Nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
Kopaszi gát, 2024.05.15.
A szőlészetről és borászatról szóló 2020. évi CLXIII. törvény törvény 17. § (1) bekezdés c) pontja alapján a fordítás a kipréselt aszútésztára felöntött meghatározott termőhelyről származó mustból vagy azonos évjáratú borból alkoholos erjedés útján készült, fahordóban érlelt Tokaji borkülönlegesség, amely jellegzetes érlelési illattal és zamattal rendelkezik.
Az aszútésztát felöntik a meghatározott borral vagy musttal és úgy áztatják jónéhénány órát, majd úgy préselik ki.
Gastro magazin
406 Gastro magazin cikk
Nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar
Kopaszi gát, 2024.05.15.
Bemutatjuk a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós nyári étlapját
Kopaszi gát, 2024.05.14.
AI alapú okos megoldás az éttermek számára
gastro technológia, 2024.04.30.
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Bemutatjuk a Zazie Bisztró & Bar új, fúziós nyári étlapját
2024.05.14.