Idővonalra feltöltött fényképek
Ünnepeljünk együtt születésnapunk alkalmából június 17-én, szombaton! Egy kulináris élményekkel teli, különleges 3 fogásos menüvel készülünk, amely exkluzív betekintést nyújt a közelgő új, szezonális étlapunkba. Kóstoljatok frissítő koktélokat,...
KOLLÁZS - Brasserie & Bar
Budapest egyik legimpozánsabb épületében üzemel a Four Seasons Hotel Gresham Palace. A szálloda étterme a casual hangulatot árasztó francia stílusú Kollázs Brasserie&Bar. A ház executive séfje Győrffy Árpád, aki az első magyar executive chef az ultra luxury szállodalánc életében. A Kollázs nemzetközi brasserie stílust visz, de ételválasztéka és alapanyaghasználata magyar motívumokat is mutat. A Kollázsnak komoly hazai vendégköre is van, teljesítménye alapján mára Budapest egyik legmegbízhatóbb fine bistro éttermévé nőtte ki magát. A Kollázst a megnyitása óta kiváló minőségű, francia stílusú desszertkínálat is jellemzi. A cukrászatot a nemzetközi szinten elismert Szűcs Árpád pastry chef vezeti.
KOLLÁZS - Brasserie & Bar contact
information:
KOLLÁZS - Brasserie & Bar opening hours
- Monday 06:30 - 00:00
- Tuesday 06:30 - 00:00
- Wednesday 06:30 - 00:00
- Thursday 06:30 - 00:00
- Friday 06:30 - 01:00
- Saturday 06:30 - 01:00
- Sunday 06:30 - 00:00
KOLLÁZS - Brasserie & Bar ratings
visitors ranked KOLLÁZS - Brasserie & Bar
-
Gastro.hu4.67
-
Facebook4.7
-
Google4.6
-
Foursquare4.55
-
Tripadvisor5
Have you been at KOLLÁZS - Brasserie & Bar? Rate it!
KOLLÁZS - Brasserie & Bar information
TOP listings:
price category:
KOLLÁZS - Brasserie & Bar reviews
KOLLÁZS - Brasserie & Bar facebook posts
Idővonalra feltöltött fényképek
A tamarindusz fanyar édességének, a sudachi citrusos héjának és a grapefruit frissítő élénkségének ötvözete mindig lenyűgöz minket. A Naked & Famous stílusú Tamarindus-ban, olyan prémium összetevőkkel ötvözzük ezt az ízkombinációt, mint az Ilegal...
Idővonalra feltöltött fényképek
Csatlakozz hozzánk a Kollázsba, és fedezd fel vadonatúj koktélkínálatunkat! Mezcaline koktélunk, amely olyan prémium összetevőkből készül, mint a Derrumbes No. 3 Mezcal, Domaine de Canton gyömbérlikőr és édes kamillaméz, biztosan magával fog...