppá! Bistro minden alkalomra tökéletes választás lehet.
„A Michelin-elismerés belépő a Michelin világába, ahol az egyedi, minőségi és izgalmas választékkal rendelkező éttermeket díjazzák, így külön öröm számunkra, hogy másodszor is kiérdemeltük ezt az elismerést 2022-ben. Ahol csak lehet, lokálisan beszerzett magyar alapanyagokkal dolgozunk, számos kistermelővel, magyar gazdákkal, kézművesekkel működünk együtt, így nekik is köszönhetjük, hogy magas minőségben, mégis elérhető áron és közérthető környezetben tudjuk nyújtani gasztronómiai élményünket. Ezáltal nem csak az ünnepi vagy különleges alkalmak célpontjai vagyunk, hiszen Michelin-elismeréssel, ebben a kategóriában, bárki számára elérhető élményről beszélhetünk. Bízunk benne, hogy az e-book formátumban készült receptkönyv minden hobbiséfnek és gasztrokedvelőnek közelebb hozzá azt a minőségi ízvilágot, amelyet képviselünk”- mondta Jancsa Jani, az étterem társtulajdonosa.
A Hoppában a hazai alapanyagok mellet nagy hangsúlyt fektetnek a magyar borok népszerűsítésére, ezen felül a nemzetközi repertoár is széleskörű. A kézműves sör, modern gin-tonic és koktél kínálat még teljesebbé teszi a kulináris élményeket, csak úgy mint a Bányai farm kávékülönlegessége.
A Michelin-elismerés kiosztásánál jellemzően az érdekes, különleges gasztronómiai megoldásokat, az ínyencségeket keresik, így kapott jelölést, majd Michelin-tányért 2021-ben és 2022-ben is megkapta az elismerést a 2019-ben nyílt belvárosi Hoppá! Bistro, ahol a közérthető magyaros ízek és francia vonások találkoznak modern tálalásban.
A konyhát Irtó Márton séf vezeti, a vendégteret pedig a tapasztalt üzletvezető és sommelier pozícióban Vas István tartja kézben.
A Hoppá! Bistro a másik két étteremmárkával, a Donna Mamma Pizza Napoletanával és a 7 étteremből álló Bamba Marha Burgerrel egy projektcéghez tartozik.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
A rizsfőzés tudománya
receptek, 2025.04.30.
Magyarország étele 2025
gastro TOP listák, 2025.04.29.
Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban
éttermek, 2025.04.29.
Angyalhaj csokoládéból fagylalt
gastro érdekesség, 2025.04.20.
Londoni városnézés egy guruló cukrászdában
gastro érdekesség, 2025.04.15.
Elkészült Budapest kürtőskalácsa
gastro érdekesség, 2025.04.11.
Munk Tamás
gastro személyiségek, 2025.04.07.
Botanica: fine-dining csodahely Dánszentmiklóson
éttermek, 2025.04.06.
A rizsfőzés tudománya
2025.04.30.