Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Bizonyára többünkkel előfordult már, hogy beültünk egy elsőre jól kinéző kávézóba, étterembe, majd életünk legnagyobb balekjaként távoztunk. Máskor viszont úgy éreztük: rátaláltunk minden helyek legjobbikára. Az ilyen kiülős helyeknek se szeri, se száma, elöntötték a tereket, a körutakat és mellékutcákat a teraszok. A jelenség jó. Az eredmény vegyes. Itt az ideje, hogy visszajelezzünk.A KGB tisztek és 007-esek ideje lejárt. Korunk ügynöke tesz a hidegháborúra és a szakállas ladeni eposzra, mert legfőbb ellensége az elharapódzott középszerű vendéglátás. A láthatatlan ügynökeink ellepik az országot!Ha a körúton keresztül esik egy rossz helyre kipakolt tuján, mű muskátli ágyáson, most jelenthet. Ha felejthetetlen élmény éri az egyik óriás sörös napernyő alatt, mondja el. Vannak nívósabb helyek, kevésbé nívós teraszok, otthonosak, tarka-barkák, lúzer és észveszejtő próbálkozások. Meg hát van a nagy átlag. Egyszóval, sokszínű a választék. Ezeknek a helyeknek megvannak a maguk sajátosságai, amikbe az ember vagy beleszeret, vagy nem. Az ügynök jelenti benyomásait a Terazzia oldalon. Pontoz, értékel, minősít. Célja, hogy segítse vendéglátó egységeket a fejlődésben, és tájékoztassa gyanútlan sorstársait a jóról és a rosszról.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.
Carbonara
világnapok, 2024.04.06.
Tojás
alapanyag, 2024.03.30.
Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével
gastro érdekesség, 2024.03.26.
Aranyérmes lett a nemzetközi versenyen a vadkovászos burgonyás kenyér
gastro esemény, 2024.03.25.
néhány tipp, hogy feldobjuk a húsvéti étkezéseket
gastro esemény, 2024.03.24.