Újratervezésre van szükség a vidéki vendéglátásban
éttermek, 2025.06.11.
A borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta a miskolctapolcai éttermet.
Elismerésben részesült az Avalon Ristorante a Wine Spectator 2022 Restaurant Awards díján, amely világszerte jutalmazza a kiváló és érdekes borválasztékkal, konyhájukhoz illő kínálattal és szakértő szolgáltató személyzettel rendelkező éttermeket.
A Wine Spectator három kategóriában díjazza az éttermeket, amelyek közül az Avalon Ristorante idén a Best of Award of Excellence elismerésben részesült, így az étterem a két pohár minősítéssel méltán kerülhet fel a komoly borkedvelők úticéljai közé!
Az elismeréshez számos kritériumnak szükséges megfelelnie az éttermeknek, amelyet személyesen maga a Wine Spectator képviselői ellenőriznek látogatásuk során. Kizárólag azok az éttermek kerülhetnek díjazásra, amelyek borlapja komoly szakmai tartalomról tesz tanúbizonyságot: legalább 350 különböző tétel szerepel a kínálatban a legjobb régiók, legjobb termelőinek több évjáratra kiterjedő széles borválasztékával.
A miskolctapolcai Avalone Ristorante tavaly nyílt Vino Salone-ja pedig igazán exkluzív helyszínt biztosít ahhoz, hogy a borok szerelmesei öt kontinens 13 országának borai közül választhassák ki kedvencüket.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Újratervezésre van szükség a vidéki vendéglátásban
éttermek, 2025.06.11.
Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
éttermek, 2025.06.06.
Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás
év fagylaltja, 2025.05.31.
3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan
menüvariációk, 2025.05.22.
Balaton Fagyija 2025.
Balaton, 2025.05.20.
Chef Market felvásárolta a Culinaris-t
gastro érdekesség, 2025.05.16.
Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon
éttermek, 2025.05.09.
Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben
chef, 2025.05.07.
Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger
2025.06.06.