Az Ez is Budai a Finomító kantin helyén nyílt, és ugyanabban a profilban igyekszik sikert aratni. A kiszolgálás kiváló, a pultban épp az egyik társtulajdonos volt, aki megerősítette, hogy a legendás Fülepi Kálmán a kreatív séf. (Hogy így mondjuk, ami persze túlzásnak hat egy mégoly jó burgerező esetében is.)
Ettünk egy Jalapeno burgert (2690), egy Coleslaw salátát (400), egy deci rosét (590) meg egy két Fritz kólát (750/db). A burger árában benne volt a sült csónakburgonya is. A szendvics kiváló volt, a legjobbak egyike. Nem kétséges, a hely benne van a Budapest TOP 10 burgerező képzeletbeli listájában, de szerintem a TOP 5ben is. Gratula, csak így tovább!
406endred
Vasárnapi ebéd gyanánt, mi más mint egy jó kis rántott hús. Na de hogy ennyire jó legyen!!!!! A petrezselymes krumpli is az ötcsillagos kategóriába tartozik. Nyár volt, és házi jeges teát ittunk. Azóta hasonlóan tökéleteset keresünk, de eddig nem találtunk.
noraweaver
Nagyon jó ár-érték arányú ebédmenű kapható, valamint a std étlapon található ételeket is érdemes kipróbálni, finomak. A kiszolgálás baráti, kedves.
Két fejlődési területet látok:
1. ha jól láttam pálmaolajban sütnek - a gyomornak sem túl jó, ráadásul a kitermelése rendkívül környezetkárosító, érdemes volna pl jó minőségű magyar repceolajat kipróbálni
2. túl sok műanyag szemetet termelnek-limonádés flaskás stb, amik simán lehetnének üvegben is...
budai-inyenc
Jó. Íz és design rendben, de nincs mögötte akkora szív, mint az előd Finomító Kantin esetében volt. De a hamburger receptje valószínűleg maradt, azért érdemes felkeresni. Elfogadható áron jó ebédmenüt is találhatunk.
janosmechler
Eaten here three times now. Not bad, but uneven. Let's break it down:
Round 1: Lunch menu, chicken fried in in breadcrumbs and cornflakes. Breading was scorched, meat was dry. Potato puree lumpy and bland. Not good. Next.
Round 2: Dinner, schnitzel with fries. Chicken was done perfectly - crisp outside, moist on the inside, flavourful. Splendid. If only others in the city could get it this right. Was delighted; the mediocrity of the earlier lunch vindicated.
Round 3: Dinner, burger with fries. The burger looks lovely; thick patty covered in molten cheese in tall bun with all the fixings. It's messy, too, in that o.g. gourmet burger messy kinda way. But yet it was strangely lacking in the flavor department, as if the mince is under-seasoned - or not seasoned at all. Maybe it's not charbroiled but griddled? Regardless, it's oddly underwhelming.
Hopefully they can work a fix for this, because at more than 2600 huf a pop this burger isn't cheap. However, the plate - burger, fries and slaw - is substantial. We didn't leave hungry.
Finally, gourmet burgers deserve quality beer. Heineken, Carlsberg and Miller, the beers on offer, just don't cut it. Kesaru mez or other IPA/APA brews pair far better with gourmet burgers.
Hopefully they can iron out the wrinkles because the place has lots of potential, and the people are very nice. Would love to see them succeed.
emceegrillo
We had choosen cold soups and burger. The gaspacho with watermelone was fresh and delicious, the burgers were big and amazing. The staff were also kind we definitely will go back again. The price is a bit high ( burgers around 2700 HUF and the soups 1000HUF but it’s very good quality)
AnnaL10533