Kishusom - Kolbász mennyország

-
étteremkritika, 2017.11.14.

Kishusom - Kolbász mennyország

Rozina Wossala megnyitotta új helyét a Madách téren: egy olyan hely a városban, ahol újhullámos (kézműves?) hotdogot ehetünk - kíváló minőségben!


Budapesten, a Madách téren (Deák tér mellett, a Gozsdu udvar szomszédságában) nyitotta meg Rozina Wossala új helyét, ahol kíváló minőségű, újhullámos hotdogot készítenek.

Nagyon eltalált hangulatú, amikor belépünk nem tudjuk nem észrevenni a falon levő nagy rajzolt képet (amit le sem tagadhatnának, hogy ide készült, mert tele van kolbásszal :) és az egész helypróbál egy olyan hangulatot tükrözni, mintha a Misi Mókus kalndjaiban lennénk valahol egy távoli őserdőben. Több natúr dolgokkal is találkozhatunk: növények, fa elemek, natúr alapanyagot. De az egész nem zsúfolt, hanem légies, könnyed.

A hely egy igazi streetfood lelőhely: olyan ételt kapunk, amit az utcán, akár menet közben is meg tudunk enni; de ha szeretnénk, akkor helyben is megehetjük. Újragondolták a hotdogot és jó minőségű alapanyagot használnak fel, úszerű variációkban. Nincs más feladatunk, mint a pult feletti tábláról összeállítani, hogy mit szeretnénk:




Mi ettünk a Kishusomban?

Bahn mi szendvicset » csirkemáj paté, marinált zöldségek, ázsiai uborka, koriander
Zseniális volt! 

Glutén mentes változatban is kapható! Bár ilyenkor kifli nélkül adják a szendvicset (kolbászt + feltéteket)

 

További képekre vagy kíváncsi? Itt megtalálhatod őket » https://business.facebook.com/gastro.hu/posts/1076594292377045

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Kishusom - Kolbász mennyország magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kishusom - Kolbász mennyország magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Ázsiai koktélok és snackek

Az ázsiai gasztronómia már régóta hódít világszerte, ám eddig kevés figyelem irányult a koktélokra és snackekre. Ezek a kreációk nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy képzeletbeli utazásra is csábítanak.

gastro hangulat, 2024.04.13.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.

adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Carbonara

A carbonara (spagetti) egy olasz étel, amely spagetti tésztából, tojásból, pecorino sajtból, pancettából, valamint frissen őrölt fekete borssal készülő szószból áll. A szószt főzőlé felöntésével keverik össze, így a végeredmény egy krémes, gazdag tésztaétel.

világnapok, 2024.04.06.

Tojás

A tojás az egyik leggyakrabban fogyasztott és sokoldalúan felhasználható élelmiszer a világon. Nemcsak tápláló, hanem gazdag fehérjeforrás is, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, és sokféle módon elkészíthető. Magában hordozza a természet egyszerű, de csodálatos csomagolását, amelyben az élet új lehetőségei rejtőznek.

alapanyag, 2024.03.30.

Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével

A tavaszi fáradtság sokaknál jelentkezik, ezért az immunrendszerük megerősítésére törekszenek. A RedPower funkcionális gyógynövényitalok kitűnő választásnak bizonyulnak ebben az évszakban, hiszen segítenek feltölteni a tél végi vitaminraktárakat, és támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

gastro érdekesség, 2024.03.26.

néhány tipp, hogy feldobjuk a húsvéti étkezéseket

Kedvelt húsvéti receptjeink ízletesek és kiadósak, így feltétlenül helyük van az ünnepi asztalon: töltött tojás, tojáskrém, sonkás tekercs, kalács. A bevált receptek mellé egy-egy újdonság is az asztalra kerülhet, amelyet akár azok is fogyaszthatnak, akik valamilyen allergiával, ételérzékenységgel küzdenek.

gastro esemény, 2024.03.24.

"narrow"
Gear.svg