Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

-
gastro branding, 2023.01.17.

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

Először a szemünkkel eszünk… Most pont abban szeretnénk segíteni, hogy az ételeitek az étlapon, instagramon, hirdetésekben is annyira jól nézzenek ki, mint a valóságban!


2023-ban több ajánlattal is készülünk, először az ételfotózást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Még 2021-ben elkezdtünk együttműködni Szabó Bendegúz ételfotóssal, de 2022-ben kezdődött el a szoros, szinte mindennapos munka. Látjuk, hogy milyen jó képeket csinál, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őt ételfotózáshoz!

Szabó Bendegúzról a www.bendeguzszabo.com oldalon olvashattok bővebben.

Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

Szabó Bendegúz - ételfotós
Bendegúz nagy magyar és külföldi márkákkak együttdolgozott már, sőt a Dubai EXPO-n is találkozhattatok az ő képeivel!
Éttermi referenciákat lásd az oldal alján, a kapcsolódó helyeknél!
ételfotózás referenciák

Ételfotózás árai

ételfotózás általános díja

10 fotóig: 12,500 Ft +ÁFA /db
11 fotótól: 11,500 Ft +ÁFA /db 
16 fotótól:  10,000 Ft +ÁFA /db

speciális díjak

étel részletkép: 20,000 Ft +ÁFA/db
portré kép készítése: 10,000 Ft +ÁFA /db

kiszállási díj

alapdíj 15,000 Ft +ÁFA /alkalom (nap)
távolsági díj: 250 Ft + ÁFA /km (Egerből számítva)

ételfotózás általános tudnivalói

  • A fotókat utómunkázva adja át
  • A fotókat digitálisan készíti el és adja át
  • Átadott file méretek:
    - Kisméret, ami social mediában felhasználható
    - Nagyméret, ami akár óriásplakátra (vagy más nyomdai anyagokra) is felhasználható
  • Átadási határidő: fotózás utolsó napjától számított 5 munkanapon belül
  • Felhasználási jogok:
    - időbeli és területi korlát nélkül, átalakítási és továbbértékesítési jog is átadásra kerül
    - névfeltüntetési jogot és mű egységének védelmét fenntartjuk (Szabó Bendegúz és Gastro.hu feltüntetése szükséges)

  
Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

 

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Írd meg véleményed!

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Újratervezésre van szükség a vidéki vendéglátásban

Chef Market tulajdonosa szerint vidéken gyakorlatilag nincs esélye talpon maradni azoknak a gasztrovállalkozásoknak, melyet nem család üzemeltet. Sarkos vélemény ez akkor, amikor egyre több óriási vagy luxusberuházás érkezik vidékre, miközben a lokális vendégek száma korlátos, a vásárlóerő szintén.

éttermek, 2025.06.11.

Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger

Kovács Balázs és Kovács Olivér már fiatalkorában álmodozott egy saját vendéglátóhelyről, az elhatározás pedig 2017-ben egy vasárnapi közös pezsgőzéskor született meg bennük, immár Olivér párjával, Radnóti Máriával együtt. Mostanra több mint 100 ezer eladott hamburgerrel büszkélkedhetnek.

éttermek, 2025.06.06.

Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás

Az Év Fagylaltja versenyre idén öt kategóriában rekordszámú, összesen 100 fagylalt nevezése érkezett, és a korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt több mint 130 féle fagylalt volt kóstolható az egész napos rendezvény alatt.

év fagylaltja, 2025.05.31.

3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan

Három új, tematikus degusztációs menüsort vezetett be az Újváros Bisztró (Szarvas), Békés megye első Michelin Bib Gourmand-ajánlott étterme. Az „Innen”, „Onnan” és „Mindenhonnan” elnevezésű ételsorokat Piltz Zoltán séf álmodta meg, a helyi alapanyagok tiszteletére, valamint a magyar konyha újraértelmezésére és a nemzetközi ízvilág bemutatására építve.

menüvariációk, 2025.05.22.

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

"narrow"
Gear.svg