Az étteremből a felszolgáló kedvességét és a kiváló grúz borokat tudom kiemelni, ami abszolút jó tapasztalat volt. Az ételkínálat nem túl nagy, az ízeket sem találtam emlékezetesnek. Ami különösen szomorú, hogy a kiválasztott desszertet nem sikerült megkóstolni, mert a felszolgáló szerint "nem friss" és így nem ajánlotta. Ez nagyon nagy mínusz pont volt.
Ádám Kertész
Hangulatos hely, mely egy kis betekintést engedett Grúzia világába. A személyzet kedves, barátságos és segítőkész. Az étel fenomenális. Azoknak ajánlom, akik odavannak a fűszeres ételekért. A hagyományos grúz szörp pedig isteni. Van gyereksarol és etetőszék is a gyermekes családokra is gondolván.
Nikolett Sáfrány
Szimpatikus kis étterem főváros budai részén. Autentikus grúz belső tér. Finom ételek. Nagyon kedves személyzet. Előétel Nagyon ízlett. Leves csodálatos, sajtos lepény is öt csillagot érdemel. Nem csalódtunk. Érdemes ide ellátogatni. Jövünk máskor is. Ajánlom mindenkinek.
Zsoldos Emil
A leves nagyon ízlett, a töltött tészta szintén. A saslik kiváló! A bárányragu finom volt, az állaga nem tetszett, de lehet, hogy ez a jellegzetessége. A felszolgáló kedves volt. Ajánlom.
Márk Huber
Nagyon kedves ,jó arc volt a felszolgáló. Az ételek finomak
Ildikó Tóbi
Sokat kellett várni, a felszolgáló egyedül volt, a helyiség pedig tele. Az ételektől annyira nem voltunk eldőlve, lehet, hogy kicsit nagyok voltak ismeretlenül az elvárások. Első látogatásunk volt ugyanis 4-esben mentünk. Szintén sok idő volt amúgy, mire kihozták. Lehet, a Szakács is egyedül volt… ez sajnos előfordul a covid helyzet miatt. Az én ételem pl (sertés saslik) konkrétan hideg volt és kemény, mint a kő. A többiek nem panaszkodtak. A felszolgáló amúgy kedves és vicces volt, de láthatóan elcsigázott, habár lehet hogy lesznek olyanok akiknek a “nem kell beszarni megvan minden”, vagy az “ez van ezt kell szeretni” nem jön majd be. 🙂 Amúgy az étlapon a szöveges rész és a fotók abszolút nincsenek pariban, a fotóknál nincsenek árak, a szöveges résznél meg sok étel nincs. Így amit rendelsz előfordulhat, hogy nem tudod mennyibe kerül. Egyszer sem kérdezték meg tőlünk a vacsi utan, hogy kérünk e még valamit (inni, kávé, desszert). Amúgy nem is kertünk volna. Alapvetően jókedvűen távoztunk, de egyértelműen nem megyünk többet vissza.
Gábor Pintér
Asztalfogalassalmerkeztunk, de velhetoen a karavsony miatt rajtunk kivul senki ysm volt.
A kiszolgalas gyors es udvarias volt, az eteleket relativ gyporsan hoztak es frisssen. 😊
Ajanlani tudjuk.
Lajos I. Toth
Kedves kiszolgálás, a füstölt tokhal kihagyhatatlan ízélmény! Jó ár-érték arány.
József Mohai
Remek estét töltöttünk. Dióval töltött padlizsánt ettünk előétlenek és borjú illetve bárányragut főfogásnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon finomak és különlegesek az ételeik. A hely is nagyon hangulatos és figyelmes a kiszolgálás.
Lili Szőke
Amikor voltunk (szerda este), a hely teljesen üres volt rajtunk kívül. Mindezek ellenére 1 óra 10 percet vártunk az ételre, ami nekem nagyon sok volt, de a többiek is nagyon éhesek voltak már. Az étlapon szereplő ételek jó harmada nem volt rendelhető, én ilyet meg nem láttam. Az ételekhez tartozó fényképek számozása sem stimmelt, elavult volt.
Az adagok megfelelőek, viszont minden nagyon sótlan, bőven kellett utánsózni. A kiszolgálás sem túlzottan kedves, vagy gyors. Értem már, hogy miért vannak itt kevesen.
László Tobak
Nagyon finom.étel, kedves felszolgáló.
Tamás Ágoston
Kellemes kornyezet, jo kiszolgalas es finom etelek. Az arak is normalisak!
Miklos Gardos
Finom ételek perfekt kiszolgálás
Ria Nyisztor
Hinkhali-t, Hacsapuri Adzsaruli-t és sertés saslikot próbáltunk ki. A Hinkhali rendkívül finom volt, ráadásul jó nagy adag és tápláló is. A szószok ízesítése egyedi. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne a megszokott ízektől eltérőt enni!
Márk Dénes
Grúz ismerőseim erre az étteremre esküsznek, de nekem annyira nem jött be. Finomak voltak az ételek, de nem maradandó az emlékük. Tálalás terén nagy fejlesztésre lenne szükség. Árban picit soknak éreztem, összehasonlítva a másik grúz étteremmel, a Hachapurival.
Hayk Gaboyan
Zseniális hely, isteni ételek! :)
Balázs Osgyán
Finom ételek,kedves kiszolgàlàs!
hantosjanos
Rendkívül jól főz a szakácsnő, köszönet! Az étlap és az ételek elkészítése autentikus. A grúz borok kiválóak. A kiszolgálás figyelmes. Az étterem tágas. Sajnos a terasz picike és zajos utcára néz. Az árak a minőséghez igazodnak - nem mindennaposak :-) A mai hacsapurira (is) még napokig emlékezni fogok.
Sándor Bárány
Rendkívül jól főz a szakácsnő, köszönet! Az étlap és az ételek elkészítése autentikus. A grúz borok kiválóak. A kiszolgálás figyelmes. Az étterem tágas. Sajnos a terasz picike és zajos utcára néz. Az árak a minőséghez igazodnak - nem mindennaposak :-) A mai hacsapurira (is) még napokig emlékezni fogok.
BÁRÁNY Sándor
Minden várakozasunkat teljesítette, különlegesen autentikus ízek, a helynek van "varázsa", klasszikus békebeli vendeglátás, igazi házigazdánk volt Pincér úr, köszönjük.
István Hargitai
Kharcsót, Mtatsmindát, borjúhúsos és sajtos blinit (palacsintát) és ézes süteményt ettünk, grúz bort ittunk. Minden pont olyan finom volt, mint Grúziában❤️ Picit vastagabbak az árak, de cserébe újra Grúziában éreztem magam egy kis időre❤️ Igazi grúz zene szól és egy képernyőn grúz tájakat láthatunk. Több helyen volt mostanában rossz tapasztalatom SZÉP Kártyával kapcsolatban, de itt simán lehetett vele fizetni. Aki ide eljön, biztosan el akar majd menni Grúziába!❤️
Éva Szanati
Feldoboxal érkeztünk. Az előétel nagyon különleges a házi lepényyel. A bárány saslik is jó volt, bár kicsit sós. A lazac saslik bőre meg volt egetve, igy kesernyes lett. A sultkrupli iszonyú sós volt. A grúz deszert helyett egy sima eperfagyit kaptam kérdés nélkül, amit utálok. A tisztaság is lehetne jobb, pedig nem vagyok egy problémás vendég (morzsás asztal, kiegetett terítő, hideg étterem, világítás nélküli wc!). Ajánlani sajnos nem tudnám senkinek.
Gergely Simon
Az ételek fantasztikusak voltak, csak ajánlani tudom!
Friss, ízletes és normális adag.
A kiszolgálás is nagyon jó volt!
Legközelebb is ide fogunk jönni, ha igazi friss és ízes grúz ételre vágyunk!
Nem csalódtam semmiben náluk.
Köszönjük!💚
Lázár Gabi
Nagyon jó a konyha, aki kedveli a pikáns ízeket, diós és korianderes ételeket, ja meg a gyümölcsös grúz borokat. Kicsit lassú a kiszolgálás (a -1* csak emiatt van), az árak valamivel az átlag felett, de az ízek miatt nagyon megéri kipróbálni.
Home Kocsis
Különleges ízek, jó konyha. Végre egy hely, ahol nem ijednek meg attól, ha az ember lánya és fia vegetáriánus. Persze a halételek is a vega étrend közé vannak sorolva..., de amikor mondtam, hogy halat sem eszünk (a vega innen kezdődik, addig csak próbálkozás), akkor sem estek kétségbe. Nem kezdték el ránk eröltetni a már nagyon unalmas rántott sajtot, vagy rántott gombát. Még sok ételük van, amelyet ki szeretnék próbálni. Ide még sokszor
visszatérünk!
Róbert Pozsgai
Very good hazapuri adjaruli, khinkalis, meat dishes, ice cream portions, we liked. Ask beforehand whether you can pay by card!
Miko .
Nice food in general. Spinach starter was very tasty.
Marcos Garcia Fuentes
Best Georisn food available in Budapest. Shush kebabs are outstanding, especially the sturgeon kebab.
Rus Tagy
Tokhal, bárány, granatalmaszosz egészen kivallo. Lassú Kiszolgálás, erős árak.
laszlo c
Báránycombot ettünk, a báránycombbal együtt sült zöldség még a húsnál is finomabb volt. Csak ajánlani tudom.
Balog E
Az étterem hangulatos, családias. A Grúz konyha fűszerezése kicsit szokatlan nekönk, de uj ízeket ismertünk meg
132_gnesd
Születésnapomra kaptam egy kupont amit, miután már régóta terveztem idejönni, arra használtam fel, hogy egy 2 személyes grúz vacsorára benevezzek Óbudán. Vegyes véleményeket hallottam a helyről korábban.
Bagyon pozitív csalódás volt mind az ételek minősége és a kiszolgálás színvonala tekintetében.
Feltétlen visszajövünk még!
kozmalevente
Nagyon szeretem az éttermet!!! Olyan ízek miatt is melyek, hogy is mondjam, olyan fűszereket használnak és fogadni mernék rá, hogy Grúziából hozzák, amiket pl. a jelenlegi Magyarországon már legalább száz éve nem használnak. Félreértés ne essék ezt én jónak, sőt nagyon nagyon jónak tartom! Jó értelemben vett időutazás számomra minden egyes alkalom, amikor eszem az ételeikből. És persze nagyon finom, más szempontból is!
Az ételekért én 1000 pontosabban annál is több michelin csillagot adnék nekik (azt hiszem három vagy négy a maximum, de most mindegy).
Hétfőn az étterem zárva van. (Ez Grúziában, ha jól tudom általános szokás, de erre nem mérnék megesküdni, mert még nem voltam Grúziában sajnos.)
Kantaria Bondo úrral kapcsolatban annyit szeretnék mondani, hogy véleményem szerint Ő iskolapéldája az igazi jó értelemben vett vendéglátó szakembernek, Ő mondta és szerencsére titoktartásra nem kötelezett, hogy 1988-ban a Szovjetunió Kulturális Minisztériumán keresztül nyílt egy szovjet állami étterem Magyarországon melynek Ő lett vezetője, erről az étteremről Édesapám is mesélt, mert annak idején Ő is gyakran járt oda.
Csak Szovjetunió sajnos már nincs... (Ezt csak én írom/mondom.)
Kantaria Bondo úr ennek az étteremnek a gasztronómiai színvonalát viszi tovább!
Pincérekről sajnos nem tudok „nyilatkozni” mert én, eddig, mindig – kivétel nélkül – rendeltem, házhozszállítást kértem az étteremből.
(2007-ben osztálykiránduláson Erdélyben tapasztaltam ehhez hasonlót ott is olyan fűszereket használtak, melyeket a jelenlegi az I. világháborús vereség miatt megnyomorított területű Magyarországon sajnos már nem használnak. De ott székely és szász ennivalót ettünk, főként, és nem grúz ételeket. Csak összehasonlítás, miheztartás végett írtam ide. Szorosan nem tartozik a témához. ezért van zárójelben.)
1986_08_3
Tavaly októberben Grúziában utaztunk két hetet és nagyon megszerettük a grùz konyhàt, így mindenképpen fel akartunk keresni itthon egy grùz éttermet. Az épület, az enteriör, a zene és a dekoráció autentikus, mondjuk a kivetítökènt kihelyezett tv amiröl Grúziát bemutató némafilmek mennek kissé ilyen tourinformos hangulatot ad. Sajnos az abrosz morzsas volt, a kikészitett tányérok és evöeszközök pedig nem mindegyike volt teljesen tiszta. Ez nem volt éppen jó indítás. Felszolgálás okés. Nehezményeztük hogy több tétel nem volt rendelhetö az étlapról, desszertböl pl. a kb. 6ból összesen egy, ezért inkább azt nem is ettünk. A csacsa (grúz pálinka) isteni, mindenképpen javasolt ha valaki ide làtogat. Az ételek is nagyon finomak voltak, ízlett minden. Sajnos a föételt meg kellett cserélnem ugyan a párommal mert én Mtatsminda-t rendeltem és tele volt gombával amire allergiás vagyok...az étlapon az étel leíràsánál egyáltalán nem szerepelt a gomba :((( Az árak meglehetösen húzósak,különösen az italok és pl. a saláták.... Mindennel együtt éppenséggel megbánni nem bántuk meg hogy elmentünk. Azért adok némi jóindulatból 4pontot, mert támogatni szeretném az ilyen autentikus konyhákat képviselö éttermeket Mo-on.
saroltak520
A beltér nagyon hangulatos, amit fokoz az autentikusnak tűnő zene is. A kiszolgálás kedves, szakmailag felkészült. Ettünk gebzsaliat (helyben készült sajttekercset mentás mártással), cseburekit (marhahússal töltött sült tészta), blini-t, ami nem hasonlított az orosz variánsra, inkább a tavaszi tekercsre, ezt nevezte pincérünk borjúhússal töltött palacsintának, roston sült zöldséget, sült krumplit valamint helyben sült grúz kenyeret. Jó élmény volt, még mennénk.
406endred
Korábban érkeztünk, nem volt gond. A Feldobox-kupontól eltérően bármilyen főételt választhattunk. Megkóstoltuk a rosé és a fehér színű pálinkát, ami jó választásnak bizonyult: tiszta, selymes, kellemesen erős. A vegyestál tartalma színre és ízre is megfogott, a fokhagyma intenzív, s hozzá a dupla-sajtos kenyér, isteni! A bárányborda fűszerezése és sütése tökéletes! A cserépben sült zöldségek-marhahús-sajt-majonéz kombináció is okos találmány, s itt finomra készítik. A grúz édesség, a Medog kicsit több krémmel nekem jobban ízlene, de a finom kapucsínóval nagyon harmonizált.
A pincérnő gyors volt, segített a választásban, szívesen magyarázott az ízekről, fűszerekről, a felhasznált alapanyagokról.
Az abroszok foltok nélküll vonzóbbá tennék ezt a fantasztikus gasztronómiai utazást.
karmenbator
Kiváló a konyha, igazi grúz ízek, imádom, és mindenkinek ajánlom. Nem olcsó, de minőségi. Kiszolgálás közepes.
Ivan V
Hangulatos, kellemes étterem, nyugodt és békés. A kiszolgáló hölgy kedves volt, minden kérdésre részletesen válaszolt, ízeket ajánlott. Az ételek kifejezetten finomak, az ízek különlegesek. Minden gőzölögve, melegen, frissen érkezett az asztalhoz, és kifejezetten gyorsan, pedig nem a mienk volt az egyetlen asztal. A rozé boruk nagyon kellemes, a körtés üdìtőjük pedig igazi finomságos ízbomba. Ide még biztos visszatérünk.
MoncsiV1
Autentikus, nagyon hangulatos étterem, mégha a bejárat nem is ezt sugallja. Laza, segítőkész pincér, érdemes meghallgatni mit ajánl. Sokfélét érdemes kkpróbálni, nem sietve, beszélgetve, Grúziába lélekvándorolva. Otthon vagy itt.
László R
Harmadjára tértünk be a Grúz étterembe. Mindig nagyon finom ételeket ettünk,de utólag sosem emlékeztem a nevükre. A felszolgáló hölgy memóriája meglepően pontos volt. Még arra is emlékezett,hogy több hónappal ezelőtt milyen italt kertünk, és melyik étel ízlett. Ilyen figyelmességet sehol nem tapasztalunk. Az ajánlata most sem hagyott cserben minket. Köszönjük! Visszatérünk. ☺️
RoniGyuszi
Régen jártam már az étteremben és gondoltam jó hely lesz elbeszélgetni egy barátommal... Tudtam, hogy miért megyek és ez a hacsapuri adzsaruli, amit régebben nagyon kedveltem. Kisebb csalódás volt, hogy eltűnt az ebéd menü, csak a la carte étlap volt, de ami kiábrándító volt, hogy mire az ajtótól bejutottam az étterembe az ajtóban lévő menün ( és az online menüben is ) található 1700 forintos ár ( anno az ebéd menü volt ennyi a harcso levessel ) hirtelen átalakult 1900 forintra az étteremben található menüben. maga a hacsapuri nagyon jó volt, bár nem annyira, mint megelőzőleg, 1900 forintért már nem biztos, hogy jó az érték - arány. Igaz, hozzá kell tennem, hogy kedves gesztusként a meleg szóda gratis volt és probléma nélkül kaptunk jeget kérésre.
A barátom Csihirtma ( Tyúkhúsleves friss korianderes grúz fűszerezéssel) levest rendelt, amibe belekóstoltam és nagyon ott van, különleges ízekkel varázsolja el a vendéget... szép nagy adag 1200 forintért. ( legalábbis az online menüben, onnan súgok magamnak ) Másodikként kumacsi keze ( Cserépedényben sült fűszeres csirkemáj) volt a választása... ebbe is belekóstoltam és annak ellenére, hogy impozáns, nagy adag némi egzotikus fűszerezéssel egy csalódás volt, túl volt főzve, így a máj száraz és kemény volt... Ami még meglepetés volt, hogy semmilyen köretet nem szolgáltak fel hozzá, igaz kérésre kaptunk egy lepény kenyeret. ( 2500 forint az online menü szerint )
m00y0ng
Nagyon finom és különleges ételek, csak gratulálni tudok az Étteremnek. Nagyon kellemes vacsorát töltöttünk itt. Az élőzene csodálatos volt. Mindenkinek ajánlani tudom.
LajosM56
Nagyon jo volt az ebed, kiszolgalas is nagyon jó, az ételek autentikusak, finomak, szóval csak ajànlani tudom! Kevés a környéken a parkoló, de erről az étterem nem tehet!
grenyi
Az ország legautentikusabb grúz étterme, a legjobb árakon. Kóstolható az összes specialitás, és aki délben tér be 1300.-ft ért első és második fogáshoz is hozzájut ezen az áron. Hazai menűrendszerben gondolkodva bárki kérdezheti, hogy miért is éri meg ez ennyiért? Nos, a Harcho leves marhaszegyből készül speciális, khmeli szuneli fűszerrel, de vehetjük például a chakapulit, amit bárányhús leves sok-sok friss zöldfűszerrel, egressel, vagy zöld szilvával. Igazán egyedi ételek amit csak menüáron kóstolhatunk máshol, és még ezt követően egy jó saslik, vagy hachapuri is jöhet. A borokat is érdemes megkóstolni, Grúziában évszázad-, vagy évezredek óta amfórában érlelődnek a borok. A körítés, az étterem belső kialakítása kissé szocreál, de ezzel is csak erősíti a grúz feelinget.
Mindfoglalt
Hát igen, ha grúz vacsorát akarunk, hová máshová? Grúziába mondjuk. Ott is találunk ennél kevésbé grúz éttermet. A legjobbak az italok: remek borok, konyak de az ásványvíz is élmény. Viszont az komolytalan hogy nincs "karafcsik"vodka. Meg-megvillan a grúz ízvilág de néhol oroszos kompromisszumokkal. Azért csak drága pedig nem spórolni jöttünk ide. Egysmás adagok meghökkentően kicsik. De jó hogy van!
andrass40
Baráti társasággal kerestük fel az éttermet, előzetes asztalfoglalással.
Az emeleten, egy külön teremben kaptunk helyet, ami ideális hely egy baráti vacsorához. Az ételek finomak, változatosak, a kiszolgálás is megfelelő.
Kiemelendő a pincér tájékozottsága és őszintesége.
A terem melletti teraszon, faszénen készítették a grill ételeket, ami az üvegajtón keresztül is jól látható volt.
Az árak nem tűntek drágának.
Kellemes estét töltöttünk.
drszabosz
Kiváló kiszolgálás, figyelmesség, és szakmai profizmus. Az ételek esztétikája és ízvilága kifogástalan, a tálalás egyedi, és meglepően kreatív. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a finom, minőségi ételeket. A tisztaság és a vakítóan fehér, illatos abrosz külön elismerést érdemel. Köszönjük.
RoniGyuszi
Baráti társasággal voltunk itt! A diós padlizsanos előétel nagyon finom volt,es a hachapurik is! A borok is finomak voltak,tulajdonképpen elégedettek voltunk,es nem is volt kifejezetten drága!
kimungaro
A kfülönleegs, speciális grúz ételek neve ne riasszon el senkit, az ízvilág teljesen megfelel nekünk. mindenféle kellemes leveseket, sülteket rendeltünk, talán a hal volt a legkevésbé izgalmas. Nem olcsó, de megéri egy ünnepi alkalommal.
bjudit46