Különleges? Cukor? – Formacukor!

-
gastro branding, 2021.04.30.

Különleges? Cukor? – Formacukor!

Mindenki szereti a különleges gasztro élményeket, mért ne lehetne a reggeli kávézás is az? Ajándékozd meg szeretteid kedvenc Formacukroddal!


A CukorShop a stílusos kávéfogyasztás élményét kínálja

A kávét napi szinten az emberek 83%-a fogyasztja – akár otthon kotyogóssal vagy kávégéppel készítve, akár egy kávézóban ízlelgetjük. A kérdés az, hogy megadjuk-e a módját ennek a tevékenységnek?! Hiszen a kávézástól az ember nemcsak a felébredést várja, hanem egy olyan kellemes hangulatot, amelytől jobban indul a napunk. Az életünkben rendszeres rutinná vált, amely kizökkent a hétköznapi szürkeségből. Miért ne fogyaszthatnánk akkor stílusosan, egyedien? Csempésszünk egy kis meghittséget, nyugalmat a mindennapjainkba a Forma cukor által!

Két kreatív fiatalember, Nagy Gábor és Gyenge Tamás már régóta foglalkozik a kávézás élményével.

A CukorShop a formabontó Formacukorral erősíti a lelket

A kávészakértők sokáig tanakodtak azon, hogyan tegyék még emlékezetesebbé ezt a mindennapi tevékenységet, az úgynevezett “lelkiwellnesst” a fekete arany kedvelőinek. Szó szerint kikristályosodott bennük, hogy mitől válik igazán idillivé ez a szokás. Rájöttek, hogy az a közös nevező a gasztronómiában és a wellnessben, hogy a minőséget össze kell hangolni a testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatásokkal. Ezt lehet tetézni a formákkal és a különböző színekkel, melyeket kombinálva a kedvünkre való gondolatokat is párosíthatjuk az édesítés rituáléjához. Így jött az ötlet, hogy létrehozzák ezt a különleges cukor, ezzel pedig a kávé fogyasztási élményt kívánták még tökéletesebbre fejleszteni. Arról nem beszélve, hogy az alakunkat és az egészségünket sem károsítja a Formacukor, hiszen egészséges alapanyagból, eritritből készül.

A sikeres és boldog emberek minden nap 30 percet szánnak magukra és a gondolataikra. Teremtsük meg a kellő hangulatot, és a kávénkat is dobjuk fel Formacukorral! A finom melegital az agyat pörgeti fel, a Formacukor pedig a lelkiállapotunkra hat. Ez a tökéletes párosítás.

A különböző formájú cukrok kávék és teakülönlegességek stílusos édesítésére kiválóak. Formaválasztás után pedig a színek segítenek az egyedi hangulat megteremtésében. Az otthon dísze, éttermek, hotelek, rendezvények, esküvők különlegessége lehet. Minden nap lepjük meg magunkat és szeretteinket! Képzeljük el, hogy minden vendéget, aki asztalhoz ül, egy ajándék Formacukor fogadja a helyén. Felnőtt vagy gyerek bulihoz is jól jön egy forró kávé vagy tea ezzel az egyedi ötlettel. Fejezzük ki szeretetünket egy szívecskével, mosolygós fejjel vagy az alkalomhoz és kedvünkhöz illő Formacukorral!

Ha megtetszett valamelyik különleges cukor, keresd fel oldalunkat bátran!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Különleges? Cukor? – Formacukor! magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Különleges? Cukor? – Formacukor! magazin cikk? Írd meg véleményed!

Különleges? Cukor? – Formacukor! cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Évente 50 ezer burgert ad el az alsóörsi Bitang Burger

Kovács Balázs és Kovács Olivér már fiatalkorában álmodozott egy saját vendéglátóhelyről, az elhatározás pedig 2017-ben egy vasárnapi közös pezsgőzéskor született meg bennük, immár Olivér párjával, Radnóti Máriával együtt. Mostanra több mint 100 ezer eladott hamburgerrel büszkélkedhetnek.

éttermek, 2025.06.06.

Év fagylaltja 2025 - Dörgicsei mandulás

Az Év Fagylaltja versenyre idén öt kategóriában rekordszámú, összesen 100 fagylalt nevezése érkezett, és a korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt több mint 130 féle fagylalt volt kóstolható az egész napos rendezvény alatt.

év fagylaltja, 2025.05.31.

3 új degusztációs menüsor az Újváros Bisztróban: innen, onnan és mindenhonnan

Három új, tematikus degusztációs menüsort vezetett be az Újváros Bisztró (Szarvas), Békés megye első Michelin Bib Gourmand-ajánlott étterme. Az „Innen”, „Onnan” és „Mindenhonnan” elnevezésű ételsorokat Piltz Zoltán séf álmodta meg, a helyi alapanyagok tiszteletére, valamint a magyar konyha újraértelmezésére és a nemzetközi ízvilág bemutatására építve.

menüvariációk, 2025.05.22.

Balaton Fagyija 2025.

A Balaton Fagyija választás nem csupán egy évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő verseny, hanem a minőségi kézműves fagylaltok ünnepe. A szakértő zsűri több mint 30 egyedi és izgalmas fagylaltkreációt kóstolt meg, hogy kiválassza a régió legkiemelkedőbb ízét.

Balaton, 2025.05.20.

Chef Market felvásárolta a Culinaris-t

A Chef Market Zrt., Budapest és Pest megye piacvezető HoReCa nagykereskedője újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett: megvásárolta a Culinaris Wholesale nagykereskedelmi üzletágát, valamint a Culinaris három kiskereskedelmi egységét is.

gastro érdekesség, 2025.05.16.

Teljesen gluténmentes konyha a Balatonnál, Siófokon

A gluténérzékenységgel, cöliákiával vagy más ételallergiával élők számára a nyaralás sokszor nem a gondtalan pihenésről, hanem az állandó kockázatkerülésről szól. Még ma sem gyakori Magyarországon az olyan vendéglátóhely, ahol nemcsak a kínálat „mentes”, hanem valóban a konyha is. Most a Balaton partján emeli magasabb szintre a „free-from” étkezést egy új kezdeményezés.

éttermek, 2025.05.09.

Pesti István 10 éve Tatán, a Platán Gourmetben

Idén 10 éve lesz, hogy Pesti István megérkezett Tatára. Akkor még szinte elképzelhetetlen volt, hogy vidéki étterem valaha Michelin csillagot kap. A Platán ma már több vendéglátóipari egységet takar: udvarházat, bisztrót és fine dining éttermet is. Óriási büszkeség, hogy a fine dining stílust képviselő Platán Gourmet két éve, amikor a Michelin kalauz végre a hazai vidéki helyeket is górcső alá vette, azonnal 2 csillagot érdemelt. A tízes évforduló apropóján visszatekintünk Pesti Istvánnal, miért volt jó döntés, hogy a séf szakmát választotta.

chef, 2025.05.07.

Indul a 2025-ös szezon a White Raven Skybarban

Megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven – számos látványos és ízletes újdonsággal. Az ősz közepéig nyitva tartó hely új signature koktélokat, prémium alapanyagokra épülő, kibővített menüt, exkluzív pezsgőpremiereket és még hangsúlyosabb zenei élményt kínál a vendégeknek.

éttermek, 2025.05.06.

"narrow"
Gear.svg