Üzlet, bor, természet – Business Wine Vigadó

-
2015.05.13.

Üzlet, bor, természet – Business Wine Vigadó

Több tucat bor, kézműves gasztro termékek, kapcsolatépítés, érdekfeszítő workshopok – a Business Wine következő állomása a megújult Vigadóban lesz, május 23-án.


Ismert tény, hogy a bor és a gasztronómia összehozza az embereket, és az is, hogy a sikeres üzletek jelentős része fehér asztal mellett születik – mindezt az élményt és lehetőséget komplexen nyújtja számotokra a Business Wine rendezvénysorozat, melynek hónapról-hónapra Budapest legeszebb helyszínei adnak otthont.

 

A Kempinski Hotel, a Duna Palota, és a Gresham Palota után, a patinás Pesti Vigadó épüeletébe költözik a rendezvény. Az állandó tematika része az üzlet és a bor, ami ezúttal a természet témakörrel egészül ki.

 

Ennek jegyében az este során Keresztesi Zoltán borásztól megtudhatjátok, hogy mi a különbség a természetes és az ipari borok között, és Klopfer Csaba kommunikációs igazgató, coach előadásában arra is fény derül, hogy miként lehet a sportból tanultakat átültetni az üzleti életbe. A szünetekben levezetésként megtekinthetitek az IKON Image International - Horoscope fotó kiállítást.

 

 

Kinek szól a  rendezvény?

 

A szervezők mehatározása szerint: ambicíózus fiataloknak, vállakozóknak, üzletembereknek, cégvezetőknek, akik szeretnek ismerkedni, kapcsolatot építeni, tapasztalatot cserélni, tanulni, bort kóstolni, és kedvelik az ínyenc hazai ízeket.

 

A Business Wineon a regisztráción túl semmi sem kötelező, de tapasztalataink szerint éppen úgy érdemes részt venni a workshopokon, mint a Business Contact Community programján: a szervezett kapcsolatépítésen, ahol rapidrandi-szerűen ismertethetitek a tevékenységeteket, és szerezhetettek új megbízókat, kapcsolatokat. Ráadásul közben a boros poharatoktól sem kell megszabadulnotok.

 

 

Borok és ízek

 

A borászatok és a gasztronómiai kiállítók kizárólag meghívásos alapon vehetnek részt az eseményen, így garantálják a szervezők a minőséget. Ugyanakkor ez egy misszió is, hiszen a nagyok mellett kevésbé ismert termelőknek is helyet adnak.

 

A májusi rendezvény kiemelt borvidéke lesz Somló, ahonnan több, mint 20 borász nedűit ízlelhetitek meg. Emelett többek között  Villányból, Egerből, Tokajból, Badacsonyból, Szekszárdról, Zalából érkező borászatokkal találkozhattok majd. Ráadásként a Borszakkör standjánál játékos formában kipróbálhatjátok, hogy milyen is az a vak tesztelés.
 

A gasztro-vonal is ígéretesnek bizonyul. Megismerhetitek például az Illa kézműves csokoládékat és bonbonokat, amelyekből mi a pálinkás változatokra esküszünk, de jelen lesz egy másik nagy kedvencünk is: Kocsis Bálint mesterszakács, a CSIKOS lekvárcsalád kitalálója és készítője. Továbbá megkóstolhatjátok a Gellért Majorból származó prémiumkategóriás szürkemarha, racka juh és kecske húskészítményeket is, a frappáns nevű  Nemmindegy - Kézzel Készült Vajas Kekszeket, valamint a Vitéz Kürtős kalácsait, és a Nespresso kávéit.

 

 

Program:

 

18:00 A rendezvény kezdete


18:00 - 22:30 Sétáló borkóstoló és gasztronómiai élmény kóstoló


18:30 - 19:00 Workshop1: természetes vezetés, avagy mit lehet tanulni a sportból, és azt hogyan lehet átültetni az üzleti életbe?


19:00 - 19:30 Workshop2: élmény alapú tanulás és játék a munkában


19:30 - 20:00 Workshop3: értékesítés helyett, működő üzleti kapcsolatok.


20:00 - 20:30 Workshop4: szőlő, bor vagy labor? Avagy természetes és ipari borok


20:30 - 21:30 A BCC bemutatja: üzlet, egy pohár bor mellett - szervezett kapcsolatépítés


22:30 A rendezvény vége

 

 

Hasznos információk:

 

Időpont: 2015.05.23., szombat, 18:00-22:30

 

Helyszín: Pesti Vigadó, Budapest, V. kerület, Vigadó tér 2.

 

Jegyekért és regisztrációért katt ide.

 

További részleteket itt találtok.

 

A FB-on itt tudtok csatlakozni az eseményhez.

 

 

Tetszett a(z) Üzlet, bor, természet – Business Wine Vigadó hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Üzlet, bor, természet – Business Wine Vigadó hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg