megnyílt a Giardino Sorriso

-
éttermek, 2023.06.28.

megnyílt a Giardino Sorriso

2022. júniusában, a Svájc déli, olasz részéről származó, Claudio és a magyar származású felesége, Krisztina Torti megnyitották budaörsi delikát üzletüket, a Sorriso-t. A család élete is megpecsételődött, hogy évekig tartó külföldi utazgatásaik után letelepednek Budaörsön.


Claudio Torti korábban a turizmus és a management területén felsővezetőként dolgozott és családjával bejárta a viágot, azonban a Covid-19 járvány és az életkora az ő karrierjében is változásokat hozott.

Sorriso Budaörs
„Az innováció, a szállodavezetés, a csapatmunka, a motiváció és az elhivatottság néhány olyan tulajdonság, amely személyesen és szakmailag is jellemző rám, valamint arra, hogy proaktív vezető vagyok a célok elérésében, akár egy változó környezetben is. Hiszek az innováció fontosságában, a mindennapi munkában, és hiszem, hogy az egyik legfontosabb eszköz a tudás. Mindig legyen energiád és akaratod a sikerhez, bármibe is fogj!” – ez Claudio Torti filozófiája, mellyel az egész család életét egy teljesen új irányba állította és feleségével, Krisztinával belevágtak egy falat Itália megvalósításába Budaörs szívében.
Sorisso
Már a névválasztás is igen beszédes. Aki a Sorriso-ba belép, azt hamisítatlan olasz hangulat és jókedv várja. A tulajdonossal, Claudio Tortival és feleségével, Krisztinával minden nap találkozhatunk, ők állandó tagjai a Sorriso csapatának, akik körül fiatal, jókedélyű csapat épült az elmúlt egy év folyamán, akik kiválóan képviselik a Sorriso, azaz „mosoly” filozófiáját. Ki itt betérsz…..egészen biztosan egy nagy mosollyal az arcodon távozol. A budaörsi sarki delikát üzlet és kávézó, mely a Stefánia és a Szabadság út sarkán - nemcsak kínálatában és hangulatában, hanem ízeiben is felidézi Itáliát - idén ünnepli 1 éves fennállását. Claudio minden betérő vásárlót olaszul és magyarul is üdvözöl – bár több nyelven is beszél – így külföldiként is otthonosan érezhetjük itt magunkat. Az üzletben barátságos kiszolgálás és közvetlen, családias hangulat fogad. Remek sajtok, felvágottak, és kitűnő sonkaválaszték várja a betérőket, a friss péksütemények, kovászolt és különleges kenyerek, valamint az autentikus olasz kávé mellett.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) megnyílt a Giardino Sorriso magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) megnyílt a Giardino Sorriso magazin cikk? Írd meg véleményed!

megnyílt a Giardino Sorriso cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

Háromfogásos ebédmenü a VIRTU Restaurantban

VIRTU Restaurant április 28-tól ugyanis elindítja „Ebéd a felhők felett” nevű ajánlatát, amely egy hónapon keresztül kínál kedvezményes, háromfogásos ebédmenü lehetőséget az első 10 asztalfoglalónak hétköznaponként, ebédidőben.

éttermek, 2025.04.29.

Angyalhaj csokoládéból fagylalt

A dubaji csoki őrület után idén tavasszal a rózsaszínű angyalhaj csokoládéért rajonganak magyarok tömegei. Jakabfi Dávid patissier pedig rögtön fagylalt formába öntötte a megjelenésében és ízvilágában is egyedi édességet. A puncsból, ruby csokiból, pisztáciából és török vattacukorból készülő fagyit már most annyira imádja mindenki, hogy sorok állnak érte Nagykanizsán.

gastro érdekesség, 2025.04.20.

Londoni városnézés egy guruló cukrászdában

Ha azt hitted, Londonban már mindent láttál, biztosíthatlak, hogy nem így van. A Brigit’s Bakery ikonikus emeletes busza egy guruló cukrászda, ami nemcsak a látványról, hanem a gasztroélmányről is szól: miközben elhaladsz a Buckingham-palota, a Big Ben és a London Eye előtt, egy finom eperlekvárba mártott scone-t majszolsz, miközben illatos Earl Grey gőzölög a kezedben.

gastro érdekesség, 2025.04.15.

"narrow"
Gear.svg