Közeleg a Valentin nap!

-
2013.02.14.

Közeleg a Valentin nap!

Nemsokára itt a február 14-e, azaz a szerelmesek ünnepe. Érdemes kiemelten emlékezetessé tenni ezt a napot a pároknak, ebben segít egy rövid összefoglaló a lehetőségekből.


Közeleg a Valentin nap!

Amerikai hagyomány szerint e napon, azaz február 14-én a szerelmesek megajándékozzák egymást, így kifejezve vonzalmukat párjuk iránt.  Ez az ünnep ma már nálunk is igen közkedveltté vált és az alábbiakban segítségetekre szeretnénk lenni abban, hogy felejthetetlen ajándékkal vagy élménnyel tudjátok meglepni kedveseteket Valentin napon.

 

 

 

Valentin napi gastro.hu ajánlatok:

Azték Choxolat! szerelmi bájital mellé meglepetés ajándékot kapnak a párok. 

 

Café Ponyvaregény: A pároknak február 14.-én egy rögtönzött rövid szertartást rendeznek, ahol biztosítják a fátylat és a cilindert, majd végeredményként egy fénykép és egy oklevél tanúskodik az eseményről.

 

M restaurant: Olyan menüsort állítottak össze Valentin napra, ami olyan fűszereket tartalmaz, amelyek pozitívan hatnak a szerelmesekre. Ilyen étel például a gyömbéres Szent Jakab kagyló, thai citromfűvel és ehhez köretként Comté sajttal csőben sült zellert szolgálnak fel. A menü magában foglal egy-egy pohár pezsgőt vagy koktélt is. 

 

Borbíróság: Igazán romantikus csomagot sikerült előállítaniuk a szerelmeseknek, azaz a Nemzeti Táncszínházzal együttműködve a február 14-ére a Tango Latino című latin-amerikai táncshowra váltott páros jegyek egy háromfogásos vacsorát is magába foglal a Borbíróságnál. 

 

Oscar American Bar: Valentin napi vacsora menüt ajánl választható főétellel és 2 pohár borral vagy pezsgővel.

 

Jardinette: Egy hangulatos estére invitálja a vendégeket. A Valentin napi menü árából a hölgyek részére 50% kedvezményt ad, mindemellett a vacsorát kellemes jazz zene kíséretében, Pálinkás Gergely előadásával fogyaszthatják el.

 

 Pater Marcus: Február 13-ára, 14-ére és 15-ére állított össze ünnepi menüsort.

 

Lázár Lovaspark: Február 18-án Valentin Bált rendez, ahol a sztrávendég Vastag Csaba lesz. A jegy ára tartalmazza a négyfogásos gálavacsorát és a korlátlan italfogyasztást is. 

 

Krisztina Cukrászda: Február 10-től 14-éig szól a Valentin napi ajánlatuk. Az ételek ínycsiklandózóak, nevük hallatán is meggyőző az ajánlat, amelynek része a „meleg eperkrémleves túrógombóccal” vagy a „valentin pulykamell grillezve mézes gyümölcsraguval, gesztenyével”.

 

 

 

Garantáltan romantikus estét tud szerezni kedvesének e különleges alkalomra, ha meglepi egy Valentin napi hangulatos vacsorával. 

 

 

 

Tetszett a(z) Közeleg a Valentin nap! hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Közeleg a Valentin nap! hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg