Újratervezésre van szükség a vidéki vendéglátásban
éttermek, 2025.06.11.
Az alternatív éttermek minőségi comfort foodot kínálnak és biztos pontot jelentenek a vendégek életében, függetlenül attól, hogy levesezőről, hamburgerezőről, nápolyi pizzázóról, gyrosozóról vagy akár kézműves pékségről van szó.
„Az idei évben nagyobb lehetőségünk volt az alternatív vendéglátóhelyekre fókuszálni. A pandémia időszakában jelentősen megnőtt az éttermek ételkiszállítása, és ez nagy fejlődési potenciált jelentett a mindennapokat érintő gasztronómiai szolgáltatások fejlődésére. Sok jó színvonalon teljesítő résztvevő van jelen a piacon. Ezek a helyek nem a csúcsgasztronómiát reprezentálják, hanem a korrektül elkészített jó minőségű ételeket várjuk el tőlük.” – árulta el Herczeg Zoltán.
• Il Baffo By Avalon Az ÉV ALTERNATÍV VENDÉGLÁTÓHELYE 2023
• Nám – Taste of Asia
• Baba Budapest
• Vaj
• Pizza Kávé Világbéke (Hálózat)
• Őrház BBQ
• Bitang Burger & Coffee Shop
• Tiki Beach Bisztró
• Igen
• Black Sheep Debrecen
• Il Baffo By Avalon (Miskolc) Az ALTERNATÍV VENDÉGLÁTÓHELYE 2023
• Pizza Kávé Világbéke (Hálózat) (Debrecen–Miskolc)
• Bitang Burger & Coffee Shop (Alsóörs)
• Tiki Beach Bisztró (Zamárdi)
• Black Sheep (Debrecen)
• Kalóz Strandbisztró (Balatonudvari)
• Déli Part Woodfired BBQ (Siófok)
• Panificio Il Basilico (Szentendre)
• Cvekedli Tésztabár (Nyíregyháza)
• Buborék (Csopak)
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Újratervezésre van szükség a vidéki vendéglátásban
éttermek, 2025.06.11.
Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás
év fagylaltja, 2025.05.31.
3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan
menüvariációk, 2025.05.22.
Balaton Fagyija 2025.
Balaton, 2025.05.20.
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás
2025.05.31.