Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

-
éttermek, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.


Budapest gasztronómiai palettája hétköznap ebédidőben is rendkívül sokszínű: számos étterem kínál napi menüt, gyors, mégis minőségi megoldást nyújtva a rohanó városlakóknak. Viszont olyan élmény, amely a város látképét, a gasztronómiai kreativitást és a kiváló alapanyagokat ilyen összhangban ötvözi, még biztosan nincs máshol.

Lassan sült mangalicatarja köményes pecsenyelével

A VIRTU célja, hogy újraértelmezze az ebéd fogalmát – és megmutassa, hogy a főváros gazdag ebédmenü-kínálata közül is ki lehet emelkedni: nemcsak az ízekkel, hanem a különleges atmoszférával és a városra nyíló lélegzetelállító kilátással is. Ezt az ajánlatot csupán egy hónapon keresztül tartják fent, mindössze naponta 10 asztal számára, azoknak, akik aznapra a leggyorsabban foglalnak helyet náluk Facebook oldalukon keresztül. A Lendvai Levente séf által megálmodott fogások egyszerre építenek a szezonális alapanyagokra, a magyar gasztronómia hagyományaira és nemzetközi inspirációkra, a tálalás és az ízvilág pedig minden érzékszervet megszólít. A vendégek olyan előételek közül választhatnak, mint a spárgakrémleves rebarbarával és roppanós spárgával, a paprikás csirke burgonyás gombócban savanyított medvehagymával és kacsatepertővel, vagy a hideg kacsamáj Tokaji aszúval és Ilonka néni kalácsával. A főételek között a rántott tanyasi csirkecomb füstölt paprikás aiolival és yuzuval, az "Álomszép" saláta pirított rákkal és ehető virágokkal, a lassan sült mangalicatarja köményes pecsenyelével, petrezselymes újburgonyával, valamint a bélszín steak krémes szecsuáni borsmártással szarvasgombás burgonyapürével is megtalálható. A desszertek – köztük az áfonyás pavlova fekete tea chantillyvel és szilva sorbet-tel, a VIRTU Somlói és az étcsokoládé mousse Unicum Riservával és tőzegáfonyával– méltó lezárásai a különleges menüsornak.

VIRTU Somlói galuska

A kampány célja, hogy a VIRTU újragondolt magyar konyháját és prémium szervizét még szélesebb kör számára tegye elérhetővé, akár egy hétköznapi ebéd keretében is. A promóció során minden hétköznap, ebédidőben kínált menü ára 12 990 forint + szervízdíj, mely tartalmaz egy limonádét és egy kávét is.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban magazin cikk? Írd meg véleményed!

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Angyalhaj csokoládéból fagylalt

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán.

gastro érdekesség, 2025.04.20.

Londoni városnézés egy guruló cukrászdában

Ha azt hitted, Londonban már mindent láttál, biztosíthatlak, hogy nem így van. A Brigit’s Bakery ikonikus emeletes busza egy guruló cukrászda, ami nemcsak a látványról, hanem a gasztroélmányről is szól: miközben elhaladsz a Buckingham-palota, a Big Ben és a London Eye előtt, egy finom eperlekvárba mártott scone-t majszolsz, miközben illatos Earl Grey gőzölög a kezedben.

gastro érdekesség, 2025.04.15.

Elkészült Budapest kürtőskalácsa

Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre lép a minőség. Ez a kürtőskalács elsősorban a budapestieknek készült. A Szent István Bazilikánál bárki megkóstolhatja a különleges desszertet.

gastro érdekesség, 2025.04.11.

Munk Tamás

A séf, akit ugyanúgy inspirál az üres tányér, mint a hófehér festővászon.

gastro személyiségek, 2025.04.07.

Botanica: fine-dining csodahely Dánszentmiklóson

Van egy egészen egyedülálló és különleges hely Dánszentmiklóson, ami éppen olyan, mintha Provence-ba csöppentünk volna, miközben a Botanica mindössze 45 percre van Budapesttől. A butikhotel étterme két éve Michelin-ajánlott, fine-dining konyhájának fogásai pedig felérnek egy képzőművészeti alkotással is.

éttermek, 2025.04.06.

Tavaszi ízek a Kopaszi-öbölben

A tavasz frissessége és kreatív gasztronómiai megoldások találkoznak Bíró Dani legújabb fogásaiban, amelyeket a Zazie Bistro & Bar étteremben kóstolhatunk meg. A séf, Bíró Dani most is a megszokott lendülettel és merészséggel nyúl az alapanyagokhoz, izgalmas ízkombinációkkal és meglepő textúrákkal hozva el a szezon legjavát a Kopaszi-öbölbe.

éttermek, 2025.03.27.

A Berner Plattétól a csokivonatig - gasztrokalandok Bernben

Az UNESCO Világörökség részét képező svájci főváros, amelynek középkori építészete és az óvárost kecsesen körülölelő Aare folyó magával ragadó hangulatot teremt, egyúttal egy olyan kulináris élményt is kínál, amely méltó a felfedezésre.

Gastro kaland, 2025.03.26.

"narrow"
Gear.svg