Sziasztok! Ezen a hétvégén minden meggyes! Gyertek és együk újra népszerűvé a magyar gyümölcsöt! Meggy-Lime Limo, Meggy Szörp, Meggy-kardamom Fagylalt, Meggy-diómorzsa -Csokoládé süti..és sok-sok friss meggy...
Mihályi Patisserie
A MIHÁLYI® PATISSERIE 2023-ban ünnepli tizenötödik születésnapját. 2018 óta négyszer ismerték el az ÉV CUKRÁSZDÁJA díjjal Mihályi László desszertszalonjának teljesítményét. Az alapító Mihályi László klasszikus cukrász, a francia cukrászati stílus magyarországi úttörője és meghonosítója. Dolgozott számos helyen, Ausztriától Norvégián át Sanghajig, de többször megfordult és tanult Japánban és Franciaországban is. Az elhivatott szakember karrierjének számos előkelő állomásán, külföldön megszerzett tudása és tapasztalata garantálja a váci cukrászda kiválóságát. Amit Mihályi László képvisel a cukrászatban, azt nagyon kevesen tudják az országban, cukrászdája hosszú évek óta töretlen sikerrel üzemel. A csúcsminőségű alapanyagokkal készülő desszertek választékában megtalálhatók a tökéletesen elkészített magyar klasszikusok, a mára már ikonikussá vált Dobos desszert, továbbá a „Csík” somlói, a Rákóczi túrós és az Eszterházy Art Cafe, de a választék részét képezik formabontó megvalósítások is, francia és olasz inspirációk. A Mihályi Patisserie teljesítményét az TOP100 Étteremkalauz 2023-ban is a Hungarian Pasty Shop Best of The Best díjával értékeli. (Ebbe a 2022- ben bevezetett új kategóriába csak a minimum két alkalommal az év legjobb teljesítményét nyújtó helyek kerülhetnek.)
Mihályi Patisserie contact
Mihályi Patisserie opening hours
- Monday 10:00 - 19:00
- Tuesday 10:00 - 19:00
- Wednesday 10:00 - 19:00
- Thursday 10:00 - 19:00
- Friday 10:00 - 19:00
- Saturday 10:00 - 19:00
- Sunday 10:00 - 19:00
Mihályi Patisserie ratings
visitors ranked Mihályi Patisserie
-
Gastro.hu4.1
-
Google4.5
-
Facebook4.5
-
Foursquare3.95
-
Tripadvisor4.5
Have you been at Mihályi Patisserie? Rate it!
Mihályi Patisserie information
TOP listings:
price category:
Mihályi Patisserie reviews
Mihályi Patisserie facebook posts
A siker titka a közönséggel való szimbiózis – Idén is a Mihályi Patisserie a Best of the Best
Meghatározó számunkra, hogy úgy dolgozhatunk, ahogy mi jónak tartjuk, és ez találkozik egy széles közönség ízlés- és érzelemvilágával. Szimbiózisban vagyunk a vendégeinkkel, ennek értéke...
Fényképek Mihályi Patisserie bejegyzéséből
ROMA
Gyertek, kóstoljátok meg az egyik legnagyszerűbb kávét, ami csak létezik! Tudjátok, hogy folyamatosan a legjobbat szeretnénk nektek kínálni mindenből. A kávé sem kivétel ez alól. Olaszország szellemét idézzük: a vásárlói...