Az Amerikai - Július 4.

-
2023.07.04.

Az Amerikai - Július 4.

Ismerjétek meg kollégánkat, Az Amerikai-t, akinek weboldala a napokban élesedett ki! Ünnepeljétek a Függetlenség napját valamelyik amerikai receptjével!


Az Amerikai
Nemrégiben élesedett ki "Az Amerikainak" a weboldala, nem meglepő módon www.AzAmerikai.com címen :)

Ezen az oldalon főleg amerikai recepteket találtok. Ma, július 4-én, az amerikaiak nemzeti ünnepén főzzetek valami jó, amerikai ételt! 

Amerika az Amerikaiaké

"Az Amerikai" 12 éven keresztül dolgozott, főzött Amerikában, így jól ismeri a BBQ irányokat, valamint a déli (Southern) konyhát. Ha nem vigyáztok, akkor hamarosan láthatjátok több videóban is a csatornáinkon, ahol mesélni fog ezekről az éveiről is!

A srác, aki Ashton Kutchernek főzött

Kevesen tudják róla, de nemcsak a stúdió-konyhában mozog otthonosan, hanem private chef-ként is kíválóan helyt áll. Ezt bizonyítja az is, hogy egyes hollywood-i produkciónál őt kérik meg, hogy főzzön a színészeknek. És ahogy tudjuk, ezt a színészek is örömmel veszik :)

Michelin-csillagok a zsákban

"Az Amerikai" a magyar konyhát is meghódította, ugyanis szakácsként olyan étteremben doglozott, ami 2 Michelin-csillagot is kapott. Nagy szó ez, kevesen mondhatják el magukról!

Piac túrák Budapesten

De hogy mindez még ne legyen elég, "Az Amerikai" piac túrákat is szokott vezetni, főleg a Nagy Vásárcsarnokban (másnéven: Központi Vásárcsarnok, Central Market Hall), főleg külföldieknek és leginkább amerikaiaknak, hisz jól meg tudja értetni velük magukat (nem csak a miatt, hogy anyanyelvi szinten beszél angolul, hanem ismeri az amerikai kultúrát is), valamint autentikusan be tudja mutatni egy magyar szemével is, hogy miért annyira meghatározó a piac -és ez a piac- Magyarországon.

Great Market Hall, Budapest


Andrew, Fly the Flag!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Az Amerikai - Július 4. hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Az Amerikai - Július 4. hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Év Fagylaltja verseny 2024

Az Év Fagylaltja versenyt a tavalyi évhez hasonlóan ismét „fesztivál” jelleggel rendezzük meg egy városi rendezvény keretében, ahol a versenyzők a nézők előtt készítik el a versenymunkáikat, hogy a fogyasztók is jobban megismerhessék a fagylaltkészítés rejtelmeit.

2024.04.29.

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

"narrow"
Gear.svg