Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró

-
Andrássy út, 2024.06.13.

Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró

Illusztris környéken, a budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit újra a Csók, mely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még a zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény!


Ha bírod letisztult, de részleteiben színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül, akkor a Csók Bisztróban repesni fogsz a gyönyörűségtől. A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen - csak hogy fokozzuk az élvezetet - a Csókban Hollóházi csészéből is kaphatod a presszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát megidézve. Mi több, ha megéheznél, kérj egy zsíroskenyeret, és garantáltan még az állad is leesik! Minden, ami szemnek és szájnak ingere, itt megtalálható. Nagyívű terek, művészi eklektika, ahol mindig szívesen fogadnak, mintha csak haza térnél.

Több, mint amit elvársz, ez egy kulcs célkitűzésünk. Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan intézmény kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez. A márkaszemélyiségünk pedig ehhez mérten: “aki a szerelemet és a boldogságot keresi”. Számunkra mindig jelen van az a romantikus izgalom, amit a gyomortájékon érzünk, – azok a bizonyos pillangók –, mikor a vendégnek az ételt elkészítjük. Kifinomultak vagyunk és vonzóak, akárcsak az ételeink!” – újságolta nagy lelkesedéssel Keresztes Zsolt, üzletvezető, aki egyébként maga is egy londoni Michelin csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán kamatoztassa itthon is a megszerzett tudást.

Minőségi étkezést mindenkinek!

Magyarországon szinte egyedülálló az, amit a Csók Bisztró, Pékség és Cukrászda tűzött zászlajára.

“Hisszük, hogy az étkezés meghatározó módon járul hozzá fizikai és mentális egészségünkhöz, életminőségünk javításához. Hangsúly van a „mit, mikor, mennyit, hányszor” irányelv betartásán. E hitvallás mentén alakítottuk ki, Magyarországon először, az úgynevezett DayTime Dining koncepciót is, melynek fő üzenete, hogy többször fogyasszunk inkább kevesebbet, mindezt minőségi időtöltéssel. Vagyis, jelentősége van a reggelinek, a tízórainak, az ebédnek, az uzsonnának, a könnyed vacsorának is.” – részletezte a koncepciót az üzletvezető. Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, minden arra utal, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak ide kisgyerekekkel, akik a nagy térben bátran futkoshatnak, ahogy a legutóbbi gyermeknapi rendezvényen ez be is bizonyosodott. De a háziállattal érkezőket is szívesen fogadja ez a hangulatos budapesti helyszín, ahol már kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró magazin cikk? Írd meg véleményed!

Újranyitott az eklektikus Csók Bisztró cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije

Az „1000 indok az őszi Balaton mellett” nevű kampány részeként mutatták be a Balaton sütijét 2024. szeptember 26-án. A desszert szeptember 27-től 8 balatoni cukrászdában lesz elérhető. A küllemében is a Balatont idéző sütemény helyi alapanyagokból készült, hangsúlyosan jelenik meg benne az otelló szőlő, szeder, málna.

cukrászok, 2024.09.26.

Megérkezett az Airfryekek új generációja

Mostantól nem kérdés, hogy lehetséges-e gyorsan, finomat és táplálót készíteni, akár nagyobb mennyiségben is. Megérkezett a forrólevegős sütők legújabb innovációja!

gastro technológia, 2024.08.05.

Zöld Málna lett 2024-ben Magyarország Cukormentes Tortája

A szegedi Reök cukrászai hozzáadott cukor nélkül készült alkotása nyerte idén az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája versenyét, amelyet minden évben a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai partnerségével rendeznek meg.

Ország tortája, 2024.08.02.

Magyarország Tortája 2024. - Mákvirág

Kovács Alfréd váci cukrász alkotása, a „MÁKVIRÁG” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt Novák Ádám és Csonka László szegedi cukrászok nyerték a „Zöld málna” fantázianevű kreációval.

Ország tortája, 2024.08.01.

így maradhatnak frissek a gyümölcsök

A lédús gyümölcsök szezonjának minden percét érdemes kiélvezni, akár úgy is, hogy kipróbálunk néhány ínycsiklandó receptet. De mit tehetünk annak érdekében, hogy a ropogós gyümölcsök a legforróbb napokon is frissek maradjanak?

Sajtóközlemények, 2024.07.20.

Portofino Beach Club by Rácz Jenő a Lupán

Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott és a tőle megszokott magas színvonalú menüsorral és válogatott italkínálattal teszi teljessé a 2024-es strandszezont a Portofino Beach Club by Rácz Jenő, a Lupán.

gastro hangulat, 2024.07.17.

Kóstold körbe a Balatont - 2024

Hol kóstolhatod meg a legtutibb balatoni fogásokat, borokat, merre kirándulj, bringázz? A Balatoni Kör térképes Kóstold Körbe kiadványában megtalálod a hozzád leginkább passzoló balatoni helyeket!

Balaton, 2024.06.18.

Szürkemarha burger a Kenyeres Birtoktól

Edd meg, hogy megmentsd! Ezzel a szlogennel indította kampányát a Kenyeres Birtok. Ha évi 300.000 hamburger veszünk meg, azzal 700 (másik) szürkemarha fennmaradását biztosítjuk.

gastro érdekesség, 2024.06.12.

"narrow"
Gear.svg