Angyalhaj csokoládéból fagylalt
gastro érdekesség, 2025.04.20.
François Adamski az Air France catering vállalatának tagja, feladata a vállalat kulináris identitásának népszerűsítése és a tudásmegosztás ösztönzése.
François Adamski a Hôtel de Matignon, majd a Plaza Athénée, a Ritz, a Maison
Prunier és a Hôtel Intercontinental konyhájában tanult.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Angyalhaj csokoládéból fagylalt
gastro érdekesség, 2025.04.20.
Londoni városnézés egy guruló cukrászdában
gastro érdekesség, 2025.04.15.
Elkészült Budapest kürtőskalácsa
gastro érdekesség, 2025.04.11.
Munk Tamás
gastro személyiségek, 2025.04.07.
Botanica: fine-dining csodahely Dánszentmiklóson
éttermek, 2025.04.06.
Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben
éttermek, 2025.03.27.
A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben
Gastro kaland, 2025.03.26.
Tiramisu világnapja (03.21.)
világnapok, 2025.03.21.
Május 8-án újra féláron lehet fagyizni
2025.04.20.