Gourmet fesztivál 2024
2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00
Megjelent a The New York Times online kiadásának a “52 Places to go in 2017”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
“A vasfüggöny utáni Budapest igazán élénk metropolisszá vált. Egyre inkább érezhető a városban a vonzó, fiatalos energia, például olyan új éttermekben, mint a Szimply és a Márga Bisztró…” - írják a The New York Times online hasábjain, ahol a budapesti újhullámos vendéglátóhelyeken kívül kiemelik a magyar tervezők ékszereit, design boltok termékeit és egy fővárosi boutiq hotelt is.
“Óriási megtiszteltetés a The New York Times listáján szerepelni, főleg alig pár hónappal a nyitásunk után! Fantasztikus csapatunk van, elsősorban nekik köszönhető ez az elismerés…” – mondta Deli János, a budapesti Márga bisztró társtulajdonosa a hírre reagálva.
A budapesti Márgáról:
A Csopakról indult Márga bisztró fiatal csapata Deli János vezetésével tavaly Budapesten nyitott éttermet. A Márga egyenlő a kifinomult, mégis érthető, szerethető vendéglátással. Urbánus környezetben mutatják be balatoni és hazai alapanyagok legjavát, a konyhát Horváth Ákos, az ambíciózus fiatal séf vezeti, aki olyan helyeken dolgozott, mint az Onyx, az Aranykaviár és a LouLou étterem.
Fotók: Szabó Miklós
Az eredeti cikk itt olvasható.
További Gastro hírek
Gourmet fesztivál 2024
2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00
Török brunch a Dobrumbában
2024.04.09.
Sopron Gourmet 2024.05.11-19.
2024.04.05.
II. Árpád Párlat Koktélversenyre
2024.03.04.