Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei

-
gastro könyvek, 2023.02.13.

Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei

Az étterem a saját receptjeit tartalmazó e-bookot adott ki, amellyel a gasztronómiát kedvelők otthon is ki tudják próbálni az étteremben fogyasztott különlegességek elkészítését. Az e-book linkje cikkünkben megtalálható!


A Hoppá! Bistro megálmodói Irtó Márton séffel közösen célul tűzték ki, hogy a Michelin-ajánlással és elismeréssel járó minőséget minél többek számára elérhetővé tegyék.

Az étterem receptjeit tartalmazó e-bookot ingyenesen elérhetővé tették, így mindenki számára szabadon hozzáférhetővé vált az étteremben kóstolható gasztronómiai élmény, így akár otthoni körülmények között is elkészíthetik és élvezhetik a magas minőségű ételeket.

Az alábbi linken keresztül bárki hozzájuthat a Hoppá! bistro receptjeihez » www.hoppabistro.hu/hoppa-receptkonyv

Az ebook-ban Irtó Márton séf féltve őrzött receptjei találhatóak, a Michelin ajánlással rendelkező étterem a la carte étlapjának minden egyes tételével a minőségi és egyedi ízélmény kedvelőinek.

Az e-book tartalma pedig 14 recept, fotókkal, a levesektől kezdve az előételeken át a kedvelt főételeiken keresztül a desszertjeikkel bezárólag.

A Hoppá! bistro célja, hogy magyar alapanyagok alapján folyamatosan, szezonálisan változó kínálattal, a gazdasági válság ellenére is elérhető árkategóriában nyújtson a hazai vendégkör számára egy különleges élményt. Legyen szó családi ebédről, romantikus vacsoráról, üzleti megbeszélésről vagy baráti találkozóról, a Hoppá! Bistro minden alkalomra tökéletes választás lehet.

A Michelin-elismerés belépő a Michelin világába, ahol az egyedi, minőségi és izgalmas választékkal rendelkező éttermeket díjazzák, így külön öröm számunkra, hogy másodszor is kiérdemeltük ezt az elismerést 2022-ben. Ahol csak lehet, lokálisan beszerzett magyar alapanyagokkal dolgozunk, számos kistermelővel, magyar gazdákkal, kézművesekkel működünk együtt, így nekik is köszönhetjük, hogy magas minőségben, mégis elérhető áron és közérthető környezetben tudjuk nyújtani gasztronómiai élményünket. Ezáltal nem csak az ünnepi vagy különleges alkalmak célpontjai vagyunk, hiszen Michelin-elismeréssel, ebben a kategóriában, bárki számára elérhető élményről beszélhetünk. Bízunk benne, hogy az e-book formátumban készült receptkönyv minden hobbiséfnek és gasztrokedvelőnek közelebb hozzá azt a minőségi ízvilágot, amelyet képviselünk”- mondta Jancsa Jani, az étterem társtulajdonosa.

A Hoppában a hazai alapanyagok mellet nagy hangsúlyt fektetnek a magyar borok népszerűsítésére, ezen felül a nemzetközi repertoár is széleskörű. A kézműves sör, modern gin-tonic és koktél kínálat még teljesebbé teszi a kulináris élményeket, csak úgy mint a Bányai farm kávékülönlegessége.

A Michelin-elismerés kiosztásánál jellemzően az érdekes, különleges gasztronómiai megoldásokat, az ínyencségeket keresik, így kapott jelölést, majd Michelin-tányért 2021-ben és 2022-ben is megkapta az elismerést a 2019-ben nyílt belvárosi Hoppá! Bistro, ahol a közérthető magyaros ízek és francia vonások találkoznak modern tálalásban.

A konyhát Irtó Márton séf vezeti, a vendégteret pedig a tapasztalt üzletvezető és sommelier pozícióban Vas István tartja kézben.

A Hoppá! Bistro a másik két étteremmárkával, a Donna Mamma Pizza Napoletanával és a 7 étteremből álló Bamba Marha Burgerrel egy projektcéghez tartozik.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei magazin cikk? Írd meg véleményed!

Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan

Három új, tematikus degusztációs menüsort vezetett be az Újváros Bisztró (Szarvas), Békés megye első Michelin Bib Gourmand-ajánlott étterme. Az „Innen”, „Onnan” és „Mindenhonnan” elnevezésű ételsorokat Piltz Zoltán séf álmodta meg, a helyi alapanyagok tiszteletére, valamint a magyar konyha újraértelmezésére és a nemzetközi ízvilág bemutatására építve.

menüvariációk, 2025.05.22.

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

"narrow"
Gear.svg