Borflashmob és közös koccintás a Vajdahunyadvárnál

-
2015.05.25.

Borflashmob és közös koccintás a Vajdahunyadvárnál

2015. május 27-én Borflashmobra invitál benneteket az Ihatóbb Magyarországért és a Koccintás. Poharakat a kezekbe, és irány a Városliget!


Eljött hát a harmadik alkalom, újra Borflashmob! Villámcsődület, ahová megint várunk minden kedves borrajongót! Aki szereti a magyar bort, annak ott a helye a Vajdahunyadvár előtt! Tehát gyertek el minél többen! Gyere pohárral, de ha nincs épp nálad, akkor adunk! A rendezvényünkre ellátogatókat borkóstolóval, közös koccintással, a tudatos borfogyasztás alapelveinek ismertetésével várjuk. A rendezvény célja a tudatos borfogyasztás propagálása mellett, hogy a 2015-ben az ötödik évfordulójába lépő Koccintás versenyt beharangozzuk.

 

Hasznos információk:


A rendezvény helyszíne: Budapest, Városliget, 14.ker., a Vajdahunyadvár előtt
A rendezvény időpontja: 2015. május 27., 17:30
A rendezvényhez való facebook-os csatlakozás elérhetősége: ide kattintva!
Az esemény természtesen ahogy az elmúlt években megszokhattátok, teljesen ingyenes továbbra is!


Oszd meg barátaiddal, hogy ők is értesüljenek!

 

 

Nekünk fogyasztóknak szerepet kell vállalnunk abban, hogy a választásainkkal támogassuk a hazai termelőket és szőlőfajtáinkat. Borkultúránk megőrzésének, fejlődésének záloga a tudatos fogyasztói magatartás a borműveltség minden szintjén. Fogyasszon valaki csúcsborokat, vagy egyszerű kocsmai bort - mindkettőnek egyaránt megfelelően képviselnie kell a honi boros értékeket.

 


Az esemény célja, felhívni a figyelmet a kulturált, tudatos borfogyasztásra, és beharangozni a Magyar Bor és Pezsgő Napját!

 

2015-ben a Koccintás verseny az ötödik évfordulójába lép. Ebből az alkalomból olyan eseményre készülünk, melyre Magyarországon még nem volt példa. Június 27-én, 18 órakor felállítjuk az egy időben koccintók rekordját. Részletek itt: http://koccintas.hu
Várunk továbbá minden borkedvelőt, fiatalokat, időseket egyaránt. Hozz magaddal egy poharat a magyar borért! Ha nincs éppen veled a poharad, majd mi adunk neked! Gyere el és támogasd jelenléteddel a magyar borkultúrát!

 


A rendezvényt 2015-ben közösen szervezi:
A Koccintás és Az ihatóbb Magyarországért csapata

Tetszett a(z) Borflashmob és közös koccintás a Vajdahunyadvárnál hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Borflashmob és közös koccintás a Vajdahunyadvárnál hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg