Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró

-
Andrássy út, 2024.06.13.

Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró

Illusztris környéken, a budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit újra a Csók, mely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még a zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény!


Ha bírod letisztult, de részleteiben színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül, akkor a Csók Bisztróban repesni fogsz a gyönyörűségtől. A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen - csak hogy fokozzuk az élvezetet - a Csókban Hollóházi csészéből is kaphatod a presszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát megidézve. Mi több, ha megéheznél, kérj egy zsíroskenyeret, és garantáltan még az állad is leesik! Minden, ami szemnek és szájnak ingere, itt megtalálható. Nagyívű terek, művészi eklektika, ahol mindig szívesen fogadnak, mintha csak haza térnél.

Több, mint amit elvársz, ez egy kulcs célkitűzésünk. Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan intézmény kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez. A márkaszemélyiségünk pedig ehhez mérten: “aki a szerelemet és a boldogságot keresi”. Számunkra mindig jelen van az a romantikus izgalom, amit a gyomortájékon érzünk, – azok a bizonyos pillangók –, mikor a vendégnek az ételt elkészítjük. Kifinomultak vagyunk és vonzóak, akárcsak az ételeink!” – újságolta nagy lelkesedéssel Keresztes Zsolt, üzletvezető, aki egyébként maga is egy londoni Michelin csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán kamatoztassa itthon is a megszerzett tudást.

Minőségi étkezést mindenkinek!

Magyarországon szinte egyedülálló az, amit a Csók Bisztró, Pékség és Cukrászda tűzött zászlajára.

“Hisszük, hogy az étkezés meghatározó módon járul hozzá fizikai és mentális egészségünkhöz, életminőségünk javításához. Hangsúly van a „mit, mikor, mennyit, hányszor” irányelv betartásán. E hitvallás mentén alakítottuk ki, Magyarországon először, az úgynevezett DayTime Dining koncepciót is, melynek fő üzenete, hogy többször fogyasszunk inkább kevesebbet, mindezt minőségi időtöltéssel. Vagyis, jelentősége van a reggelinek, a tízórainak, az ebédnek, az uzsonnának, a könnyed vacsorának is.” – részletezte a koncepciót az üzletvezető. Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, minden arra utal, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak ide kisgyerekekkel, akik a nagy térben bátran futkoshatnak, ahogy a legutóbbi gyermeknapi rendezvényen ez be is bizonyosodott. De a háziállattal érkezőket is szívesen fogadja ez a hangulatos budapesti helyszín, ahol már kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró magazin cikk? Írd meg véleményed!

Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

Angyalhaj csokoládéból fagylalt

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán.

gastro érdekesség, 2025.04.20.

Londoni városnézés egy guruló cukrászdában

Ha azt hitted, Londonban már mindent láttál, biztosíthatlak, hogy nem így van. A Brigit’s Bakery ikonikus emeletes busza egy guruló cukrászda, ami nemcsak a látványról, hanem a gasztroélmányről is szól: miközben elhaladsz a Buckingham-palota, a Big Ben és a London Eye előtt, egy finom eperlekvárba mártott scone-t majszolsz, miközben illatos Earl Grey gőzölög a kezedben.

gastro érdekesség, 2025.04.15.

"narrow"
Gear.svg