Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei

-
gastro könyvek, 2023.02.13.

Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei

Az étterem a saját receptjeit tartalmazó e-bookot adott ki, amellyel a gasztronómiát kedvelők otthon is ki tudják próbálni az étteremben fogyasztott különlegességek elkészítését. Az e-book linkje cikkünkben megtalálható!


A Hoppá! Bistro megálmodói Irtó Márton séffel közösen célul tűzték ki, hogy a Michelin-ajánlással és elismeréssel járó minőséget minél többek számára elérhetővé tegyék.

Az étterem receptjeit tartalmazó e-bookot ingyenesen elérhetővé tették, így mindenki számára szabadon hozzáférhetővé vált az étteremben kóstolható gasztronómiai élmény, így akár otthoni körülmények között is elkészíthetik és élvezhetik a magas minőségű ételeket.

Az alábbi linken keresztül bárki hozzájuthat a Hoppá! bistro receptjeihez » www.hoppabistro.hu/hoppa-receptkonyv

Az ebook-ban Irtó Márton séf féltve őrzött receptjei találhatóak, a Michelin ajánlással rendelkező étterem a la carte étlapjának minden egyes tételével a minőségi és egyedi ízélmény kedvelőinek.

Az e-book tartalma pedig 14 recept, fotókkal, a levesektől kezdve az előételeken át a kedvelt főételeiken keresztül a desszertjeikkel bezárólag.

A Hoppá! bistro célja, hogy magyar alapanyagok alapján folyamatosan, szezonálisan változó kínálattal, a gazdasági válság ellenére is elérhető árkategóriában nyújtson a hazai vendégkör számára egy különleges élményt. Legyen szó családi ebédről, romantikus vacsoráról, üzleti megbeszélésről vagy baráti találkozóról, a Hoppá! Bistro minden alkalomra tökéletes választás lehet.

A Michelin-elismerés belépő a Michelin világába, ahol az egyedi, minőségi és izgalmas választékkal rendelkező éttermeket díjazzák, így külön öröm számunkra, hogy másodszor is kiérdemeltük ezt az elismerést 2022-ben. Ahol csak lehet, lokálisan beszerzett magyar alapanyagokkal dolgozunk, számos kistermelővel, magyar gazdákkal, kézművesekkel működünk együtt, így nekik is köszönhetjük, hogy magas minőségben, mégis elérhető áron és közérthető környezetben tudjuk nyújtani gasztronómiai élményünket. Ezáltal nem csak az ünnepi vagy különleges alkalmak célpontjai vagyunk, hiszen Michelin-elismeréssel, ebben a kategóriában, bárki számára elérhető élményről beszélhetünk. Bízunk benne, hogy az e-book formátumban készült receptkönyv minden hobbiséfnek és gasztrokedvelőnek közelebb hozzá azt a minőségi ízvilágot, amelyet képviselünk”- mondta Jancsa Jani, az étterem társtulajdonosa.

A Hoppában a hazai alapanyagok mellet nagy hangsúlyt fektetnek a magyar borok népszerűsítésére, ezen felül a nemzetközi repertoár is széleskörű. A kézműves sör, modern gin-tonic és koktél kínálat még teljesebbé teszi a kulináris élményeket, csak úgy mint a Bányai farm kávékülönlegessége.

A Michelin-elismerés kiosztásánál jellemzően az érdekes, különleges gasztronómiai megoldásokat, az ínyencségeket keresik, így kapott jelölést, majd Michelin-tányért 2021-ben és 2022-ben is megkapta az elismerést a 2019-ben nyílt belvárosi Hoppá! Bistro, ahol a közérthető magyaros ízek és francia vonások találkoznak modern tálalásban.

A konyhát Irtó Márton séf vezeti, a vendégteret pedig a tapasztalt üzletvezető és sommelier pozícióban Vas István tartja kézben.

A Hoppá! Bistro a másik két étteremmárkával, a Donna Mamma Pizza Napoletanával és a 7 étteremből álló Bamba Marha Burgerrel egy projektcéghez tartozik.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei magazin cikk? Írd meg véleményed!

Letölthető a Hoppá! Bistro receptjei cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije

Az „1000 indok az őszi Balaton mellett” nevű kampány részeként mutatták be a Balaton sütijét 2024. szeptember 26-án. A desszert szeptember 27-től 8 balatoni cukrászdában lesz elérhető. A küllemében is a Balatont idéző sütemény helyi alapanyagokból készült, hangsúlyosan jelenik meg benne az otelló szőlő, szeder, málna.

cukrászok, 2024.09.26.

Megérkezett az Airfryekek új generációja

Mostantól nem kérdés, hogy lehetséges-e gyorsan, finomat és táplálót készíteni, akár nagyobb mennyiségben is. Megérkezett a forrólevegős sütők legújabb innovációja!

gastro technológia, 2024.08.05.

Zöld Málna lett 2024-ben Magyarország Cukormentes Tortája

A szegedi Reök cukrászai hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája versenyét, amelyet minden évben a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai partnerségével rendeznek meg.

Ország tortája, 2024.08.02.

Magyarország Tortája 2024. - Mákvirág

Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a „MÁKVIRÁG” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Novák Ádám és Csonka László szegedi cukrászok nyerték a „Zöld málna” fantázianevű kreációval.

Ország tortája, 2024.08.01.

így maradhatnak frissek a gyümölcsök

A lédús gyümölcsök szezonjának minden percét érdemes kiélvezni, akár úgy is, hogy kipróbálunk néhány ínycsiklandó receptet. De mit tehetünk annak érdekében, hogy a ropogós gyümölcsök a legforróbb napokon is frissek maradjanak?

Sajtóközlemények, 2024.07.20.

Portofino Beach Club by Rácz Jenő a Lupán

Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott és a tőle megszokott magas színvonalú menüsorral és válogatott italkínálattal teszi teljessé a 2024-es strandszezont a Portofino Beach Club by Rácz Jenő, a Lupán.

gastro hangulat, 2024.07.17.

Kóstold körbe a Balatont - 2024

Hol kóstolhatod meg a legtutibb balatoni fogásokat, borokat, merre kirándulj, bringázz? A Balatoni Kör térképes Kóstold Körbe kiadványában megtalálod a hozzád leginkább passzoló balatoni helyeket!

Balaton, 2024.06.18.

Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró

Illusztris környéken, a budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit újra a Csók, mely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még a zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény!

Andrássy út, 2024.06.13.

"narrow"
Gear.svg