Sajtóközlemények

"narrow"

Egyre több magyar konyhában van lassú főző

Bár Európa más országaiban már régóta ismert és népszerű a lassú főzőedények fogalma, Magyarországon mostanában kezdik felfedezni az emberek ezt a termékkategóriát.

Sajtóközlemények, 2023.08.28.

Egy ceruza, ami koktélparadicsomot terem

A fenntartható életmód fontosságára hívja fel a figyelmet a világ első ültethető ceruzája, amiből bazsalikom, zsálya, koriander növényt nevelhetünk, paradicsomot termeszthetünk.

Sajtóközlemények, 2022.08.17.

megnyílt Miskolcon az Il Baffo olasz étterem

Új olasz étterem (reggelizőhely, menza) nyílt Misklcon, az East Gate Offices (EGO) irodaház aljában. Az ételeken kívül a kávét is érdemes megkóstolni, ha igazi olasz élményben szeretnénk részesülni!

Sajtóközlemények, 2022.08.08.

Két éves a Kifli.hu

2019 decemberében indultak útjukra az első kiflis logóval ellátott autók, összesen 10 darab. Mindössze 4000 terméket vittek házhoz, 40 dolgozó segítségével. Most, pontosan két évvel később, az elérhető termékek közel háromszorosával, több mint tízszeres mennyiségű autóval és négyszer annyi kollégával ünnepli második születésnapját a legdinamikusabban fejlődő online kereskedő. Hogy melyik a mai napig leggyakrabban vásárolt termékük?

Sajtóközlemények, 2021.12.20.

Kóstold körbe a Balatont!

„Ősztől emeljük a (v)ízszintet!” - ezzel a kijelentéssel indult a Balatoni Kör ’Kóstold Körbe!’ bor & gastro fesztiváljának idei első rendezvénye éttermekkel, borászatokkal.

Sajtóközlemények, 2021.09.30.

ZAX, a magyar bonbon

Magyar bonbon nyűgözte le a zsűrit a gasztronómiai Oscaron - A ZAX árulja Magyarország legértékesebb csokoládéválogatását

Sajtóközlemények, 2021.09.30.

"narrow"

Hirdetés

Gastro.hu médiaajánlat
Magazin cikk keresése
"normal"
Gear.svg