Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben
éttermek, 2025.03.27.
A zabpehely az egyik legfontosabb tápanyagforrás a teljesítmény-sportokat űzők számára, mert nemcsak a tápanyagszükségletet képes kielégíteni, hanem segít, hogy zökkenőmentesen kihúzzuk a napot a következő étkezésig, anélkül, hogy bármiféle egészségtelen rágcsát kezdenénk el nassolni. Fogyaszthatjuk kásaként tejjel, joghurttal, növényi tejjel vagy vízzel megfőzve, magokkal, gyümölcsökkel, lekvárral megspékelve pedig tényleg hatalmas energialöketet adhat. A zabpehely rendszeres fogyasztása rendkívül jó hatással van az egészségünk megőrzésére, éppen ezért érdemes beépítenünk a mindennapi étkezéseink közé. Nagyon sok ásványi anyagot, vitamint, továbbá antioxidánsokat tartalmaz, sőt kiváló vasforrásnak is számít és a fehérjetartalma sem utolsó, ha növényi viszonylatban mérlegeljük a kérdést. A rákos megbetegedések megelőzésében is nagy támaszt nyújt, oldhatatlan rostjai ugyanis csökkentik egyes savak toxicitását, és a méreganyagoktól is megszabadítják az emberi szervezetet.
Gastro magazin
420 Gastro magazin cikk
Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben
éttermek, 2025.03.27.
A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben
Gastro kaland, 2025.03.26.
Tiramisu világnapja (03.21.)
világnapok, 2025.03.21.
Az első csillag örökké ragyog
éttermek, 2025.03.18.
10 kulcsszó a japán konyhaművészetből
gastro érdekesség, 2025.03.11.
Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije
cukrászok, 2024.09.26.
Megérkezett az Airfryekek új generációja
gastro technológia, 2024.08.05.
Zöld Málna lett 2024-ben Magyarország Cukormentes Tortája
Ország tortája, 2024.08.02.
A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben
2025.03.26.