Ebédelni tértünk be a csárdába, kifejezetten halászlét szerettünk volna enni, ami sikerült is. A felszolgáló kedves, figyelmes és udvarias volt. Rövid időn belül elkészült a halászlé, ami ízletes, tartalmas és bőséges volt. Évtizedek óta be-be térünk a vendéglőbe, de végre kapható filézett halászlé is, amiben keresve sem találtunk szálkát. A környéken csak itt kapható hallal töltött palacsinta - mibdenkinek ajánlom! Az árak elfogadhatóak. Ami miatt egy csillagot levettem az a kissé avitt berendezés. Lehetne kicsit frissíteni, modernizálni! Ajánlom a halászcsárdát azoknak akik kedvelik a halételeket, a jó halászlét!
Destination746295
Gyerekbarát étterem, kedves pincérek és a haltál fantasztikus. Nagyon ajánlom és a halpalacsinta nagyon izgi...
Méder Á
Július 1. Nyugodt finom halászlézésre vágytam párommal. Meg is kaptam. Nem először jártunk itt. Legutóbbi látogatásunkat tenyérbemászó felszolgálás, kicsi adagok jellemezték. Most kedves mosolygós, figyelmes felszolgáló. Szakszerűen elkészített filézett hal, (kértem egy kis belsőséget is, ami máshol estére legtöbbször elfogy)bőven 3-4adagnyit kaptam, és kimondottan finom hallé volt a jellemző. A hal zsírmentes, de kicsit ízetlen volt. De ez nem róható fel az ő hibájukra. Az adag: 3-szor ettem, s vittünk haza is. 5* A klíma is jól volt beállítva. A helység az évek alatt sokat nem változott. De én inkább a kiszárított halakat nézem a falon, mint valami képet más országok nevezetességeiről. Legyek elvétve rombolták az élményt, pedig a modern bogárfogó kihelyezve. Az étlapban néhány helyesírási hiba (filézet/filézett ponty), jót derültünk. Senki sem tökéletes. Én sem. Zárásként: Mi azt kaptuk amiért mentünk. Nem bántuk meg. Máskor is megyünk.
ZOLTANMIKLOS82
Családi ebédre tértünk be az étterembe egy vidéki utunk során. Igazi retró hangulatú étterem. Az ételek mennyiségi szempontból voltak csak rendben - a minőség, ízvilág megmaradt a 90-es éveknél. A kiszolgálás alapvetően udvarias volt, de minden ízében azt sugározta az étterem, hogy a fénykorát évtizedekkel ezelőtt élte. Az ételek milyenségéről talán a legtöbbet az mondja el, hogy legjobban a káposztasaláta ízlett.
greatpeti
A legfinomabb lé a Duna mellett!
Nem a legolcsóbb a környéken, de harmadjára kóstolva is kiváló. Meg kell említenem a kiszolgálást is: mindkét hölgy barátságos, mosolygós, türelmes.
BrojJ6
Őszi pihenésünkből hazafelé úton tértünk be egy halászlére, már korábban is jártunk itt, és elégedetten voltunk. Most sem csalódtunk, a kiszolgálás kifejezetten kedves és barátságos, a halászlé, különösen a harcsa halászlé remekül sikerült. A berendezés kicsit retró, de a 90-es években kicsit fel lett újítva. Már nem olyan híres a hely, mint a 80-as években, de most megéri a betérést, ha a 6-os úton utazik az ember.
drkition
A vegyes halászlé kitűnő volt, friss hal, harcsa isteni benne. Kellemesen, enyhén csíp. Életem egyik álma teljesült, amikor a vizát kihozták. Soha, sehol nem jutottam még hozzá, de itt végre... :) Paprikás lisztben sütötték - szerintem kár volt a halhúsra bundát tenni, grillezve jobb lett volna. A kiszolgálás gyors, kedves. Az idősebb pincérhölgy minden infót tud a halakról, érezni, hogy szereti is. A berendezés retro, a hangulat kellemes.
NagyK72
Finomat ettünk és jókat ittunk. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a jó helyet. Kicsit olyan mintha egy idő gépben ülnénk. 🙂
Budrick86
A hely enyhén szólva retró, beleértve az étlapot és a személyzetet is. Sajnos nem halételt ettünk, ízre, kinézetre is nagyon közepes minőségű volt. A Gordon Blue-ben például egy vastag hasáb gépsonka volt. Nagyon sajnálom, hogy nem olvastam a kritikákat korábban, biztosan halászlevet rendeltem volna.
mkmk20
Voltam itt, amikor még nem volt autópálya és Dunakömlődöt sem Paksnak hívták. Nagy élet, nagy forgalom volt, minden bennfentes tudta, hogy itt érdemes megállni a 6-os út mellett egy jó halászlére. Nagy verseny volt a paksi (komp melletti) halászcsárdával, ami mostanra értelmét vesztette, mert már Kömlőd is Paks. Az autópálya elcsendesítette itt a forgalmat. De nem állhatunk a progresszió útjába. Nézzük, mi a helyzet a konyhafronton?
A halászlé még mindig kitűnő. Bográcsban érkezik, úgy kéttányérnyi. Nem valami sárgás-pirosas lé, hanem jó sűrű és sötétpiros a teteje a sok finom paprikától. Amit nagyra becsülök, hogy külön is adnak száraz piros paprikát, amit bele lehet aprítani a halászlébe. Kérhető hozzá gyufatészta is. Aki nem szereti a halászlét (amit nehéz elképzelni:-), annak az orjalevest ajánlom. Nagyon jól készítik az egyéb halételeket is, én a rántott fogasra vagyok ráállva, nem csalódtam. Persze jobb lenne frissen fogott dunai fogasból, de ez már tiltott. Ettünk túrós csuszát is, jó volt. Jó a szakács, háziasak az ételek, családias, kicsit retrós a hangulat, barátságosak az árak.
Az étterem belsőépítészetileg a minimalista irányzat példája, a szerény faldísz is pechjére a sötét beugróba került. Őszintén szólva nem igazán hiányzott a hangulatosabb belső tér. Világos, átlátható, egyszerű, tiszta terem. A lényeg az, hogy jó ételt lehet kapni, amit gyorsan, udvariasan hoznak, a pincér figyelmes, a vendég jót eszik és megy tovább az útjára. A 6-os úton járva feltétlenül, de az M6-ról is érdemes bekanyarodni legalább egy klasszikus halászlé és túrós csusza párosra. Remélem még a következő generációk is megkóstolhatnak majd itt egy igazi jó halászlét. Persze ehhez az is kell, hogy a halászat után ne tiltsák be a halevést is.
CulinarFan