Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Rozina Wossala megnyitotta új helyét a Madách téren: egy olyan hely a városban, ahol újhullámos (kézműves?) hotdogot ehetünk - kíváló minőségben!
Budapesten, a Madách téren (Deák tér mellett, a Gozsdu udvar szomszédságában) nyitotta meg Rozina Wossala új helyét, ahol kíváló minőségű, újhullámos hotdogot készítenek.
Nagyon eltalált hangulatú, amikor belépünk nem tudjuk nem észrevenni a falon levő nagy rajzolt képet (amit le sem tagadhatnának, hogy ide készült, mert tele van kolbásszal :) és az egész helypróbál egy olyan hangulatot tükrözni, mintha a Misi Mókus kalndjaiban lennénk valahol egy távoli őserdőben. Több natúr dolgokkal is találkozhatunk: növények, fa elemek, natúr alapanyagot. De az egész nem zsúfolt, hanem légies, könnyed.
A hely egy igazi streetfood lelőhely: olyan ételt kapunk, amit az utcán, akár menet közben is meg tudunk enni; de ha szeretnénk, akkor helyben is megehetjük. Újragondolták a hotdogot és jó minőségű alapanyagot használnak fel, úszerű variációkban. Nincs más feladatunk, mint a pult feletti tábláról összeállítani, hogy mit szeretnénk:
Bahn mi szendvicset » csirkemáj paté, marinált zöldségek, ázsiai uborka, koriander
Zseniális volt!
Glutén mentes változatban is kapható! Bár ilyenkor kifli nélkül adják a szendvicset (kolbászt + feltéteket)
További képekre vagy kíváncsi? Itt megtalálhatod őket » https://business.facebook.com/gastro.hu/posts/1076594292377045
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.
Carbonara
világnapok, 2024.04.06.
Tojás
alapanyag, 2024.03.30.
Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével
gastro érdekesség, 2024.03.26.
Aranyérmes lett a nemzetközi versenyen a vadkovászos burgonyás kenyér
gastro esemény, 2024.03.25.
néhány tipp, hogy feldobjuk a húsvéti étkezéseket
gastro esemény, 2024.03.24.