Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Bizonyára többünkkel előfordult már, hogy beültünk egy elsőre jól kinéző kávézóba, étterembe, majd életünk legnagyobb balekjaként távoztunk. Máskor viszont úgy éreztük: rátaláltunk minden helyek legjobbikára. Az ilyen kiülős helyeknek se szeri, se száma, elöntötték a tereket, a körutakat és mellékutcákat a teraszok. A jelenség jó. Az eredmény vegyes. Itt az ideje, hogy visszajelezzünk.A KGB tisztek és 007-esek ideje lejárt. Korunk ügynöke tesz a hidegháborúra és a szakállas ladeni eposzra, mert legfőbb ellensége az elharapódzott középszerű vendéglátás. A láthatatlan ügynökeink ellepik az országot!Ha a körúton keresztül esik egy rossz helyre kipakolt tuján, mű muskátli ágyáson, most jelenthet. Ha felejthetetlen élmény éri az egyik óriás sörös napernyő alatt, mondja el. Vannak nívósabb helyek, kevésbé nívós teraszok, otthonosak, tarka-barkák, lúzer és észveszejtő próbálkozások. Meg hát van a nagy átlag. Egyszóval, sokszínű a választék. Ezeknek a helyeknek megvannak a maguk sajátosságai, amikbe az ember vagy beleszeret, vagy nem. Az ügynök jelenti benyomásait a Terazzia oldalon. Pontoz, értékel, minősít. Célja, hogy segítse vendéglátó egységeket a fejlődésben, és tájékoztassa gyanútlan sorstársait a jóról és a rosszról.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban
éttermek, 2025.05.06.
májustól kizárólag Angus marhahús Zing Burger kínálatában
éttermek, 2025.05.01.
A rizsfőzés tudománya
receptek, 2025.04.30.
Magyarország étele 2025
gastro TOP listák, 2025.04.29.
Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban
éttermek, 2025.04.29.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
2025.05.09.