Terazzia 2019.06.04.

Terazzia 2019

Elindult a Terazzia! Teraszos, kiülős helyek tematikus gyűjtőhelye. Ismersz egy szuper helyet? Netán tulajdonos, manager, boltvezető vagy? Jelenj meg főoldalunkon és érj el szélesebb célközönséget!


Nálunk egyszerűen regisztrálhatod vendéglátó helyed. Pár klikk a jobb felső sarokban, a facebook-os bejelentkezés után tudod feltölteni az információid. Ezután nincs más dolgod csak türelemmel lenni. Rögtön szólunk amint látható vagy.

dr. Kovács T. Lóránt

Légy Te is Teraszügynök! cikk borítóképe

Légy Te is Teraszügynök!


Bizonyára többünkkel előfordult már, hogy beültünk egy elsőre jól kinéző kávézóba, étterembe, majd életünk legnagyobb balekjaként távoztunk. Máskor viszont úgy éreztük: rátaláltunk minden helyek legjobbikára. Az ilyen kiülős helyeknek se szeri, se száma, elöntötték a tereket, a körutakat és mellékutcákat a teraszok. A jelenség jó. Az eredmény vegyes. Itt az ideje, hogy visszajelezzünk.A KGB tisztek és 007-esek ideje lejárt. Korunk ügynöke tesz a hidegháborúra és a szakállas ladeni eposzra, mert legfőbb ellensége az elharapódzott középszerű vendéglátás. A láthatatlan ügynökeink ellepik az országot!Ha a körúton keresztül esik egy rossz helyre kipakolt tuján, mű muskátli ágyáson, most jelenthet. Ha felejthetetlen élmény éri az egyik óriás sörös napernyő alatt, mondja el. Vannak nívósabb helyek, kevésbé nívós teraszok, otthonosak, tarka-barkák, lúzer és észveszejtő próbálkozások. Meg hát van a nagy átlag. Egyszóval, sokszínű a választék. Ezeknek a helyeknek megvannak a maguk sajátosságai, amikbe az ember vagy beleszeret, vagy nem. Az ügynök jelenti benyomásait a Terazzia oldalon. Pontoz, értékel, minősít. Célja, hogy segítse vendéglátó egységeket a fejlődésben, és tájékoztassa gyanútlan sorstársait a jóról és a rosszról.

Terazzia 2019.07.02.

Gastro magazin

PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben cikk borítóképe

PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben


Az elmúlt időszakban rengeteget írtunk már a műanyag szívószálakról és azok égető problémáiról, azonban egyelőre relatíve kevés szó esett a környezetbarát oldalról. Ebben a cikkünkben a két legelterjedtebb környezetbarát szívószál típust szeretnénk bemutatni, azaz a PLA szívószálakat és a papír szívószálakat. (x)

gastro technológia 2019.06.28.
VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális! cikk borítóképe

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális!


Idén már 7. alkalommal rendezik meg Budapesten (a Kincsem Parkban) a Food Truck Show-t, ahol 51 foodtruck kínálatát tudjátok megkóstolni. A jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, a gyerekeket pedig bohóc köti le :) Sőt, a Lovi futamokra is ki lehet menni. Minden adott egy jó hétvégi programhoz, érdemes kinézni!

gastro fesztivál 2018.05.04.