Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben
éttermek, 2025.03.27.
François Adamski az Air France catering vállalatának tagja, feladata a vállalat kulináris identitásának népszerűsítése és a tudásmegosztás ösztönzése.
François Adamski a Hôtel de Matignon, majd a Plaza Athénée, a Ritz, a Maison
Prunier és a Hôtel Intercontinental konyhájában tanult.
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben
éttermek, 2025.03.27.
A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben
Gastro kaland, 2025.03.26.
Tiramisu világnapja (03.21.)
világnapok, 2025.03.21.
Az első csillag örökké ragyog
éttermek, 2025.03.18.
10 kulcsszó a japán konyhaművészetből
gastro érdekesség, 2025.03.11.
Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije
cukrászok, 2024.09.26.
Megérkezett az Airfryekek új generációja
gastro technológia, 2024.08.05.
Zöld Málna lett 2024-ben Magyarország Cukormentes Tortája
Ország tortája, 2024.08.02.
Tiramisu világnapja (03.21.)
2025.03.21.