Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

-
gastro branding, 2023.01.17.

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával!

Először a szemünkkel eszünk… Most pont abban szeretnénk segíteni, hogy az ételeitek az étlapon, instagramon, hirdetésekben is annyira jól nézzenek ki, mint a valóságban!


2023-ban több ajánlattal is készülünk, először az ételfotózást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Még 2021-ben elkezdtünk együttműködni Szabó Bendegúz ételfotóssal, de 2022-ben kezdődött el a szoros, szinte mindennapos munka. Látjuk, hogy milyen jó képeket csinál, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őt ételfotózáshoz!

Szabó Bendegúzról a www.bendeguzszabo.com oldalon olvashattok bővebben.

Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

Szabó Bendegúz - ételfotós
Bendegúz nagy magyar és külföldi márkákkak együttdolgozott már, sőt a Dubai EXPO-n is találkozhattatok az ő képeivel!
Éttermi referenciákat lásd az oldal alján, a kapcsolódó helyeknél!
ételfotózás referenciák

Ételfotózás árai

ételfotózás általános díja

10 fotóig: 12,500 Ft +ÁFA /db
11 fotótól: 11,500 Ft +ÁFA /db 
16 fotótól:  10,000 Ft +ÁFA /db

speciális díjak

étel részletkép: 20,000 Ft +ÁFA/db
portré kép készítése: 10,000 Ft +ÁFA /db

kiszállási díj

alapdíj 15,000 Ft +ÁFA /alkalom (nap)
távolsági díj: 250 Ft + ÁFA /km (Egerből számítva)

ételfotózás általános tudnivalói

  • A fotókat utómunkázva adja át
  • A fotókat digitálisan készíti el és adja át
  • Átadott file méretek:
    - Kisméret, ami social mediában felhasználható
    - Nagyméret, ami akár óriásplakátra (vagy más nyomdai anyagokra) is felhasználható
  • Átadási határidő: fotózás utolsó napjától számított 5 munkanapon belül
  • Felhasználási jogok:
    - időbeli és területi korlát nélkül, átalakítási és továbbértékesítési jog is átadásra kerül
    - névfeltüntetési jogot és mű egységének védelmét fenntartjuk (Szabó Bendegúz és Gastro.hu feltüntetése szükséges)

  
Ha ételfotózásra van szükségetek, keressétek nyugodtan!

 

 

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! magazin cikk? Írd meg véleményed!

Dolgozz együtt Magyarország egyik legjobb ételfotósával! cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

A rizsfőzés tudománya

A japán konyha egyik legalapvetőbb eleme a rizs. A NOBU éttermek világszerte híresek precizitásukról és letisztult ízvilágukról, amelyek középpontjában gyakran a tökéletesre főzött rizs áll. De mitől lesz tökéletes egy tál japán rizs? Schreiner Gábor, a budapesti NOBU executive chefje mesélt a rizsfőzés tudományáról és filozófiájáról.

receptek, 2025.04.30.

Magyarország étele 2025

Díjazták az év legjobb magyar ízeit a Magyar Gasztronómia Napján. A „Magyarország étele 2025” címet idén is szakácsverseny döntötte el, mellette innovatív desszertek, falusi vendégasztalok, pálinkák, koktélok és vendéglátóipari tanulók is versenyeztek.

gastro TOP listák, 2025.04.29.

"narrow"
Gear.svg